Honzka 09.02.2007 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Bardzo podoba mi się Twój komplet wypoczynkowy. Można wiedziećgdzie go kupiłaś i za ile? oj, ten komplet to kupiłam jakieś 3 lata temu za ok 3 tys, zamawiałam bezpośrednio u producenta dlatego było taniej, firma nazywała sie chyba NOVA E czy coś w tym stylu z okolic Poznania ale niestety nie mam na nich namiarów, spróbuję znaleźć w necie. pzdr to chyba ta strona http://www.novae.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 09.02.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 DZIEKUJĘ za odpowiedz,bo ten komplet jest świetny i okazuje się że znowu nie aż tak bardzo drogi (zapewne teraz będzie więcej kosztował). A kwiaty to jest to ,odrazu cały dom nabiera życia . W moim domu zieleń kwiatów będzie w każdym pomieszczeniu(no w prawie każdym -w garażu raczej nie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 11.02.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 honzko- gapa ze mnie!! dopiero teraz zerkęłam na prywatne wiadomości i odczytałam wiadomość styczniową od Ciebie- juz odpisałam, przepraszam.. Bardzo pięknie sobie wszystko urzadzasz! Cudnie!! Stolik fajny- my tez mamy ze szklanym blatem..Ciekawa jestem co dasz na okna? u mnie tez na razie świeca pustakami, tylko w kuchni i jadalni mam roletki.Jak zrobię jakieś foty, to tez Ci wkleję. U mnie na razie bałagan, bo mąż wziął sie za sufit- napisałam ci na priva.. jeszcze pytanie odnośnie montażu świetlówek- czy one leżą na tej pólce, czy są jakoś przymocowane? Zajrzyj na priva. Pozdrawiam goraco! Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimoz 13.02.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Kochani jeśli to forum ma służyć wymianie poglądów zamiast być kręgiem wzajemnej adoracji to przydało by się trochę konstruktywnej krytyki !!! Po przeczytaniu tych postów mysle sobie że trafiają tu tylko i wyłacznie ludziska o jedynie słusznych poglądach tzn takich jak Honzka lub zwykli wazeliniarze. Aż wierzyć mi się nie chce że wszystko się Wam podoba ! A moze Ci którym coś nie w smak mają za mało odwagi by wyrazić swój pogląd ? Ktoś więc musi być pierwszy. Zamiast wpuszczać Honzkę w "kanał" przyklaskując jej wszystkim pomysłom może warto od czasu do czasu cos zasugerować, zwrócić uwagę, pokazać alternatywę. Pod rozwagę !!!Uwaga odemnie - przesadziłaś z podłogami na parterze. Wysoki połysk płytek na schodach w salonie w kuchni + balustrada z nierdzewki wypisz wymaluj jak w Urzędzie Skarbowym. Brrrrr... Klimat nie jak w domu tylko jak w biurze. To ma być przytulnie mieszkanko ? Czułbym się tam jak w pracy. Ludziska, wiecej naturalnych materiałów !!! chciałoby się zakrzyknąć, więcej ciepłych barw !!! [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.02.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Aż wierzyć mi się nie chce że wszystko się Wam podoba ! A moze Ci którym coś nie w smak mają za mało odwagi by wyrazić swój pogląd ? Nie. Po prostu maja dość taktu, żeby nie krytykować bez sensu czegoś z czego ktoś inny jest dumny. Ktoś więc musi być pierwszy. Zamiast wpuszczać Honzkę w "kanał" przyklaskując jej wszystkim pomysłom może warto od czasu do czasu cos zasugerować, zwrócić uwagę, pokazać alternatywę. A zainteresowana o to prosiła ? Jeśli nie to uważam to za niedźwiedzią przysługę. Brrrrr... Klimat nie jak w domu tylko jak w biurze. Poczułaś sie lepiej ? A może właścicielka tak lubi. Uważasz, ze zedrze podłogi, czy zmieni balustradę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.02.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 dla mimoz powtórzę się, jak mi się podba to piszę: "Honzka-Domek z dobrym gustem urzadzony, wiele pomysłow do odpatrzenia .Bardzo mi si podoba i jednym słowem pocieszyłas moje oko :D" i bardzo przykro mi się zrobiło, że skoro z mojej strony padła pozytywna i pochelbna wypowiedż to, musi to być nic innego niż wazeliniarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 19.02.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Honzko mam pytanie: czy ten ciemny gres w salonie był układany z fugami czy bezfugowo (bo tego dokładnie nie widać na zdjeciu)? A i najważniejsze: ŚLICZNY DOMEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 22.02.2007 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Aż wierzyć mi się nie chce że wszystko się Wam podoba ! A moze Ci którym coś nie w smak mają za mało odwagi by wyrazić swój pogląd ? Nie. Po prostu maja dość taktu, żeby nie krytykować bez sensu czegoś z czego ktoś inny jest dumny. Ktoś więc musi być pierwszy. Zamiast wpuszczać Honzkę w "kanał" przyklaskując jej wszystkim pomysłom może warto od czasu do czasu cos zasugerować, zwrócić uwagę, pokazać alternatywę. A zainteresowana o to prosiła ? Jeśli nie to uważam to za niedźwiedzią przysługę. Brrrrr... Klimat nie jak w domu tylko jak w biurze. Poczułaś sie lepiej ? A może właścicielka tak lubi. Uważasz, ze zedrze podłogi, czy zmieni balustradę ? dzięki, ocywiście krytyka też jest mile widziana, czemu nie, tylko też lepiej jeżeli jest w pełni uzasadniona, bo wg mnie w salonie nie jest pełen połyski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 22.02.2007 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 dla mimoz powtórzę się, jak mi się podba to piszę: "Honzka-Domek z dobrym gustem urzadzony, wiele pomysłow do odpatrzenia .Bardzo mi si podoba i jednym słowem pocieszyłas moje oko :D" i bardzo przykro mi się zrobiło, że skoro z mojej strony padła pozytywna i pochelbna wypowiedż to, musi to być nic innego niż wazeliniarstwo dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 22.02.2007 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Honzko mam pytanie: czy ten ciemny gres w salonie był układany z fugami czy bezfugowo (bo tego dokładnie nie widać na zdjeciu)? A i najważniejsze: ŚLICZNY DOMEK jest fuga 3 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohem 23.02.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 widzę, że wykorzystaliśmy taką samą hiszpańską glazurę w dużej łazience - Zirconio Navona Lux Beige;-) tak się złożyło, że mi zostało 15m2, oryginalnie pakowane. gdyby ktoś chciał kupić to proszę o kontakt pod nr 0 602 32 54 85. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 13.03.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 wielkie gratulacje za tak pięknie urządony domek, skąd ludzie macie takie pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 22.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 hej Honzko, co u Was słychać? Obiecałaś zdjęcia elewacji, niecierpliwie czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 24.03.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Honzko czy sama projektowałaś łazienkę czy to projekt architekta?Czy posiadasz może program do projektowania wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.03.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 ja też bym była zainteresowana takim programem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 27.03.2007 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Honzko czy sama projektowałaś łazienkę czy to projekt architekta? Czy posiadasz może program do projektowania wnętrz? jest to projekt architekta, nie wiem jakiego programu uzywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 27.03.2007 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 hej Honzko, co u Was słychać? Obiecałaś zdjęcia elewacji, niecierpliwie czekamy. niestety teraz nie mam możliwości wklejenia zdjęć, mam bardzo ograniczony dostęp do netu i jeszcze mniej czasu ale obiecuje że jak tylko coś sie zmieni nadrobię zaległości, jednak nie wiem kiedy to będzie pozdrawiam Cię Gohna serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.03.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 zatem czekamy cierpliwie na kolejne fotki pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 05.04.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Honzko, zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych oraz duuuużo wody w lany Poniedziałek http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/648.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 05.04.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/baranek_d.jpg Mile spędzonych Świat Wielkanocnych,Smacznego jajka i wesołej zabawy w Lany poniedzialekżyczy Martynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts