tsimtsum 21.01.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Ciekawa jestem, czy ktos z Was ma armature firmy Zucchetti. Jesli tak, co o niej sądzicie? Mieliscie jakies klopoty z montażem i pozniejszym uzytkowaniem czy wszysko poszlo gladko ? (Ja planuje miec baterie IsyFresh i Aquablue) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 22.01.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Co prawda nie mam tej serii baterii choć się do tej firmy przymierzałam (isy bagno) ale odstraszyła mnie cena. Z praktyki u mnie wyszło, że dobrze gdy bateria jest w kolorze satyny i stali droższe czasemo 80 % w stosunku do chromu (brudzi się ). Co do ich technicznej strony niech wypowiedzą sie użytkownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 22.01.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Witam Musze powiedziec ze cena odpowiada jakosci w 100% tach tak wiec polecam Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsimtsum 22.01.2006 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 No wlasnie, baterie wygladaja calkiem przyjemnie i porzadnie. Cena nieco mniej. Slyszalam ze przy tego typu 'wypasionych' bateriach, jesli cos sie przydarzy w czasie uzytkowania producenci odmawiaja uwzglednienia gwarancji powolujac sie na klauzule, ze gwarancja nie obejmuje usterek powstalych na skutek zanieczyszczenia wody. Podobno w uwagach producentow znajdujacych sie w gwarancji intalacje takich baterii powinny byc zabezpieczone filtrem. Czy mieliscie takie przygody?Co to jest za filtr i gdzie sie go powinno zamontowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anouk 03.02.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Mam Zuchetti : wylewka wannowa jest wpuszczana w ścianę, niestety uchwyt baterii jest tak głupio przymocowany że właśnie dzisiaj spadł i uszkodził wannę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsimtsum 03.02.2006 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 A jaka konkretnie? Isy... Aqua... inna? Myslisz ze to 'niedopatrzenia konstrukcyjnego' baterii czy raczej fachowosci montazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pusia04 03.02.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Witam, mam Isy(umywalkowa) w WC dla gości - moim zdaniem jest ok . Użytkowana jest od pół roku i jak na razie nic się nie stało. Wygląda też ciekawie i rzeczywiście wizualnie różni się od podobnych tańszych modeli , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elvis 05.02.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 A ja zpytam bo ysle iz temat zwiazany: Czy znacie moze jakis innych producentow ktorzy oferuja satynowa armature ale za rozsadniejsze pieniadze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anouk 05.02.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 A jaka konkretnie? Isy... Aqua... inna? Myslisz ze to 'niedopatrzenia konstrukcyjnego' baterii czy raczej fachowosci montazu? Nie pamietam nazwy, taka z patyczkiem na środku. Jest to niestety bezmyslnośc projektanta, uchwyt w zasadzie nie jest niczym przytwierdzony do baterii tylko nałożony. Aż dziwne że dopiero teraz, po roku spadł. Bateria bidetowa i umywalkowa sprawuje się bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts