Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Honzki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 691
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj ,bardzo podoba mi sie Twoja łazienka ,napisz proszę jakiej firmy są płytki na obudowie wanny i gdzie je kupiłaś .Będę Ci bardzo wdzięczna,są przepiękne !!! :D

pozdrawiam serdecznie :)

Dziękuję bardzo, płytki to Porcelanosa Stick Venge. Płytki kupiłam w Warszawie w TTW Opex (niestety nie pamiętam nazwy sklepu)

Honzko podłogi nie dokończone a już prezentują się świetnie, kolory też ładniutkie. a jak sprawa kuchni?

Dzięki,

w kuchni już są położone płytki na ścianach i na podłodze. Jutro przychochą montować nam szafy i jak zamontują szafy zaczną montować kuchnię (ta sama firma). Do tego w piątek zaczyna się też montaż drzwi wewnętrznych więc po woli znowu zaczyna się coś dać.

Postaram się wkleić w sobotę aktulane zdjęcia na których będzie juz widać całą podłogę na dole i być może dolną szafę.

pozdrawiam,

oo Hanzonko :) pięknie :D

A gdzie zamówilaś te szafę dokladnie? Możesz podać namiary?

Jesli masz puste te szafe i nie sprawiłoby Ci klopotu to proszę zrób zdjecie wnetrza szafy

Honzko szafa jest super - ja też poporoszę o zdjęcie wnętrza.

A fronty są ze szkła, tak? Ono jest piaskowane od wewnątrz, tzn. szorstkie?

Jak długa jest szafa?

Jak ja oglądam Twoje zdjęcia :-? - dopiero teraz zauważyłam, że oprócz szafy są też i podłogi i drzwi - straszna gapa ze mnie :( .

Honzko - jest tak ślicznie, że bardzo, ale to bardzo żałuję że nie mogę zobaczyć Twojego pięknego domu na żywo.

Serdecznie gratuluję przepięknych wnętrz :D :D :D .

dziękuję Wam wszystkim za dobre słowa :wink:

Sonika, szafa ma ok 2,5 m, fronty są ze szkła bezpiecznego czyli od tamtej strony też jest gładkie.

Zdjęcia wnętrza szafy postaram się zrobić dziś, może też już będzie skończony montaż garderoby? na razie jest tylko pare półek.

KARO1, namiary wyślę zaraz na priv.

Roszponka, faktycznie do przeprowadzki już niedługo, ale już nie nastawiam się na konkretny termin, w tym lub w przyszłym tygodniu montują kuchnię, powinien też wrócić wykonawca i kończyć swoją robotę, zostało mu jeszcze położenie 80m paneli, zafugowanie podłóg na dole, dużej łazienki i zainstalowanie wszystkich sprzętów w łazienkach.

Po cichutku liczę na to że może uda się w paździeniku :roll:

pozdrawiam,