BOHO 19.01.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 witam!czy ktoś może mi podpowiedzieć, jaka jest obecnie opłata przy wpisie sądowym od spadku, jeśli spadkiem jest gospodarstwo rolne ? podejrzewam, że może być to uzależnione od wartości spadku.....wiem, że od marca się to zmienia, ale jak jest teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 19.01.2006 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 chodziło mi oczywiście o wpisanie spadkobierców do ksiąg wieczystych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjotrzu 19.01.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 witamObecnie 1/10 wpisu stosunkowego liczonego od wartości nieruchomości,po 1 marca 2006r. - opłata stała 200 złpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 19.01.2006 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 witaj pjotrzu! kiedyś już podrzuciłeś mi kilka porad, pamiętasz ? sprawa dziadka, siosty A , siostry B , umów itp. to jest właśnie ciąg dalszy historii........ mogę jeszcze z czymś do Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjotrzu 20.01.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 witam Pamiętam, pamiętam Na priva proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts