Jagna 20.01.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Droga Redakcjo. Wpisując komentarz do mojego dziennika przy wysyłaniu posta pojawia się informacja o błędzie z notką "Debug Mode". Post jest mimo wszystko wysłany i wszystko jest ok. ale kiedy piszę gdzie indziej to nic takiego się nie dzieje. Ma to miejsce tylko w komentarzach do mojego dziennika, jak piszę ja, albo inni. Dlaczego? Coś ze mną nie ten teges? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.01.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Potwierdzam. Wyskakuje taki napis...... gdy wysyła się post do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.01.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Nie pamiętam jak to szło, ale na pewno to nie robaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.01.2006 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 No dobra, ale jak to zmienić? Dlaczego tak jest? "Bug" jednak kojarzy mi się z robakiem. Nawet jeśli to nie robak, to denerwuje mnie to, że mój komentarz jakiś lewy jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.01.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Może zgłoś to Moder_techowi w tym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.01.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 A u mnie dzisiaj jest cos takiego - jak chcę wejść na jakąś stronę, czy do wątku to pojawia się: Warning: mysql_connect(): Too many connections in /var/www/httpd/www.muratordom.pl/www/forum/db/mysql4.php on line 48 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/httpd/www.muratordom.pl/www/forum/db/mysql4.php on line 330 Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/httpd/www.muratordom.pl/www/forum/db/mysql4.php on line 331 phpBB : Critical Error Could not connect to the database A potem klikam jeszcze raz i jest OK. Wy też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.01.2006 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Uffff...a już myślałam, że stopniowo dawane mi jest do zrozumienia, że mam się wynieść z forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.01.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Sonika też tak miałam, był taki moment, że nic nie mogłam zrobić, bo ciągle to się pojawiało, ale teraz już jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.01.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Właśnie miałem ten sam komunikat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.01.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Ja też Failed sending email :: PHP :: DEBUG MODE Line : 234 File : emailer.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.01.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 U mnie tak samo się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moder_tech 30.01.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witamy serdecznie. Niestety nie jest to oprogramowanie (część logiczna) napisane przez nas, tylko jest to standardowe forum phpbb i w zasadzie tym problemem powinni się zająć autorzy tego softu, co mamy nadzieję w przyszłości nastąpi. Jak na razie zastosowaliśmy doraźną łatę, która powinna sprawiać, że ten komunikat nie będzie się pojawiał (jest to tylko rozwiązanie tymczasowe). Prosimy o przetestowanie i udzielenie nam informacji. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts