Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Honzki

Recommended Posts

Honzka świetnie to wszystko wygląda, bardzo fajnie obudowany kominek, balustrady też mi się podobają, no a sufity mnie po prostu powaliły. Oglądając Twoje zdjęcia ( a często tu zaglądam ) miałam wrażenie, że widzę moją suczkę u Ciebie w domu, ale juz doczytałam, że to piesek Twojej teściowej. Szukam męża dla mojej szorstkowłosej - może byłaby z nich para ? Jeśli pozwolisz, to wkleję u Ciebie zdjęcie mojej suni ? ( eee, to chyba nie wypada :o ) :roll:

dzięki :wink: ja też kiedyś widziałam Twoją sunię, chyba leżała w kuchni sobie na podłodze, tak coś mi się kojarzy. Nie ma sprawy możesz wkleić zdjęcie swojej suni. I co bawimy się w swatanie pieskich par? Gucio na pewno byłby chętny, bo że tak powiem nigdy nie miał blizszych kontaktów z płcią piekną, a już napewno nie z tek samej rasy, więc byłby w niebo wzięty, a jakie śliczne byłyby szczeniaczki :D :D :D ja mam slabość i pewnie bym jednego zabrała (jakby mama oddała :p ). Moja (taty) sunia kilka razy miała szczeniaki i za każdym razembył wielki płacz jak je oddawałam :(

• Odpowiedzi 691
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I co bawimy się w swatanie pieskich par? Gucio na pewno byłby chętny, bo że tak powiem nigdy nie miał blizszych kontaktów z płcią piekną, a już napewno nie z tek samej rasy, więc byłby w niebo wzięty, a jakie śliczne byłyby szczeniaczki :D :D :D ja mam slabość i pewnie bym jednego zabrała (jakby mama oddała :p ). Moja (taty) sunia kilka razy miała szczeniaki i za każdym razembył wielki płacz jak je oddawałam :(

Honzka, skoro już widziałaś moją Certę, to nie będę zaśmicała Twojego wątku... A co do swatania, to bardzo bym chciała, żeby się udało. Moja sunia jeszcze nie miała kawalera, Gucio jest do niej podobny wię można by się spodziewać pięknych szczeniąt. Co proponujesz?

I co bawimy się w swatanie pieskich par? Gucio na pewno byłby chętny, bo że tak powiem nigdy nie miał blizszych kontaktów z płcią piekną, a już napewno nie z tek samej rasy, więc byłby w niebo wzięty, a jakie śliczne byłyby szczeniaczki :D :D :D ja mam slabość i pewnie bym jednego zabrała (jakby mama oddała :p ). Moja (taty) sunia kilka razy miała szczeniaki i za każdym razembył wielki płacz jak je oddawałam :(

Honzka, skoro już widziałaś moją Certę, to nie będę zaśmicała Twojego wątku... A co do swatania, to bardzo bym chciała, żeby się udało. Moja sunia jeszcze nie miała kawalera, Gucio jest do niej podobny wię można by się spodziewać pięknych szczeniąt. Co proponujesz?

to może dalej pociągniemy temat na priv? przecież nie będziemy tutaj dyskutować tak otwarcie o osobistych i intymnych sprawach naszych pupili, tzn. Twojego i mojej teściowej :wink: :wink: :wink:

To może będą szczeniaczki - ale super :D :D .

A co tam u Ciebie w domku, jak idą prace?

prace powoli jakoś idą naprzód, trwa szpachlowanie sufitów podwieszanych i drobne wykańczanie łazienki, zamontowana jest część blatu, ogólnie nic nie widać na pierwszy rzut oka :evil: ale jakoś będzie, niedługo może zaczną układać płytki na balkonach, potem malowanie i układanie podłóg w środku, montaż kuchni i szaf i przeprowadzka :wink: :wink: :wink: mam nadzieję, że wyrobię się z tym wszystkim do połowy sierpnia :o

teraz jestem na etapie kuchni i szaf, kuchnię już mam wycenionę i mi pasuje, w sobotę będę wyceniała szafy

pozdrowionka

prace powoli jakoś idą naprzód, trwa szpachlowanie sufitów podwieszanych i drobne wykańczanie łazienki, zamontowana jest część blatu, ogólnie nic nie widać na pierwszy rzut oka :evil: ale jakoś będzie, niedługo może zaczną układać płytki na balkonach, potem malowanie i układanie podłóg w środku, montaż kuchni i szaf i przeprowadzka :wink: :wink: :wink: mam nadzieję, że wyrobię się z tym wszystkim do połowy sierpnia :o

teraz jestem na etapie kuchni i szaf, kuchnię już mam wycenionę i mi pasuje, w sobotę będę wyceniała szafy

pozdrowionka

super... same dobre wiadomości :wink:

a może pokażesz projekt kuchni? wstyd ale jestem ciekawska :oops:

pozdrowionka

ja też :wink: :oops:

pozdrowionka

ja też :wink: :oops:

szczerze mówiąc nie mam w swoim posiadaniu ostatecznego projektu, ten który miałam jest troszkę pozmieniamy, ijest to tylko szkic szafek z wymiarami, nie mam wizualizacji :(

Halloooo Honzko, co nowego?

Daj znać :D

Soniko, u mnie nic specjalnego się nie dzieje, ostatnio na nic nie mam czasu, na budowie dwa balkony mają płytki, łazienka czeka na fugowanie, sufity prawie wyszpachlowane, wybieramy kolory farb i może już niedługo zaczną malować. Czekamy na przypływ gotówki (może z nieba spadnie???) i wtedy zamówimy kuchnię, szafy i drzwi.

ppzdrawiam,

Jak to nic specjalnego się nie dzieje :o ??

Tyle rzeczy przybyło :D .

A można liczyć na jakieś zdjęcia :wink: ?

Tobie się wydaje że tyle rzeczy przybyło, a ja mam wrażenie że wszystko stoi w martwym punkcie :evil: w dodatku mój wykonawca w tym tygodniu zowu nawalił :evil:

jutro przychodzą na pomiar kuchni i szaf, w przyszłym tygodniu załatwiam oczyszczalnię,

postaram się wkleić jakieś zdjęcia, może w weekend znajdę chwilkę

pozdrawiam serdecznia