Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Warszawa.Ekipy do tynków cem-wap. poszukuje...

Recommended Posts

Robił pan Stanisław Majkrzak u mnie tynki i właśnie skończył ocieplenie poddasza serdecznie polecam jako dobrego fachowca i solidnego wykonawce

pozd

A jak poradził sobie z ociepleniem poddasza? Czy zabudowę płytami też robił? Ma w tym doświadczenie, czy głównie zajmuje się tynkami raczej?

Jestem na etapie poszukiwania ekipy do ocieplenia poddasza.

A co do tynków to robił u mnie p.Bogdan 509 453 046.

Ręczne zacierane piaskiem kwarcowym.

Witam.

Rónież polecam p. Stanisława Majkrzaka. Widziałem kilka domów tynkowanych przez niego. SUPER!

Polecam też innego fachowca p. Krzysztofa Matusika, tel. 606812102

Bardzo dobry fachowiec od wszelkich tynków mineralnych wewnętrznych i zewnetrznych nakładanych maszynowo. Robi też wszelkiego rodzaju ozdoby, typu bonie, gzymsy, itp.

Do zabudowy GK polecam:

p. Tomasz Pietras, tel. 698347775

oraz

p. Janusz Wrona, tel. 602595828

Obaj wykonują standardowe zabudowy z płyt GK, ale rónież potrafia tworzyć cuda z tego materiału :)

Do szlicht maszynowych oczywiście EIMUND :lol:

Wszyscy panowie, jak każdy dobry fachowiec, bardzo dużo pracy, więc trzeba się umaiwać ze sporym wyprzedzeniem.

• 2 years później...
Witam.

Rónież polecam p. Stanisława Majkrzaka. Widziałem kilka domów tynkowanych przez niego. SUPER!

Polecam też innego fachowca p. Krzysztofa Matusika, tel. 606812102

Bardzo dobry fachowiec od wszelkich tynków mineralnych wewnętrznych i zewnetrznych nakładanych maszynowo. Robi też wszelkiego rodzaju ozdoby, typu bonie, gzymsy, itp.

Do zabudowy GK polecam:

p. Tomasz Pietras, tel. 698347775

oraz

p. Janusz Wrona, tel. 602595828

Obaj wykonują standardowe zabudowy z płyt GK, ale rónież potrafia tworzyć cuda z tego materiału :)

Do szlicht maszynowych oczywiście EIMUND :lol:

Wszyscy panowie, jak każdy dobry fachowiec, bardzo dużo pracy, więc trzeba się umaiwać ze sporym wyprzedzeniem.

p. Janusz Wrona, tel. 602595828 - a ja tego pana NIE POLECAM i PRZESTRZEGAM.