ewak39 18.01.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Masz diable kaftan... Czy to tymczasowe czy na stale? Bedzie konkurs na zielona karte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.01.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 mnie to nie bawi Dlaczego? Chcę znać powód. przypomina mi to, jak kiedys udałam się po wizę. Nie przygotowałam żadnej legendy, bo niby dlaczego miałabym nie dostać wizy /a planowalismy przejechać wynajętym autem ze wchodu na zachód/. A rudy palant z okienka wbił odmowę bez podania przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 18.01.2006 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Majka przepraszam! Nie chcialam urazic. Przykro mi, ze rudy palant okazal sie debilem. Moj post byl raczej wyrazem wisielczego humoru... Tez nie wiem, dlaczego Hameryka zamknieta... Mam jedynie nadzieje, ze jest to dorazna proba uniemozliwienia pewnym osobom kontynuacji jakiejs chorej wendetty i ze niedlugo wszystko wroci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.01.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ja tez jestem zainteresowana dlaczego ten watek zostal zamkniety. Grzecznie tam o slodyczach rozmawialismy. O co chodzi ? Czyzby znow bezradnosc administracji miala sie odbic na userach, ktorzy z wiadoma sytuacja nie maja nic wspolnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.01.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 a ja chcialam dzis kominki dla Majki wklejac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.01.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 a ja chcialam dzis kominki dla Majki wklejac ja tu niestety nikim jestem. Nie będzie kamiennych kominków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.01.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 W końcu udało mi się przeczytać te kilka stroniczek od ostatniego czasu no i chciałam cosik dopisać a tu mi krzyczy, że wątek zamknięty Co się stało przecież nic wywrotowego w tym wątku się nie działo. Czy to jakaś kara na zapas czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 18.01.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 A cóz się znowu stało?Taki fajny watek. Jak tam ostatnio byłam to o słodyczach. się mówiło.., nie wolno o ciachach we wnetrzach??? Czy coś mnie ominęło?/ Bo rano to jakby się cóś kroiło......Otwórzcie Hamerykę, please.......[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.01.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Może to przez nowy monitor house Niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 18.01.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 AAA monitor... no może...... Ale zamykać watek przez monitor???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.01.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 To chyba jednak przez ten monitor, ktory sie mnial nijak do tego ptasiego mleczka buuu nastepnym razem prosimy we wnetrzu monitora umiescic tort smietankowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 18.01.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Chyba jednak koncepcja monitora jest błędna.Monitor spokojnie sobie figuruje w innym watku wnętrzarskim. I nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.01.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ej..no co jest... a Majka to dopiero na 12 stronie byla... To regulamin nie pozwala o ptasim mleczku ? Bo ja nie zapoznalam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.01.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Dropsiak bo moze to bylo inne wnetrze... biurowe naprzyklad to tam pasuje Zochna kara sie Tobie nalezy za niezapoznanie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 18.01.2006 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Chyba jednak koncepcja monitora jest błędna. Monitor spokojnie sobie figuruje w innym watku wnętrzarskim. I nic. Jak to nic? Przeciez tamten tez zamkniety. Moze przez asocjacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 18.01.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ale monitor został w stanie nienaruszonym. Znaczy nie przez niego. Wszak szukamy przyczyn ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.01.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 teorie mowia ze w takim przypadku powinno chodzic o pieniadze.. Któs cóś komuś tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.01.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 teorie mowia ze w takim przypadku powinno chodzic o pieniadze.. Któs cóś komuś tego ? to tylko teorie prawdopodobnie jest to przypadek szczególny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.01.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ciii ja juz wiem to jest odgorna pomoc w naszej diecie http://img71.imageshack.us/img71/3620/showletter1ws0fc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.01.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ha ! a to przebieglosc , no ciekawe jak dlugo bedziemy o wodzie i chlebie siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts