smutna lidka 18.01.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 wiecie może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.01.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 a masz odbiorcę, który tak duże maile przyjmie? najlepiej podzielić na kilka mniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 18.01.2006 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 a masz odbiorcę, który tak duże maile przyjmie? najlepiej podzielić na kilka mniejszych. tak, mam ale tym razem to ja jestem adresatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 18.01.2006 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 najlepiej podzielić na kilka mniejszych. nio... wszyscy mówią podzielić, ale ja dzielić nie umiem, a czasem muszę wysyłać takie większe załczniczki... tzn. nie wysyłam, bo nie mam jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 18.01.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Program Winrar polecam, wchodzimy w program, znajdujemy plik ktory cchemy podzielic, na gorze w menu wybieramu utworz i tam bedzie opcja dzielenia na wolumeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 20.01.2006 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 nikt nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.01.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 jak masz własny serwer, to możesz sobie taka opcje ustawić. Na darmowych tego nie ma. Skorzystaj z rady Axle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 21.01.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Co wy wygadujecie.. Kto by teraz dzielił pliki?? Są darmowe serwisy, które pozwalają wysłać i, co ważne, odebrać nawet gigabajtowego maila w jednym kawałku! I nie trzeba nawet konfigurować konta, zarówno wysyłanie, jak i odbiór robi się z poziomu przeglądarki. Wskazujesz plik, adresata i już (plik jest wysyłany na serwer, więc trzeba oczywiście trochę - zależnie od wielkości pliku - poczekać). Adresat otrzymuje maila z linkiem, którego klika i po potwierdzeniu rozpocznie się ściąganie pliku, który wcześniej został wysłany. http://www.yousendit.com To tylko jedno z rozwiązań, najpewniejsze i najprostsze. Drugie to np. przesyłanie plików przez Skype'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 21.01.2006 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 dzięki ckwadrat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.01.2006 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 wypróbowałam i jestem Z A C H W Y C O N A dzięki ckwadrat :***** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 22.01.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Ja z tego też czasem korzystam i nigdy jeszcze nic mi się nie zgubiło. Jeśli jednak naprawdę dużo i często chcesz do siebie "wysyłać" dużych plików, to oczywiście najwygodniejszy i najszybszy będzie pendrive, czyli pamięć flash na USB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.01.2006 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Ja z tego też czasem korzystam i nigdy jeszcze nic mi się nie zgubiło. Jeśli jednak naprawdę dużo i często chcesz do siebie "wysyłać" dużych plików, to oczywiście najwygodniejszy i najszybszy będzie pendrive, czyli pamięć flash na USB. głównie chodzi o to by inni mogli do mnie dużo wysyłać dz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts