Honzka 24.01.2007 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Honzka, wyszło pięknie . Wszystko bardzo mi sie podoba, a najbardziej jadalnia, podłoga(połaczenie gresu) i łazienka- cudo . Gratuluje jeszcze raz pieknego domu! Pozdrawiam serdecznie, KasiaR dziękuję Kasiu, przy okazji dzięki za polecenie Pana Mietka od elewacji, naprawdę super ekipa, musze zrobic zdjęcia w jakiś ładny słoneczny dzionek i wkleję, kolor tylko strasznie jasny wybrałam, ale jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 24.01.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 dziś przywożą stolik do salonu!!! HUUURA! mam nadzieję, że dojadą, że zima ich nie zaskoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 25.01.2007 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 jest stolik!!! w ostatni weekend przytargalam od mamy kwiatki, troszkę się zazieleniło http://i42.photobucket.com/albums/e317/Honzka/Mieszkamy/mieszkanko028.jpg http://i42.photobucket.com/albums/e317/Honzka/Mieszkamy/mieszkanko029.jpg http://i42.photobucket.com/albums/e317/Honzka/Mieszkamy/mieszkanko030.jpg http://i42.photobucket.com/albums/e317/Honzka/Mieszkamy/mieszkanko031.jpg http://i42.photobucket.com/albums/e317/Honzka/Mieszkamy/mieszkanko032.jpg http://i42.photobucket.com/albums/e317/Honzka/Mieszkamy/mieszkanko033.jpg pod stolik planuję jakiś jasny dywanik, żeby odciąć go trochę od podlogi, jeszcze nie jestem przekonana, co o tym myślicie??? pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 25.01.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Z kwiatkami jest dużu przytulniej.Otoczenie zostało udomowione.Dywanik jesny jak najbardziej .Będzie super tło dla stolika.Terza za bardzo zlewa się z podłogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Honzka a ja mam pytanie o ten ciemny gres pod stolikiem.On wyglądem przypomina deski, prawda (tak sobie myslę że to gres:roll: )?O takim myśle w moim nowym domu, bo chcę ogrzewanie podłogowe.Z jakiej jest firmy i czy jesteś zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 26.01.2007 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Honzka a ja mam pytanie o ten ciemny gres pod stolikiem. On wyglądem przypomina deski, prawda (tak sobie myslę że to gres:roll: )? O takim myśle w moim nowym domu, bo chcę ogrzewanie podłogowe. Z jakiej jest firmy i czy jesteś zadowolona? verunia, to oczywiście gres, mam wszędzie podłogówkę, jestem na razie bardzo zadowolona, łatwy w pielęgnacji i nawet nie tak bardzo widać na nim brud, widać tylko jakieś jasne paprożki, nie widać kurzu, szok, myślałam że będę codziennie odkurzać a tu taka niespodzianka polecam aha to gres z PORCELANOSY, są też inne kolory mój to chyba Roble Cognac czy cos w tym stylu pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert 100 07.02.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Mam nadzieję że sie uda bo pierwszy raz piszę na forum na linku mężą . Wszyscy chwala i mi nic innego nie pozostaje Honzko PIĘKNY DOM. Dopieszczony w każdym calu. Kolorystyka rewelacyjna i tu mam pytanie. Bardzo podobają mi sie panele w waszej sypialni. Pisałaś że to dąb kanadyjski czy mogłabys uściślić tzn firma, nazwa, numer. dziękuję z góry Kapi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 08.02.2007 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Mam nadzieję że sie uda bo pierwszy raz piszę na forum na linku mężą . Wszyscy chwala i mi nic innego nie pozostaje Honzko PIĘKNY DOM. Dopieszczony w każdym calu. Kolorystyka rewelacyjna i tu mam pytanie. Bardzo podobają mi sie panele w waszej sypialni. Pisałaś że to dąb kanadyjski czy mogłabys uściślić tzn firma, nazwa, numer. dziękuję z góry Kapi dzięki Kapi panele to KARONO ORIGINAL, kolor dąb kanadyjski, nie było chyba nr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oska 08.02.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Honzko cudowny domek!!! Też bym taki chciała, ale mój jest mniejszy i właśnie zaczynają się prace wykończeniowe. Co to za gres w salonie (ten jasny)- proszę podaj nazwę firmy i kolor. Pozdrawiam Oska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 08.02.2007 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Honzko cudowny domek!!! Też bym taki chciała, ale mój jest mniejszy i właśnie zaczynają się prace wykończeniowe. Co to za gres w salonie (ten jasny)- proszę podaj nazwę firmy i kolor. Pozdrawiam Oska dzięki Oska:) gres jest z Nowej Gali, nie pamiętam numeru, ale takie jasne są dwa odcienie, więc zobaczysz, który jest dla Ciebie OK. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.02.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Honzko-miło widzieć, że ktos inny też buduje taki duży odmek, choć ja mam odrobine mniejszy Bardzo ładny jest twój! Szkoda tylko, że wnętrz tak jak inni nie mogę ogladnąć i podziwiać , bo tylko widze jakieś prostokąty z napisami Honzko-please poka domek w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andziulka.k 08.02.2007 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Honzko gratuluję budowy i pomysłów, ale..... buuuuuu......Ja nic nie widzę...;(Tylko jakieś logo photobucket... A też chcę zobaczyc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.02.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Honzko czyżbyś odblokowała dla Nas zdjątka, ku mej uciesze? Domek z dobrym gustem urzadzony, wiele pomysłow do odpatrzenia .Bardzo mi si podoba i jednym słowem pocieszyłas moje oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 09.02.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Honzko czyżbyś odblokowała dla Nas zdjątka, ku mej uciesze? Domek z dobrym gustem urzadzony, wiele pomysłow do odpatrzenia .Bardzo mi si podoba i jednym słowem pocieszyłas moje oko dzięki nic nie zrobiłam, nie wiedziała o co Wam chodzi, bo ja widziałam zdjęcia, ale dobrze, że jest juz OK pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 09.02.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Honzka, po raz kolejny napiszę REWELACJA. Powaliły mnie zupełnie meble w jadalni. Są po prostu fantastyczne. Kwiatki postawiły przysłowiową kropkę nad "i". Stolik w salonie - klasa. Polecam jasny dywanik pod.... Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 09.02.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Honzko, z czego masz blat kuchenny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 09.02.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Bardzo podoba mi się Twój komplet wypoczynkowy.Można wiedziećgdzie go kupiłaś i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 09.02.2007 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Honzka, po raz kolejny napiszę REWELACJA. Powaliły mnie zupełnie meble w jadalni. Są po prostu fantastyczne. Kwiatki postawiły przysłowiową kropkę nad "i". Stolik w salonie - klasa. Polecam jasny dywanik pod.... Super dzięki Gohna, kwiatki na wiosnę musze przesadzić i kupic im osłonki, już mam upatrzone, ale takie duże osłonki są bardzo drogie wtedy będzie jesczze lepiej, bo teraz każdy jest w inej doniczce dywanik będzie, już zdecydowałam, ale nie mogę nic znaleźć, bo albo kolor nie ten, albo ma jakiś wzorek, albo rozmiar, ja chce zwykły jasny, gładki dywanik, i chyba kupie wykaldzinę i ją obszyję i problem będzie z głowy i może trochę taniej??? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 09.02.2007 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Honzko, z czego masz blat kuchenny? zwykły blat, ne wiem z czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 09.02.2007 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Bardzo podoba mi się Twój komplet wypoczynkowy. Można wiedziećgdzie go kupiłaś i za ile? oj, ten komplet to kupiłam jakieś 3 lata temu za ok 3 tys, zamawiałam bezpośrednio u producenta dlatego było taniej, firma nazywała sie chyba NOVA E czy coś w tym stylu z okolic Poznania ale niestety nie mam na nich namiarów, spróbuję znaleźć w necie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts