pattaya 23.01.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 pattaya napisał: Whisky już mam. Koniak już mam. Piwo już mam. Wino już mam. Batoniki już mam. Mineralną już mam. Gazety już mam. Aaaaaaa.... Jeszcze czyste gacie! Się tak nie chwal , bo zaraz zrobimy sobie u Ciebie forumową bibkę... Dawaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.01.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 No to i ja się dołączę, bo to moja pierwsza zima! Pech chciał,że sypialnia okazała się w praktyce najzimniejszym pomieszczeniem (a łazienka najcieplejszym na szczęście ).Już po pierwszych mocniejszych mrozach przestawiłem łóżko pod cieplejszą ścianę,bo mi włosy zmarzły .Teraz wiem że w przyszłości będzie to sypialnia letnia, a zimową zrobię cieplutką na poddaszu ! Domek jeszcze nie ocieplony.Przez kilka dni była u mnie żona i córcia i było tak jakoś cieplej,ale w czasie mrozów jako rodzinny "twardziel" będę sam musiał trwać na posterunku, a one będą do mnie dzwonić i sprawdzać czy jeszcze nie zamarzłem .Jestem jednak dobrej myśli, bo po niedzieli biorę się za wymianę pieca i mam taką cichą nadzieję,że to wówczas nastąpi koniec moich nocnych wycieczek do kotłowni . Nie ma to jak miłość. Jak takie słowa czytam, to zaraz jest mi cieplej i bez kominka czy kaloryferów. To jest prawdziwa poezja życia. To samo pomyślałam.Coś pięknego,prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 23.01.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Barek - pełny,Lodówa - teżDrewno - jest to do całości kupiłem 3 kilo karmy dla ptaków i kulki dla sikorek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts