AgataL 05.04.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witaj Honzka. Masz świetnie wykończone wnętrza. Oglądając zdjęcia zobaczyłam, że masz Nową Galę w salonie. Jak sie sprawuje? Nie ściera się? Nie masz problemów z utrzymaniem czystości? Chcę u siebie połączyć ją z jesionowym parkietem ale ponieważ będzie położona przy wyjściu na taras boję się o zarysowania. Przy okazji odwiedziń składam Tobie i rodzince życzenia spokojnych i słonecznych Świąt Wielkiej Nocy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 06.04.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/zajaczek_d.jpg życzę Wesołych świąt,smacznego jajka i mokrego dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.04.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Zdrowych, radosnych Swiat Wielkiej Nocy,suto zastawionych stolow, duzo wody w poniedzialek,bogatego zajacai jak najmilszych spotkan w gronie przyjaciol i rodziny - zycze Tobie ja.... Sonika http://images21.fotosik.pl/149/f7cb42749835e990med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 06.04.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://img487.imageshack.us/img487/5781/kartka1en6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 10.05.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Przejrzałam cały wątek... Ależ mi się podoba wasz dom!!!! Cudny... Głupotą jest oglądanie katalogów z wnętrzami, skoro tak piękne zdjęcia można oglądnąć m.in. w twoim wątku Honzka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 10.05.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Honzko, polecalas mi kiedys firme, ktora robila Ci meble kuchenne i szafy. Jak sprawuja sie mebelki? Nic sie nie rozpada, nie rozlatuje, nie skrzypi i nie zacina? Chyba tez sie na nich zdecyduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 11.05.2007 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Przejrzałam cały wątek... Ależ mi się podoba wasz dom!!!! Cudny... Głupotą jest oglądanie katalogów z wnętrzami, skoro tak piękne zdjęcia można oglądnąć m.in. w twoim wątku Honzka:) dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 11.05.2007 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Honzko, polecalas mi kiedys firme, ktora robila Ci meble kuchenne i szafy. Jak sprawuja sie mebelki? Nic sie nie rozpada, nie rozlatuje, nie skrzypi i nie zacina? Chyba tez sie na nich zdecyduje. nic!!! jest naprawde OK. ja jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 11.05.2007 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 torszke mnie tu nie było dziękuję wszystkim za życzenia i jednocześnie przepraszam że ja nie złożyłam życzeń świątecznych, ale nie miałammwtedy dostępu do netu już się poprawiam, mam duże zaległości we wszystkich wątkach i nie wiem czy uda mi się je nadrobić, ja postaram się w najbliższym czasie uaktualnić troche mój wątek, wkleić zdjęcia elewacji i troche wnętrz, bo co nieco się zmienia, mało ale zawsze coś do przodu... musze się jeszcze wszytkim pochwalić, że zostałam szczęśliwą mamusią słodziutkiego chłopczyka i to właśnie ON pochłania mi tyle czasu Adaś ma już 3 m-ce, ale jest nadal b. malutki (teraz juz jak normalny noworodek) bo urodził się 11 tygodni za wcześnie, 5 tygodni spędził w szpitalu w inkubatorku. Także w najbliższym czasie zdjęcia Adasia i jego pokoiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 11.05.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Honzko, serdeczniusie gratulki w takim razie, trzymajcie się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 11.05.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Honzka wielkie gratulacje chłopca. Zyczę zdrówka mamie i syniowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.05.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 gratuluję pociechy i czekam na nowe zdjęcia.dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 14.05.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Honzko, serdeczne gratulacje. Wszystkiego dobrego dla maluszka i rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 14.05.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Honzka, jak to dobrze, ze już jesteś. Strasznie się martwiłam. Ale najważniejsze, że wszystko jest dobrze. Serdeczne gratulacje dla obojga rodziców i buziaczki dla Adasia , niech się zdrowo chowa. Czekam na zdjęcia maleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 14.05.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Honzka, jak to dobrze, ze już jesteś. Strasznie się martwiłam. Ale najważniejsze, że wszystko jest dobrze. Serdeczne gratulacje dla obojga rodziców i buziaczki dla Adasia , niech się zdrowo chowa. Czekam na zdjęcia maleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 15.05.2007 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 dziękuję a to mój kochany synek http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Adasio/Ada188-1.jpg http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Adasio/Ada183-1.jpg pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 15.05.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Honzko, serdeczne gratulacje!!!Aż mi łezki stanęły w oku... Dobrze, że już wszystko dobrze... cudne masz maleństwo!! Też już strasznie marze o swoim dzidziusiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 15.05.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 przyłanczam się do gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 15.05.2007 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 ja nie jedną uroniłam łezkę na początku ale teraz jest OK, mały rośnie jak na drożdżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 15.05.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts