Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowy

mm3844

Recommended Posts

Witam wszystkich początkujących , zaawansowanych i szczęsciarzy.

Jestem aktualnie na etapie organizoawania pozwolenia na budowę ale załatwia mi to p. architekt wiec za dużej wiedzy w tym temacie nie posiadam. Mamy projekt BABIE LATO z pracowni Charkiewicz. Mam nadzieję ze wspólnie z wami będzie trochę łatwiej i ... more fun. Pozdrowionka ze Zgierza

Marek :wink:

A ja od siebie dorzucę wytrwałości i zawsze umawiaj się ze sprawdzonami wykonawcami !!!

unikniesz wielokrotnego płacenia za to samo.

Jagna już mieszka - wiedzę czerpała z forum ! A ja jak ponownie za to samo zapłacę dopłacę przepłacę to już wiosną ! W Y T R W A Ł O Ś C I I POWODZENIA :wink: :p

Witam! :p

mm3844 napisał

Jestem aktualnie na etapie organizoawania pozwolenia na budowę ale załatwia mi to p. architekt wiec za dużej wiedzy w tym temacie nie posiadam

Mi też załatwiał pozwolenie architekt,zarazem mój kierownik budowy :oops: :oops:

Miało być szybko ,sprawnie ,"bo On ma kolegę w starostwie" :-?

Wyszło tak ,że na pozwolenie czekałem prawie 4 miechy ,po 100 telefonach i 20 wizytach,zawsze słyszałem tą odpowiedź:już, już jest,ale............-jutro , bo dziś ..........?!

W dodatku narysował mi plan zagospodarowania działki ,

o co go nie prosiłem i skasował 1100zł :evil: :evil: -żekomo niezbędny do pozwolenia!? :o

Chcesz coś zrobić dobrze;ZRÓB TO SAM!!! :wink:

Pozdrówka! :D