Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Honzki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 691
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sonika, kamień to breccia, nad szkłem się zastanawiam, zobaczę jak się będzie użytkować, wstawić szkło to żaden problem.

Prace glazurnicze jakoś nie idą w zadawaljącym dla mnie tempie :cry: duża łazienka jest na ukończeniu, brakuje tu płytki, tam płytki, bo hydraulik jesczze musia poprawić, cokolików, bo te co kupiłam niby do tych płytek mają inny odcień i zamówiłam płytki i będzie z płytek. Jutro będzie blat pod umywalki. Glazurnik za bardzo nie miał co robić bo ciągle go coś wstrzymywało, na dole nie mógł robić bo przeszkadzała mu ekipa od kominka, zrobił sufity w kuchni i jadalni, ale też jeszcze nie są skończone. I tak wszystko jest pozaczynane, beznadzieja, mam tego dosyć i łapię chyba pierwszego doła na maksa :evil: Także glazurnik musiał sobie zrobić przerwę, ma wrócić w tym tygodniu i już będzie miał cały dom dla siebie. Jak coś będzie skończone co będzie nadawało się na wklejenie zdjęć to na pewno to zrobię w pierwszej kolejności.

Zeljka, Beti, editta, dziękuję bardzo, półki są z g-k

Honzka kominek wyszedł super i cala sciana tez, zagladam do ciebie caly czas i jeszcze pytanko jakie masz plytki w duzej lazience, te z pieka bodowa obudowa wanny:) jakos sie nie doczytałam

te na obudowie wanny to Stick Wenge Porcelanosy, teraz jest też obudowany nimi brodzi i ramka wokół luster :wink:

a na ścianie te duże beżowe Navona Lux Beige - Zirconio

cieszę się, że kominek się podoba, dzięki

Sonika,

łazienka jeszcze nie jest skończona, glazurnik wrócił dopiero w niedzielę, bo zmieniał samochód, blat przywieźli ale niektóre elementy były za grube, parapet za wąski i sklejony z trzech części :evil: :evil: :evil: kazałam im to zabrać to poprawy w tamtym tygodniu i byłam umówiona na odbior w tamtą sobotę, ale wypadły mi bardzo ważne sprawy też zresztą związane z domem i nie odebrałam, odbiorę w tą sobotę. Więc teraz w łazience nic się nie dzieje. Robią sufit podwieszanyw salonie.

Od poniedziałku montują balustrady na schodach, jutro powinni skończyć.

pozdrawiam

Oj Honzko, wyobrażam sobie jakie Cię takie przestoje muszą denerwować.

Ale dobrze, że chociaż zabrali ten blat do poprawy, a nie chcieli Ci go wcisnąć na siłę.

Dzisiaj sobota, więc pewnie masz już balustrady - pochwal się proszę, bo jestem bardzo ciekawa.

Na pewno są śliczne :D

I sufitem oczywiście też :D .

Pozdrawiam serdecznie

Honzko - balustrada cud - miód :D , baaaardzo mi się podoba.

Napisz mi proszę na priv. ile takie cudo kosztuje i czy mieszkasz bardzo daleko ode mnie, bo może i u mnie zrobiliby takie balustrady?

I ślicznego masz piesia :D , pierwszy raz go widzę. A tam za oknem to Ty :D ?

Szkoda, że tak słabo widać jeśli to Ty :( - poproszę o zbliżenie :D .

Sufity też się robią - fajnie :D , a tak narzekałaś, że nic się nie dzieje.

Sonika,

ten piesio to teściowej, przyjeżdża do nas nieraz na weekend jak teściowa ma dyżur i nie ma kto z nim wyjść. U nas sie wybiega, ma jeszcze towarszystwo dwa jamniko podobne stworki moich rodziców, bo mieszkamy teraz w jednym bdynku z rodzicami, ale na szczęście oddzielnie. Jak się przeprowadzimy to będziemy mieszkać obok rodziców :wink:

a to Gucio teściowej

http://i42.photobucket.com/albums/e317/Honzka/Pieski095.jpg

a to Czakuś, synek Tifuni i pupilek taty :wink:

http://i42.photobucket.com/albums/e317/Honzka/Pieski041.jpg

a to Tifka z małymi

http://i42.photobucket.com/albums/e317/Honzka/Pieski080.jpg

http://i42.photobucket.com/albums/e317/Honzka/Pieski113.jpg

http://i42.photobucket.com/albums/e317/Honzka/Slubsierpien2004042.jpg

kochane są pieseczki :wink: :wink: :wink:

to taka mała odskocznia od spraw budowlanych, a wracając na ziemię to info o balustradach zaraz wyślę Ci na priv

pozdrawiam

Honzka świetnie to wszystko wygląda, bardzo fajnie obudowany kominek, balustrady też mi się podobają, no a sufity mnie po prostu powaliły. Oglądając Twoje zdjęcia ( a często tu zaglądam ) miałam wrażenie, że widzę moją suczkę u Ciebie w domu, ale juz doczytałam, że to piesek Twojej teściowej. Szukam męża dla mojej szorstkowłosej - może byłaby z nich para ? Jeśli pozwolisz, to wkleję u Ciebie zdjęcie mojej suni ? ( eee, to chyba nie wypada :o ) :roll: