Mariusz64 24.09.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 serdecznie witam ! jestem nowym urzytkownikiem . przez przypadek szukajšc informacji o piecu IMMERGAS HERKULES trafiłem na to forum , jestem w etapie budowy domu o powierzchni 160m2 jest on znacznie mniejszy niż dom Honzki . Mój dom jest także według własnego projektu . Patrzšc na wspaniałe wykończenie wewnštrz budynku zauważyłem że mamy bardzo podobne gusty w odniesieniu do kolorystyki oraz aranżacji wnętrz . Obecnie mam stan zerowy , pozwolenie na budowe uzyskalem 7 wrzenia br. jeżeli jest to możliwe pragne wymienić sie dowiadczeniami na tym forum dyskusyjnym . Oecnie interesuje mnie czy podłšczenie instalacji do pieca IMMERGAS jest rozbite na dwa osobne obwody czy trzy obwody CO. serdecznie pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 24.09.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 honzko, masz wspaniałe pomysły, naprawdę, dziękuję za zdięcia, już teraz wiem co powoduje ten niesamowity efekt świetlny, to te szybki, rewelka, a kuchnia super, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 24.09.2006 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 honzko, masz wspaniałe pomysły, naprawdę, dziękuję za zdięcia, już teraz wiem co powoduje ten niesamowity efekt świetlny, to te szybki, rewelka, a kuchnia super, gratuluję dziękuję bardzo, efekt będzie jeszcze lepszy jak zostaną zdjęte taśmy zabezpieczające z szybek Mój fachowiec nie chciał robić szybek bo nie miał pomysłu jak je zamontować. Ja się uparłam, że mają być i jakoś musiał sobie z tym poradzić i moim skronym zdaniem wyszło to wszystko suuuuper pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 24.09.2006 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 serdecznie witam ! jestem nowym urzytkownikiem . przez przypadek szukajšc informacji o piecu IMMERGAS HERKULES trafiłem na to forum , jestem w etapie budowy domu o powierzchni 160m2 jest on znacznie mniejszy niż dom Honzki . Mój dom jest także według własnego projektu . Patrzšc na wspaniałe wykończenie wewnštrz budynku zauważyłem że mamy bardzo podobne gusty w odniesieniu do kolorystyki oraz aranżacji wnętrz . Obecnie mam stan zerowy , pozwolenie na budowe uzyskalem 7 wrzenia br. jeżeli jest to możliwe pragne wymienić sie dowiadczeniami na tym forum dyskusyjnym . Oecnie interesuje mnie czy podłšczenie instalacji do pieca IMMERGAS jest rozbite na dwa osobne obwody czy trzy obwody CO. serdecznie pozdrawiam ! Niestety nie pamiętam ale jak się dowiem to dam znać. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 24.09.2006 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Właśnie przed chwilą przyjechał mój wykonawca i jak wszystko dobrze pójdzie za 2 tygodnie skończy i będę się mogła wreszcie przeprowadzić HUUUUUURAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.09.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 za dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 25.09.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Właśnie przed chwilą przyjechał mój wykonawca i jak wszystko dobrze pójdzie za 2 tygodnie skończy i będę się mogła wreszcie przeprowadzić HUUUUUURAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! trzymam moooocno kciuki p.s. to znaczy, że parapetówka niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 25.09.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Aż sama sobie się dziwię, że nic jeszcze w tym wątku nie pisałam, bo często tu zaglądam i podziwiam Twoje wnętrza. Baaardzo mi się podobają. Czy mogłabym Cię prosić o namiary na Twojego wykonawcę do wykończeniówki? I jeszcze zapytam, gdzie zamawiałaś kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.09.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Honzka za dwa tygodnie, ale pieknie! Zazdroszcze Ci takiej sprawnosci... Ja jeszcze nawet w przyblizeniu nie wiem kiedy sie przeprowadze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 25.09.2006 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 żeby było wszystko jasne to za 2 tygodnie powinien skończyć wykonawca, mam nadzieję , a potem wielkie sprzątanie i jeszcze brakuje szamba - dość istotna sprawa ale też do tej pory już powinno być... nie mogę w to wszystko uwierzyć mam nadzieję że za m-c to już będzie po przeprowadzce, ale... to się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 25.09.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Honzka gratuluje kuchni i tak swietnych wiadomosci na emat przeprowadzki, ja tez mam nadzieje ze za miesiac juz bede mieszkac bo 25 pazdziernika mamy rocznice slubu i fajnie by było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 25.09.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Honzko!!! A jaki masz blat w kuchni, ja będę miała podobne meble i się zastanawiam nad kolorem blatu. Na zdjęciu twój wygląda na raczej jednolity i bardzo jasny, czy widać na nim śmieci??? Edyta PS. No a domek pewnie że superandzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 25.09.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Musze sie dopisac Zachwycona jestem: 1. szafa tzn cała garderoba 2. drzwi cudne 3. kuchnia ze az sie gotowac chce Pozdrawiam Piekny masz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 25.09.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Witaj Gratuluje jeszcze raz i trzymam kciuki za termin przeprowadzki!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 25.09.2006 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Honzka gratuluje kuchni i tak swietnych wiadomosci na emat przeprowadzki, ja tez mam nadzieje ze za miesiac juz bede mieszkac bo 25 pazdziernika mamy rocznice slubu i fajnie by było:) no to mamy wspólny cel!!! ja miałam rocznicę ślubu w sierpniu i też bardzo zależało mi na tym żeby spędzić już ją w nowym domku, ale niestety ale za to i tak rocznica była super, bo dowiedzieliśmy się z mężem tego dnia, że w nowym domku nie będziemy długo mieszkać sami i że w przyszłym roku na wiosnę dołączy do nas dzidzia a co do 25 października to też chcę już mieszkać bo mam urodzinki tego dnia to co Kubolotku, za wszelkę cenę 25 października na swoim, uda się nam!!! HUUUUUURAAAAAAAAAAA pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 25.09.2006 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Honzko!!! A jaki masz blat w kuchni, ja będę miała podobne meble i się zastanawiam nad kolorem blatu. Na zdjęciu twój wygląda na raczej jednolity i bardzo jasny, czy widać na nim śmieci??? Edyta PS. No a domek pewnie że superandzki blat jest w kolorze beżu, potem zrobię zdjęcia z bliska, nie jest jednolity, taki marmurek, nie wiem czy widać śmieci bo jeszcze nie zdążyliśmy naśmiecić, poza tym mam tak kochanego męża, że on nie pozwoli aby na blacie były śmieci, więc ich nie będzie widać na pewno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 25.09.2006 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Musze sie dopisac Zachwycona jestem: 1. szafa tzn cała garderoba 2. drzwi cudne 3. kuchnia ze az sie gotowac chce Pozdrawiam Piekny masz dom dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 25.09.2006 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Witaj Gratuluje jeszcze raz i trzymam kciuki za termin przeprowadzki!!! pozdrawiam oj Chopinetko, trzymaj prosze mocno, bo to równy m-c i chciałabym już mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 25.09.2006 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Aż sama sobie się dziwię, że nic jeszcze w tym wątku nie pisałam, bo często tu zaglądam i podziwiam Twoje wnętrza. Baaardzo mi się podobają. Czy mogłabym Cię prosić o namiary na Twojego wykonawcę do wykończeniówki? I jeszcze zapytam, gdzie zamawiałaś kuchnię? wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.09.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Witam!!! Ja nie wiem jakim cudem jeszcze do Ciebie, Honzko nie zaglądałam Masz przepiękny dom. Mam nadzieję, że niebawem - po przeprowadzce- zobaczymy całość z mebelkami itd Czekam z niecierpliwością!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts