Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt CHABER 2 pracownia ARCHETON

Recommended Posts

• Odpowiedzi 55
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam! :p

Powszechnie znana jest opinia,że piwnica to "złodziej pieniędzy" :o :evil:

Lecz gdyby mi na to pozwoliły warunki lokalne [mam wys. poziom wód gruntowych] z pewnością bym piwnicę zrobił!!! :wink:

Szacunkowo twierdzą budowlańcy jest to 10-15% kosztów całej budowy :o ,ale za to jaki komfort!!!! :D

Zdecydowanie bym był za piwnicą!!!!!!!!! :lol: :lol:

Pozdrówka! :D

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Gość krab

Ta Chaberek-2 jest za świeży ale ładny może kuchenka trochę za wąska

Trzeba pisać to nowy projekt więc pewnie jeszcze nigdzie nie jest wybudowany. Trzeba czekać a jak nie to czekamy na Twoje zdjęcia z budowy ja sniegi ruszą.

Wujek Dobra Rada:

Archeton pozwala już linkować konkretne projekty, więc z okazji zbliżającego się PierwszegoDniaWiosny, odrywając się od pieczołowicie wytwarzanej Marzanny specjalnie dla Cyli Chaber 2: http://www.archeton.pl/index.aspx?ProjektID=693 niech Ci służy :)

PS

piwnica się przydaje

pozdrawiam

No NO NO!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Panie Romanie :p Dzięki za cynk! Już mnie wkurzało to szukanie za kazdym razem Chaberka :roll: To sie w Archetonie wzięli do roboty ostro. I chwała im za to :wink:

Jeszcze żeby to forum(archetonowe) ździebko ożyło to by fajowo było :-? :D

Pozdrawiam cyla 8)

Ps Szkoda ,że ten PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY taki bardziej papierkowy(kalendarzowy znaczy się tylko) bo zimno cały czas jak diabli :(

• 2 weeks później...