Aga - Żona Facia 21.07.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 areq przypomnij mi: jaką masz dachówkę: firma, ceramiczna czy cementowa i kolor. Wiem, ze kiedyś mi pisałeś, ale ja mam postępującą sklerozę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 25.07.2006 04:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Aga Rupp ceramika sirius kolor miedziany dachówka ceramiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 25.07.2006 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Wykończeniówki ciąg dalszy.Drzwi wprawione,teraz kolej na łazienkę....za tydzień już malowanko.... Drzwi wewnętrzne.Porta Nova wzr 2.1. kolor orzech 3http://images3.fotosik.pl/108/577565647b4ad811med.jpg A takie będą płytki w łazience.Cersanit kolekcja Canta.http://images1.fotosik.pl/117/2b2c4636f2bd20ffmed.jpg Kolejny widok na drzwi ,widok z halluhttp://images4.fotosik.pl/72/57b23ffd4d1caf06med.jpg Panele w sypialni starszego synahttp://images1.fotosik.pl/117/dac0d3d7170cc0b1med.jpg Panele w sypialnihttp://images3.fotosik.pl/108/66f2d9c0c9564d6fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.07.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 areq coraz bardziej domowo się u Was robi Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaPo 04.08.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam!Obejrzałam zdjęcia. Gratuluję piękny domek. Projekt kupilicie gotowy, czy też dom jest waszego projektu. Prosze zdradżcie pracownię z jakiej kupilicie projekt oraz nazwę projekty. Jest super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 04.08.2006 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam.Projekt był robiony indywidualnie. Usiadłem z kumpelą i wymyśliliśmy coś takiego :http://images3.fotosik.pl/116/8f932e8e7bb29855med.jpg Miało być tak: 4 sypialnie i duży salon połączony z kuchnią i jadalnią Wygląd zewnętrzny - jak najprostsza konstrukcja /koszt budowy/.Tylko parter /też koszty budowy/.Podobnych gotowców jest wiele ,choćby "Plejada" z firmy Domus,z tym ,że tam jest garaż.Ale też jest do wybudowania za ca. 250-260tys.Jakbyś była zainteresowana to Ci podam namiary autorki projektu,może by to potraktowała jako dom gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaPo 04.08.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Salon jest super, bardzo duża fajna przestrzeń ile ma metrów? Wykusz też nietypowy jak na typowe projekty, ale super ,zadaszony tarasik bomba bardzo mi się podoba. Ogólnie fajna koncepcja domku. Niestety nie mogę skorzystać, bo szukam czego z garażem, ale teraz będę wiedziała w jakim klimacie, dzięki Jeżeli to nie tajemnica to w jakich kosztach można postawić stan surowy zamknięty takiego domku z instalacjami, czy domek z poddaszem będzie tańszy czy droższy o tej samej powierzchni, sama już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 04.08.2006 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Salon jest super, bardzo duża fajna przestrzeń ile ma metrów? Wykusz też nietypowy jak na typowe projekty, ale super ,zadaszony tarasik bomba bardzo mi się podoba. Ogólnie fajna koncepcja domku. Niestety nie mogę skorzystać, bo szukam czego z garażem, ale teraz będę wiedziała w jakim klimacie, dzięki Jeżeli to nie tajemnica to w jakich kosztach można postawić stan surowy zamknięty takiego domku z instalacjami, czy domek z poddaszem będzie tańszy czy droższy o tej samej powierzchni, sama już nie wiem. Salon z kuchnią + jadalnią -do korytarzyka ma około 55m2.W każdym razie wyszło 74m2 gresu na podłogach łącznie z korytarzem i hallem. Plejada ma garaż. Stan surowy z instalacjami to około 170tys z ociepleniem.Domek parterowy moze być droższy ale moze być i tańszy od projektu z uzytkowym poddaszem.Licząc jednak powierzchnie użytkową zawsze będzie tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaPo 04.08.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Bardzo dziękuję za informację. Faktycznie macie fajnš dużš przestrzeń. Zobaczę Plajšdę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesje 08.08.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam, obejrzałam zdjęcia i zapowiada się piękne miejsce do mieszkania . Mam pytanie, poszukuję działki, Dąbrowa wydaje nam się dobrym miejscem - możesz zdradzić od kogo kupiłeś i czy są jeszcze jakieś ciekawe działki w okolicy? Dzięki z góry pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 12.08.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Super już macie i trochę Wam zazdroszę ale życzę naj.. Pan Krzysztof od podłogówki to robił według projektu czy własnej inwencji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 19.08.2006 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Super już macie i trochę Wam zazdroszę ale życzę naj.. Pan Krzysztof od podłogówki to robił według projektu czy własnej inwencji ? Witam.Sorry że tak późno odpisuję ale byłem na urlopie. Krzysztof robił to według wyliczeń cieplnych ,czyli można przyjąć że wg. projektu.Ale nie omieszkał dodać coś od siebie:) Witam, obejrzałam zdjęcia i zapowiada się piękne miejsce do mieszkania . Mam pytanie, poszukuję działki, Dąbrowa wydaje nam się dobrym miejscem - możesz zdradzić od kogo kupiłeś i czy są jeszcze jakieś ciekawe działki w okolicy? Ja kupiłem już z 10 lat temu,na mojej części Dąbrowy działek już praktycznie nie ma.Ale jest sporo od ulicy Bukowskiej.Spróbuj się przejechać w wolnej chwili i skręcając od ulicy Bukowskiej w lewo kierunek na Dąbrowe spróbuj spytać się jakiegoś mieszkańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 19.08.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Dzięki, mam nadzieję, że urlop się udał ... Projekt ogrzewania kto Wam robił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 19.08.2006 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Dzięki, mam nadzieję, że urlop się udał ... Projekt ogrzewania kto Wam robił ? Dzięki, urlop się udał... Nie było jako takiego projektu ogrzewania.Firma która sprzedawała instalacje wraz z piecem wyliczyła rozstaw rurek według informacji instalatora /wysokość po0mieszczeń,powierzchnia pomieszczeń itp/ Na podstawie tego instalator wykonał instalacje:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.08.2006 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 areq czekamy na dalsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.09.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 areq co się u Was dzieje? Czy Wy już mieszkacie w nowym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 10.09.2006 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Cześć Aga. Nie ,jeszcze nie mieszkamy.Obecnie jest robiony kominek i ostateczne malowanie. Tak jak nie mogliśmy się doczekać ,aż się wprowadzimy,tak teraz nam się nie śpieszy:):) Zdjęć przejściowych nie robię,wrzucę jak już będzie odmalowana całość.Pozdrawiam i czekam na zdjęcia z waszych murów.... Pozdrawiam. P.S. Rodzinka nie dzwoniłą z zaproszeniem na grzyby,może nie chcą byśmy przyjechali??? :D:DT Trudno będziemy zmuszeni odwiedzić Was bez grzybobrania:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 areq, to pierwszy projekt parterówki, który mi się podoba. Jest genialny !!!! Taki będzie mój drugi dom :) Nie wyrzacaj projektu :)co prawda jeszcze pierwszego nie ma ... ale za 10 - 12 lat....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 areq, to pierwszy projekt parterówki, który mi się podoba. Jest genialny !!!! Taki będzie mój drugi dom :) Nie wyrzacaj projektu :)co prawda jeszcze pierwszego nie ma ... ale za 10 - 12 lat....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 11.09.2006 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Dzięki Nefer.Cieszę się bardzo ,że Ci się podoba.Jedną rzecz bym teraz zmienił z zewnątrz. Słupy na ganku okragłe i dużo mniejsze.BTW. przeglądając Twoje szkice architektoniczne jestem pewien ,że twój dom bedzie wyjątkowy.No i pomysły na wnętrza.rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts