Teska 13.02.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Zależy z którego obszaru kraju. od 1998 (zachód) roku do 2005 (południe, mazury) wlasnie zachod mnie interesuje, ale 1998 to duzo starsze niz to co na googlu, tam sa zdjecia z 2003 roku, sierpien-wrzesien, tak na oko, po stanie moje chalupki tak by wynikało pozdrawiam m. ps. gdybys mial cos nowszego, stargard szczecinski i najblizsza okolica to bylbym zainteresowany Niestety dostępne są zdjecia z 2004 roku ale zaczynają się dopiero 5 km od granic Stargardu na wschód. Sam Stargard jest tylko w "wersji" satelitarnej z 2002 lub 2003 roku. Bardzo prawdopodobne iż zdjęcia będą tam wykonywane ale dopiero w 2007 roku. a zachod miejscowosc Kościno...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elvis 13.02.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Kościno - przy granicy? Niestety tylko satelita lub zdjęcia ale w 2007 Ale uparliście się na ten Szczecin. Tam jest jedno w niewielu miejsc gdzie jest tylko satelita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.02.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Kościno - przy granicy? Niestety tylko satelita lub zdjęcia ale w 2007 Ale uparliście się na ten Szczecin. Tam jest jedno w niewielu miejsc gdzie jest tylko satelita. przy samej granicy - okolica Lubieszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elvis 13.02.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Więc tak jak pisałem tylko satelita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pafnucy 14.02.2006 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Cześć wszystkim, cześć Elvis a czy masz może krakowską dzielnicę Bronowice na mapce? Na wrotach małopolski trochę mało szczegółowo jest, chętnie spojrzałbym na coś jeszcze z tej okolicy. Jeśli chcesz dokładniej wiedzieć, o jaki teren mi chodzi, napisz. Fajnie się tak ogląda świat. PozdrawiamPafnucy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elvis 14.02.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 No pewnie ze mam i to w dosc dobrej rozdzielczosci. Zdjecia sa z wrzesnia 2004. Podaj np. nazwe ulicy to Ci podeśle ten fragment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 14.02.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Elvis - a masz może Częstochowę w miarę aktualną? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 14.02.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 elvis - dzięki za namiary na ortofotompę W-wy. Nie masz może jeszcze np. okolic Grodziska Mazowieckiego (na zachód od W-wy jakieś 20 km od granic zachodnich podanej ortofotomapy)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 14.02.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 elvis, a może masz okolice Zielonej Góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tigermoth 07.03.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 elvis a masz może Bieszczady, szczególnie chodzi mi o okolice Sanoka i Leska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 07.03.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 A może posiadasz zdjęcia rejonu Starogardu Gdańskiego - byłbym bardzo zobowiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kika79 07.03.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 A Poznań i okolice? ja też chcę zobaczyć swój domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.03.2006 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 elvis - widać jesteś oblatany w temacie Ja natomiast jestem rozczarowany rozdzielczością Gdyni w GE. Gdybyś miał i był tak uprzejmy: http://cptq.photosite.com/Album1/chart.html ze szczególnym uwzględnieniem wskazanej pozycji. Nie wiem dlaczego Gdynia jest tak po macoszemu potraktowana, na plaży w Sopocie można rozróżnić pojedyncze postacie... a jest jedno zdjęcie z Madagaskaru, wręcz powalające rozdzielczością, jak się nauczę, to zamieszczę link (Man on the bicycle), zresztą do znalezienia w Google Earth Community. Pozdrawiam -Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.03.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 elvis - widać jesteś oblatany w temacie Ja natomiast jestem rozczarowany rozdzielczością Gdyni w GE. Gdybyś miał i był tak uprzejmy: http://cptq.photosite.com/Album1/chart.html ze szczególnym uwzględnieniem wskazanej pozycji. Nie wiem dlaczego Gdynia jest tak po macoszemu potraktowana, na plaży w Sopocie można rozróżnić pojedyncze postacie... a jest jedno zdjęcie z Madagaskaru, wręcz powalające rozdzielczością, jak się nauczę, to zamieszczę link (Man on the bicycle), zresztą do znalezienia w Google Earth Community. Pozdrawiam -Q Cpt_Q / ratowniku /- pozwoliłam sobie obejrzeć cały Twój album, jestem pod wrażeniem piękne i niesamowite zdjęcia. Czekam na zdjęcie z Madagaskaru pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 10.03.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Oto zdumiewające w swoich detalach zdjęcie satelitarne (trzeba mieć zainstalowane Google Earth). http://bbs.keyhole.com/ubb/showthreaded.php/Cat/0/Number/326104/an/0/page/0 trzeba kliknąć "open placemark". A swoją drogą zastanawiające, dlaczego taka jedna klatka w tak mało ciekawym terenie. Może chodzi o ten obiekt strategiczny - przeprawa przez rzekę Edziu pozdrawiam i dziękuję, album będę wkrótce uaktualniał, zapraszam zawsze Miło być czasem pomocnym... Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 11.03.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Oto zdumiewające w swoich detalach zdjęcie satelitarne (trzeba mieć zainstalowane Google Earth). Super. Co prawda to jest zdjęcie lotnicze, ale i tak ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 11.03.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Co prawda to jest zdjęcie lotnicze... Hmm, nie wiem dlaczego, ale sie tak jakoś od początku sugerowałem, że wszystkie foty na GE są z satelitów Faktem jest, że można nad tym programem spędzić dłuugie godziny (kosztem Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 12.03.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Faktem jest, że można nad tym programem spędzić dłuugie godziny (kosztem Forum Dokładnie tak. Wczoraj weszłam na chwilę, zobaczyć to zdjęcie, o którym pisałeś, i znowu mnie wciągnęło prawie na pół godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 13.03.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 ... i znowu mnie wciągnęło prawie na pół godziny. tylko ? Warto pośledzić to forum GE Community - ludkowie naprawdę ciekawe miejsca wynajdują na świecie. Ostatnio dłużej się zatrzymałem w Lesie Kabackim, gdzie była pamiętna katastrofa naszego IL-62. Są linki, opisy - ludzie pamiętają i zaznaczają takie miejsca na globie. Podobnie miejsca bitew i wiele innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elvis 25.03.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Elvis - a masz może Częstochowę w miarę aktualną? Pozdrawiam Chwilę się nie odzywałem ale jestem juz z powrotem. Raczej mam ale proszę troszkę konkretniej o jaki fragment chodzi. Co do aktualności to jest to 2003 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts