Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

W sadzie Europy - Grójec i okolice

mario_pa

Recommended Posts

Może tak wzorem innym stworzyć grupę dla kupujących działki, planujących budowy no i oczywiście budujących z okolic Grójca.

Wyszukiwarka milczy na ten temat. Na hasło Grójec - cisza. Czyżby nikt z naszych nie odwiedzał forum?

Zmieniłem nazwę grupy na W sadzie Europy ...

Lepiej brzmi ??

Pozdrawiam

• 1 month później...
  • 5 months później...
  • 2 weeks później...

Czy ktoś może mi polecić jakiegoś architekta "z wyobraźnią" z rejonu Grójca i okolic?

Np. naprzeciwko starostwa - Usługi projektowe, mam u nich nadzór budowlany. Czy z wyobraźnią - nie wiem?

Na pewno nie będzie trzeba latać za pozwoleniem na budowę - dostaniesz do ręki.

Adaptację natomiast robiłem gdzie indziej, ale tam nie potrzeba było wyobraźni, praktycznie obyło się bez zmian.

Natomiast sam załatwiałem kwity do PnB.

• 2 weeks później...
  • 1 year później...

Kilka osób się przewinęło na krótko. Jeśli znajdą się chętni to reaktywacja jest zawsze możliwa.

Najwyraźniej mało się buduje - czyżby drogie działki i kiepska infrastruktura - wg mnie tak właśnie jest.

Ja jestem blisko wykończenia .... psychicznego przede wszystkim.

Jewrioszka - z fajnych rzeczy - plac zabaw dla dzieci

Ja jestem blisko wykończenia .... psychicznego przede wszystkim.

A ja dopiero zaczynam tz. złożyłem papierki i czekam na pozwolenie na budowę.

Psychicznie jeszcze jakoś się trzymam, ale nie wiem jak to będzie po budowie :p

Zacznę raczej na wiosnę chyba, że murarz się wyrobi na budowie, którą kończy i zrobimy fundamenty w tym roku.

A jeśli chodzi o budowy w naszym terenie to z tego co widzę to sporo budynków rośnie, a ludki pewnie nie mają czasu na forum siedzieć lub siedzą jako goście. :lol:

Raczej bym nie liczył na dużą liczbę forumowiczów z naszych okolic. Po prostu zbyt mało użytkowników netu.

Ja już mam dosyć wszystkiego co ma związek z budową, przestałem się więc pokazywać też na forum. Przez pracę, budowę, zakup materiałów wykończeniowych nie ma czasu na forum.