Adam___ 20.01.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Swego czasy lecial ten serial o "normalnej" porze tzn wieczorkiem. Teraz leci o 15. Jestem troche chory to wrocilem do ogladania. Ogladam i widze ze Bud - ten mlody prawnik - jest bez nogi. Moze mnie ktos uswiadomic co mu sie stalo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 20.01.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 ja też przez przypadek trafiłam przedwczoraj na ten serial (który kiedyś namiętnie oglądałam), nie wiem dlaczego przesunęli go na 15..dla mnie bez sensu bo wtedy najczęściej wszyscy zainteresowani są w pracy, a nie oszukujmy się, emerytów i rencistów bardziej interesuje "moda na sukces" nie wiem co się stało z tą jego nogą, może ktoś oglądał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 20.01.2006 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 nie wiem co się stało z tą jego nogą, może ktoś oglądał?? Z tego co sie dowiedzialem na innym forum,to w czasie pobytu w Afganistanie/Iraku - tu opinie sa rozbiezne - na polu minowym urwalo mu noge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts