Honzka 13.06.2006 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Honzka świetnie to wszystko wygląda, bardzo fajnie obudowany kominek, balustrady też mi się podobają, no a sufity mnie po prostu powaliły. Oglądając Twoje zdjęcia ( a często tu zaglądam ) miałam wrażenie, że widzę moją suczkę u Ciebie w domu, ale juz doczytałam, że to piesek Twojej teściowej. Szukam męża dla mojej szorstkowłosej - może byłaby z nich para ? Jeśli pozwolisz, to wkleję u Ciebie zdjęcie mojej suni ? ( eee, to chyba nie wypada ) dzięki ja też kiedyś widziałam Twoją sunię, chyba leżała w kuchni sobie na podłodze, tak coś mi się kojarzy. Nie ma sprawy możesz wkleić zdjęcie swojej suni. I co bawimy się w swatanie pieskich par? Gucio na pewno byłby chętny, bo że tak powiem nigdy nie miał blizszych kontaktów z płcią piekną, a już napewno nie z tek samej rasy, więc byłby w niebo wzięty, a jakie śliczne byłyby szczeniaczki ja mam slabość i pewnie bym jednego zabrała (jakby mama oddała ). Moja (taty) sunia kilka razy miała szczeniaki i za każdym razembył wielki płacz jak je oddawałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 13.06.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 I co bawimy się w swatanie pieskich par? Gucio na pewno byłby chętny, bo że tak powiem nigdy nie miał blizszych kontaktów z płcią piekną, a już napewno nie z tek samej rasy, więc byłby w niebo wzięty, a jakie śliczne byłyby szczeniaczki ja mam slabość i pewnie bym jednego zabrała (jakby mama oddała ). Moja (taty) sunia kilka razy miała szczeniaki i za każdym razembył wielki płacz jak je oddawałam Honzka, skoro już widziałaś moją Certę, to nie będę zaśmicała Twojego wątku... A co do swatania, to bardzo bym chciała, żeby się udało. Moja sunia jeszcze nie miała kawalera, Gucio jest do niej podobny wię można by się spodziewać pięknych szczeniąt. Co proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 13.06.2006 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 I co bawimy się w swatanie pieskich par? Gucio na pewno byłby chętny, bo że tak powiem nigdy nie miał blizszych kontaktów z płcią piekną, a już napewno nie z tek samej rasy, więc byłby w niebo wzięty, a jakie śliczne byłyby szczeniaczki ja mam slabość i pewnie bym jednego zabrała (jakby mama oddała ). Moja (taty) sunia kilka razy miała szczeniaki i za każdym razembył wielki płacz jak je oddawałam Honzka, skoro już widziałaś moją Certę, to nie będę zaśmicała Twojego wątku... A co do swatania, to bardzo bym chciała, żeby się udało. Moja sunia jeszcze nie miała kawalera, Gucio jest do niej podobny wię można by się spodziewać pięknych szczeniąt. Co proponujesz? to może dalej pociągniemy temat na priv? przecież nie będziemy tutaj dyskutować tak otwarcie o osobistych i intymnych sprawach naszych pupili, tzn. Twojego i mojej teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 14.06.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 OKI, już nastukałam napriv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 15.06.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Hejka A nie mówiłam, że to hodowla...a może początek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.06.2006 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 I jak tam swatanie ? Czy para już się poznała ? Honzko - cudne są Twoje pieski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 19.06.2006 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 I jak tam swatanie ? Czy para już się poznała ? jeszcze nie, ale kto wie możejuż niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.06.2006 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 I jak tam swatanie ? Czy para już się poznała ? jeszcze nie, ale kto wie możejuż niedługo To może będą szczeniaczki - ale super . A co tam u Ciebie w domku, jak idą prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 20.06.2006 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 To może będą szczeniaczki - ale super . A co tam u Ciebie w domku, jak idą prace? prace powoli jakoś idą naprzód, trwa szpachlowanie sufitów podwieszanych i drobne wykańczanie łazienki, zamontowana jest część blatu, ogólnie nic nie widać na pierwszy rzut oka ale jakoś będzie, niedługo może zaczną układać płytki na balkonach, potem malowanie i układanie podłóg w środku, montaż kuchni i szaf i przeprowadzka mam nadzieję, że wyrobię się z tym wszystkim do połowy sierpnia teraz jestem na etapie kuchni i szaf, kuchnię już mam wycenionę i mi pasuje, w sobotę będę wyceniała szafy pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 20.06.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 prace powoli jakoś idą naprzód, trwa szpachlowanie sufitów podwieszanych i drobne wykańczanie łazienki, zamontowana jest część blatu, ogólnie nic nie widać na pierwszy rzut oka ale jakoś będzie, niedługo może zaczną układać płytki na balkonach, potem malowanie i układanie podłóg w środku, montaż kuchni i szaf i przeprowadzka mam nadzieję, że wyrobię się z tym wszystkim do połowy sierpnia teraz jestem na etapie kuchni i szaf, kuchnię już mam wycenionę i mi pasuje, w sobotę będę wyceniała szafy pozdrowionka super... same dobre wiadomości a może pokażesz projekt kuchni? wstyd ale jestem ciekawska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.06.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 prace powoli jakoś idą naprzód, trwa szpachlowanie sufitów podwieszanych i drobne wykańczanie łazienki, zamontowana jest część blatu, ogólnie nic nie widać na pierwszy rzut oka ale jakoś będzie, niedługo może zaczną układać płytki na balkonach, potem malowanie i układanie podłóg w środku, montaż kuchni i szaf i przeprowadzka mam nadzieję, że wyrobię się z tym wszystkim do połowy sierpnia teraz jestem na etapie kuchni i szaf, kuchnię już mam wycenionę i mi pasuje, w sobotę będę wyceniała szafy pozdrowionka super... same dobre wiadomości a może pokażesz projekt kuchni? wstyd ale jestem ciekawska ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 26.06.2006 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 prace powoli jakoś idą naprzód, trwa szpachlowanie sufitów podwieszanych i drobne wykańczanie łazienki, zamontowana jest część blatu, ogólnie nic nie widać na pierwszy rzut oka ale jakoś będzie, niedługo może zaczną układać płytki na balkonach, potem malowanie i układanie podłóg w środku, montaż kuchni i szaf i przeprowadzka mam nadzieję, że wyrobię się z tym wszystkim do połowy sierpnia teraz jestem na etapie kuchni i szaf, kuchnię już mam wycenionę i mi pasuje, w sobotę będę wyceniała szafy pozdrowionka super... same dobre wiadomości a może pokażesz projekt kuchni? wstyd ale jestem ciekawska ja też szczerze mówiąc nie mam w swoim posiadaniu ostatecznego projektu, ten który miałam jest troszkę pozmieniamy, ijest to tylko szkic szafek z wymiarami, nie mam wizualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.07.2006 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Halloooo Honzko, co nowego? Daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 02.07.2006 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Halloooo Honzko, co nowego? Daj znać Soniko, u mnie nic specjalnego się nie dzieje, ostatnio na nic nie mam czasu, na budowie dwa balkony mają płytki, łazienka czeka na fugowanie, sufity prawie wyszpachlowane, wybieramy kolory farb i może już niedługo zaczną malować. Czekamy na przypływ gotówki (może z nieba spadnie???) i wtedy zamówimy kuchnię, szafy i drzwi. ppzdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.07.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Jak to nic specjalnego się nie dzieje ?? Tyle rzeczy przybyło . A można liczyć na jakieś zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ml45 06.07.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Honzkoproszę, napisz skąd jesteś, szukam namiarów na fachowców, Ci Twoi wydają się całkiem profesjonalni, właśnie zaczynam poszukiwania specjalistów od tynkowania, malowania, kafelkowania itd...a tak wogóle to super domek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 07.07.2006 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Jak to nic specjalnego się nie dzieje ?? Tyle rzeczy przybyło . A można liczyć na jakieś zdjęcia ? Tobie się wydaje że tyle rzeczy przybyło, a ja mam wrażenie że wszystko stoi w martwym punkcie w dodatku mój wykonawca w tym tygodniu zowu nawalił jutro przychodzą na pomiar kuchni i szaf, w przyszłym tygodniu załatwiam oczyszczalnię, postaram się wkleić jakieś zdjęcia, może w weekend znajdę chwilkę pozdrawiam serdecznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 07.07.2006 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Honzko proszę, napisz skąd jesteś, szukam namiarów na fachowców, Ci Twoi wydają się całkiem profesjonalni, właśnie zaczynam poszukiwania specjalistów od tynkowania, malowania, kafelkowania itd... a tak wogóle to super domek!! okolice W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.07.2006 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 W martwym punkcie to stoi u mnie - kompletnie nic się nie dzieje . Wklejaj zdjęcia Honzko, bo nie wierzę Tobie ani ciut ciut . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.07.2006 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Honzko - hop, hop . Czy Ty się może urlopujesz, że żadnych zdjęć nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts