Rbit 13.09.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Jakoś jezdze juz Navara i nie narzekam. 3 lata gwarancji wiec w rzaie czego wymienia . Co do psucia i awarii to nei ma reguły. Poprzedio jeżdzilem Renault megane i silnik z powodu pękniecia paska klinowego ( nówka oryginał) sie zatarł . Wymiana po długiej korespondencji byla na koszt producenta. Kolejna renówka ( Laguną), jezdze od 6 lat bez awarii.Wiec na podstawie jedego postu nie generalizował bym.A co do jazdy Navara to naprawde czysta przyjemnosć . Spalanie w trasie przy 130 tak kolo 8 litrów ( tyle pokazuje komputer). Jedynie trzeba sie przyzwyczaić do wielkosci PS Co do kontaktów z firma NIssan to faktycznie nikomu nie polecam ( firma, nie dealarami bo ci sprawiaja wrazenie ze chcieli by coś zrobić) . Arogancja i pewnosc siebie , przeklada sie na lekcewazenie klienta, przesuwanie terminów itd. Gdybyna rynku było coś podobnego, to zerwałbym wspólprace bez chwili wahania. Prawdopodobnie planujac zakup nastepnego samochodu nie wezme nissana pod uwage ze wzgledu na sposób potraktowania mnie przez firme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DJ Rydzyk 04.10.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Gadaka, a może jeep?? klasyczny cherokee kiedys też takiego szukałem: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1239035 http://img.otomoto.pl/photos/300x225/C1/C123/C12390/C1239035_3.jpg pozdrawiam Mam, obecnie rozglądam się za drugim. Chętnie nabyłbym Jeepa Comanche (taki Cherokee, tylko że pick-up) ale model ten jest dość rzadki, przez to absurdalnie drogi Zdaje się że poprzestanę na kolejnym klasycznym Cherokee. Auto świetne, niezawodne (tzn. psuje się czasem, ale to popierdółki - silnik , skrzynia są z gatunku niezniszczalnych), proste w naprawie, wygodne, i całkiem ekonomiczne (wiem, głupio brzmi, ale jest tańszy w utrzymaniu niż diesel ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.10.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 A co powiecie o Mitsubischi L200?? w 2.5 TDi?Znajomy się zastanawia. Chciałbym usłyszeć Waszą opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 19.10.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Od strony technicznej nie bede sie wypowiadał. Jesli chodzi o wyglad to jak do tej pory wydawł mi sie taki rybi tzn obły i nijak,i co jak na samochód nota bene terenowy jakos mie nie pasowało. Dziś zobaczylem taki z oryginalna nadbudowa i musze powiedzieć ze jako całość robi wrazenie baaaardzo pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 29.08.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 A co sadzicie o Nissanie Navara? Powiem szczerze ze przymierzam sie do tego autka ale nie wiem co z tego wyjdzie . Przekonuje mnie zwlaszcza z zabudowana paka bo wtedy wejdzie pies, rowery i bagaze Jezdzilem ,porazajace przyspieszenie ,cos ok 17 sek.,pozatym ma resory i trzesie jak star,a kosztyje jak normalny jedyna zaleta to odliczenie VAT,tylko jak tym jezdzic????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 29.08.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Z tym silnikiem w nissanie to nie jest silnik z Renaulta. To oryginalna konstrukcja japońska tylko ulepszona w stosunku do poprzedniej wersji ( przynajmniej tak w necie wyczytalem). A wczoraj mialem sie okazje przejechać Navara. Robi wrazenie, widok z kabiny jak z ciezarówki i takie samo uczucie jak sie w niej siedzi. Masa przytłacza. Na drodze sprawuje sie jednak jak osobowy, a przyspieszenie ma lepsze niz moja laguna ( 1,8 benzyna) . Jeszcze jedna róznica to gang silnika, słyszy sie ze to diesel i to z duuuuza moca . Nie jest zbyt cichy ale da sie przeboleć zwlaszcza jak wciska w fotel po nacisnieciu pedału gazu.Czyzbys dotej pory jezdzil 126P ,bo ten faktycznie jest wolniejszy ?????????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 14.09.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Jezdze juz ta Navara rok i w porównaniu z Laguną 1,8 jesli chodzi o przyspieszenie nie widze zbytniej róznicy . Natomiast jesli chodzi o komfort to pick up to jednak jest duuuuuza wygodna ciezarówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 14.09.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A co sadzicie o Nissanie Navara? Powiem szczerze ze przymierzam sie do tego autka ale nie wiem co z tego wyjdzie . Przekonuje mnie zwlaszcza z zabudowana paka bo wtedy wejdzie pies, rowery i bagaze Jezdzilem ,porazajace przyspieszenie ,cos ok 17 sek.,pozatym ma resory i trzesie jak star,a kosztyje jak normalny jedyna zaleta to odliczenie VAT,tylko jak tym jezdzic????????? Ta 172 konna 17 sekund ? Trzeba sie było zaprzeć o kierownice zeby mieć siłe gaz wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta71 15.09.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Nabyłam ostatnio Izuzu Troopera za przyzwoitą cenę, nienowy wprawdzie ale ma to, czego trzeba - idzie jak burza, błoto, niebłoto, władowac można duuuużo - czegóz więcej wymagać??? Jestem zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 15.09.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Hmm.. blondynce też kupić?http://www.youtube.com/watch?v=Hp0dMN3CuK8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts