imann 19.01.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Drodzy Forumowicze! Mam dylemat czy na PH 44 wewnątrz położyć tynki czy płyty k-g.Wiem,ze większość odpowie tynki......ale niestety zauważyłem ,że ekipa budująca nie była az tak dokładna i w kilku miejscach widzimy z domku przyrode na zewnątrz....aha ściana oczywiście jednowarstwowa.I tak sobie pomyślałem,że płyty wewnątrz stanowić będą dodatkowa izolację.......dziekuje za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
do-la 21.01.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Drodzy Forumowicze! Mam dylemat czy na PH 44 wewnątrz położyć tynki czy płyty k-g.Wiem,ze większość odpowie tynki......ale niestety zauważyłem ,że ekipa budująca nie była az tak dokładna i w kilku miejscach widzimy z domku przyrode na zewnątrz....aha ściana oczywiście jednowarstwowa.I tak sobie pomyślałem,że płyty wewnątrz stanowić będą dodatkowa izolację.......dziekuje za podpowiedzi Dzień dobry Również interesuje mnie odpowiedź na w/w pytanie. Może znajdzie się miła osoba z doświadczeniem, która odpowie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 21.01.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Chyba was nie pocieszę. Owszem - płyta gk może minimalnie bardziej izoluje termicznie niż tynk cemenyowo - wapienny, ale żadna to izolacja przy grubości 12,5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts