sb12 18.01.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 nie ukrywam że mogłoby być maszynowo, ale dobrzy fachowcy "ręczni" mile widziani - proszę o namiary na sprawdzone ekipy od forumowiczów dziękuje z górysb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EIMUND 20.01.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Pan Stanisław Majkrzak tel. 603635144. Nie jest może tani ale zdecydowanie polecam pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.sarnackiwp.pl 21.01.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Robił pan Stanisław Majkrzak u mnie tynki i właśnie skończył ocieplenie poddasza serdecznie polecam jako dobrego fachowca i solidnego wykonawce pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 24.01.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Robił pan Stanisław Majkrzak u mnie tynki i właśnie skończył ocieplenie poddasza serdecznie polecam jako dobrego fachowca i solidnego wykonawce pozd A jak poradził sobie z ociepleniem poddasza? Czy zabudowę płytami też robił? Ma w tym doświadczenie, czy głównie zajmuje się tynkami raczej? Jestem na etapie poszukiwania ekipy do ocieplenia poddasza. A co do tynków to robił u mnie p.Bogdan 509 453 046. Ręczne zacierane piaskiem kwarcowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.sarnackiwp.pl 24.01.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Płyty tez robił wyszło bardzo dorze .Jest godny polecenia wie co robi.Właśnie poprawia ocieplenie i płyty u mojego kolegi co płakac się chce jak wykonała to inna ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek2006 26.01.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 witam,jestem zaint.;wiecej inf. na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 27.01.2006 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Witam. Rónież polecam p. Stanisława Majkrzaka. Widziałem kilka domów tynkowanych przez niego. SUPER! Polecam też innego fachowca p. Krzysztofa Matusika, tel. 606812102 Bardzo dobry fachowiec od wszelkich tynków mineralnych wewnętrznych i zewnetrznych nakładanych maszynowo. Robi też wszelkiego rodzaju ozdoby, typu bonie, gzymsy, itp. Do zabudowy GK polecam: p. Tomasz Pietras, tel. 698347775 oraz p. Janusz Wrona, tel. 602595828 Obaj wykonują standardowe zabudowy z płyt GK, ale rónież potrafia tworzyć cuda z tego materiału Do szlicht maszynowych oczywiście EIMUND Wszyscy panowie, jak każdy dobry fachowiec, bardzo dużo pracy, więc trzeba się umaiwać ze sporym wyprzedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 16.07.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam. Rónież polecam p. Stanisława Majkrzaka. Widziałem kilka domów tynkowanych przez niego. SUPER! Polecam też innego fachowca p. Krzysztofa Matusika, tel. 606812102 Bardzo dobry fachowiec od wszelkich tynków mineralnych wewnętrznych i zewnetrznych nakładanych maszynowo. Robi też wszelkiego rodzaju ozdoby, typu bonie, gzymsy, itp. Do zabudowy GK polecam: p. Tomasz Pietras, tel. 698347775 oraz p. Janusz Wrona, tel. 602595828 Obaj wykonują standardowe zabudowy z płyt GK, ale rónież potrafia tworzyć cuda z tego materiału Do szlicht maszynowych oczywiście EIMUND Wszyscy panowie, jak każdy dobry fachowiec, bardzo dużo pracy, więc trzeba się umaiwać ze sporym wyprzedzeniem. p. Janusz Wrona, tel. 602595828 - a ja tego pana NIE POLECAM i PRZESTRZEGAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts