Gość 23.01.2003 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 Problem jest następujący: Bardzo podobają mi się jaśniutkie tapicerki np. kość słoniowa, ale jak dobrać materiał, żeby nie brudził się zbytnio (bo nie mam zamiaru co tydzień ich czyścić). Myślałam o skórze, ale osobiście nie przepadam, za meblami ze skóry, choć może jest to najwygodzniejsze rozwiązanie. Macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenki 24.01.2003 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 kup meble w pokrowcach plus zapasowy.Wypierzesz w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 A może jakaś narzuta też w jasnym kolorze? Zresztą na codzień polecam narzutę, bo tapicerki bardzo szybko przecierają się-tuż przu brzegach, tam gdzie sadzamy nasze szanowności.I jest problem-łóżko dobre,a tu dziura. Z zapasowymi pokrowcami (zdejmowane-to też dobry wynalazek ) dobry pomysł,tylko prać uważnie,aby się nie skurczyły. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 24.01.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Jsna skóra jest do kitu, cieżko zmyć np. plamę po tuszu z długopisu, czy pisakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenki 24.01.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 przypomniało mi sie , ze znajomi mieli bardzo jasna sofe .Sofa była pokryta scotchguardem. Plame sie wycierało gabka i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts