Gość 23.01.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 mam następujący problem :czy ściany z Ytonga są naprawdę takie dobre, czy ktoś ma takie i jest zadowolony (interesuje mnie odmiana 350 lub 400, czyli 0,25 lub 0,29 współ. ciepła dla 36,5 cm muru) ?czy może warto zastosować jakieś inne (np. ceramiczne) ?zależy mi na jak najcieplejszym domu i na jak najlepszym klimacie w środku.proszę o wymianę doświadczeń, tych niezadowolonych i tych zadowolonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.01.2003 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 Witam. Pozwól wpisać swoim szlachetnym palcom "Ytong" w funkcji "Szukaj" tegoż Forum a mnogość odpowiedzi na Twe pytanie Cię zadziwi. Nasyć więc głód niewiedzy i ciekawości Twej w Archiwum wpierw a później - gdy dalej dręczyć Cię będzie niepewność : pytaj śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts