kinemax 03.11.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Tak !Na geoportalu wiele okolic wiejskich jest sfotografowanych dużo dokładniej niż na google... Mnie interesowały okolice Sierpca i na GE była to beznadzieja, a tu całkiem, całkiem. Fragment po fragmencie (Shift-PrtSc) zmontowałem sobie super fotomapkę.. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 15.09.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 doskonały ,,złodziej czasu" Ciekawe ,czy teraz aktualizują zdjęcia przez te ,,chmury" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu1975 15.09.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Dobra sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 17.02.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 doskonały ,,złodziej czasu" Ciekawe ,czy teraz aktualizują zdjęcia przez te ,,chmury" Nie słyszałem o tym zjawisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts