Foxal 18.02.2002 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 Agnicha jedyne rozporządzenie jakie znalazłem w tej sprawie to nr 1453 z 09-10-2001 "W sprawie opłat za korzystanie ze środowiska" podpisane jeszcze przez J.Buzka, a obowiązujące od 01-01-2002r. Jest tam mowa o opłatach za odprowadzanie do systemów kanalizacyjnych wód opadowych i roztopowych, ale jedyny ustęp który pasuje do opisanych obaw to par5 pkt5:"0,03zł na rok za 1 m kw powierzchni o nawierzchniach szczelnych, innych niż wymienione w pkt1 i 2(porty,składowiska, parkingi - przyp.mój), znajdujących się w miastach lub - jeżeli miasto podzielone jest na dzielnice - w dzielnicach miast o gęstości zaludnienia powyżej 1300 osób/km kw." Czy to o to chodziło? Dodać należy, że w rozporządzeniu brak jest dolnej granicy pow. która zwalniałaby z opłat. Jeśli jest jeszcze jakiś inny równie genialny przepis proszę podajcie go na forum. Trzeba się chopy bronić. Ni? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 20.02.2002 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Tak Foxal - dokładnie o tym rozporządzeniu mówiłam. Ale wiem, że gdzieś jest zwolnienie dla domów jednorodzinnych - poszukam po sesji - jeszcze walczę. Dam znać jak obiecałam - po mojej sesji. pozdrowienia Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts