mario_pa 06.10.2007 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Więc jakbyś chciał okna, kominek lub reku bez stresu to zapraszam. Okna już mamy, rekuparatora nie planujemy - przynajmniej na razie - choć możliwości techniczne są (pustki strychowe). Kominek jeszcze nie wybrany - będzie sparke albo sparthem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
euro 18.04.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 to sobie pospali Grójczanie. Podłaczam sie do forum, obiecuje codziennie odwiedzac. A tymczasem powiedzcie mi ile sie czeka na poszczegulne papiery i jaka jest kolejność ich załatwiania. Przy załorzeniu żę działka jest rolna i należy do mojego Taty. cóż począć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdanek 10.07.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Cześć, Ja się będę budował w Barcicach Drwalewskich także jestem zainteresowany wymianą doświadczeń w Grójeckich urzędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 13.02.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 To może i ja czasem cos pomogę? Co prawda jestem z powiatu Piaseczno, ale np. do Barcic mam 2km i bliżej do Grójca niż Piaseczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optical 13.02.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Witam, za pozwoleniem sie podłącze. Do grupy piaseczyńskiej mi troche daleko - budowa między Górą a Grójcem tak więc licze na rozrost grupy i wzajemną pomoc. I już pierwsze pytanie. Jak poradzić sobie z mediami potrzebnymi do stanu surowego czyli prąd i woda. Bo jak narazie to zostaje mi agregat i beczka niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts