Honzka 09.07.2007 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 już coś oglądam, bo jak coś się bardzo spooba to kto wie pozdrawiam, polecam allegro. Twoje wnętrza są nowoczesne i myślę, że pasowałby do nich akryl, lub akryl+olej. ha ha, tam też oglądałam są tego typu obrazy, ale nie moge sie na razie zdecydować na wzór, bo jest ich bardzo dużo, nic nie podoba mi się aż tak bardzo, żebym to już chciała, jak nic nie znajde to pewnie tam coś wybiore niestety mój mąż nie pomaga mi w wyborze, mówi żebym sama wybrała o on powiesi Gohna, znasz mój gust i wnętrza, jak sie na coś natkniesz daj znać, może będzie mi łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 09.07.2007 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 na razie znalazłam coś do jadalni, ale zastanawiam się czy to będzie fajnie wygladało na tej ścianie po prawej stronie co jest teraz kwiatek http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Dom/domek005.jpg coś takiego http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Dom/210925921.jpg http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Dom/210925921_1.jpg co Wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 09.07.2007 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 a nad komode w jadalni coś takiego http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Dom/213118917.jpg lub takiego http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Dom/213118418.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 09.07.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Honzko!Myśle że ładne nowoczesne itd ale czy nie za bardzo surowe? Salon wygląda na cieply(brązy, beże, żólcie) a obrazy czarno-stalowe? p.s śliczny synek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 09.07.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Honzko mimo, ze to nie mój styl (jak zapewne zauważyłas) to i tak mi się podoba ...fakt, ze bije troszke chłodem, ale wiem z doświadczenia ze nie od razu Rzym zbudowali i latami udomawia się domostwo obrazy, dodatki i samo zycie ociepli wnętrza ... przy okazji mam pytanko o uzytkowanie i impregnację skóry, czekamy obecnie na reazliacje zamówienia, komplet kość słoniowa i tak chciałam podpytać czy tez obowiązuje u ciebie zasada najlepsze szare mydło?? czy masz inne dobre sprawdzone rady?? dziekuje i pozdrawiam ps. Adas ma przeuroczy pokoik, słodki jak on sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.07.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Honzka, ale Wy macie przestrzen!!! A jak czysciutko! Lsni. A malutki jest skarbyk, slodki dzidziusz... Jeszcze troche to on tam ci posprzata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 09.07.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Honzko! Myśle że ładne nowoczesne itd ale czy nie za bardzo surowe? Salon wygląda na cieply(brązy, beże, żólcie) a obrazy czarno-stalowe? p.s śliczny synek:) no właśnie... to jest niby wenge, ale to prawie czarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 09.07.2007 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 przy okazji mam pytanko o uzytkowanie i impregnację skóry, czekamy obecnie na reazliacje zamówienia, komplet kość słoniowa i tak chciałam podpytać czy tez obowiązuje u ciebie zasada najlepsze szare mydło?? czy masz inne dobre sprawdzone rady?? ja mam skóre ekologiczną i myje ją szarym mydłem ale niezbyt często, tak mi wychodzi, pewnie jak Adaś zacznie być wszędzie to i kanapy będę myła częściej, ale szarym mydłem podobno najlepiej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 09.07.2007 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Honzka, ale Wy macie przestrzen!!! A jak czysciutko! Lsni. A malutki jest skarbyk, slodki dzidziusz... Jeszcze troche to on tam ci posprzata. nie wiem jak mój mąż to przeżyje on chyba ze ścierką będzie za nim latał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lisa 10.07.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witam! Czy moge prosic o informacje jaki kolor i jakiej firmy jest na scianie w salonie? dziekuje p.s. bardzo fajne wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 10.07.2007 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witam! Czy moge prosic o informacje jaki kolor i jakiej firmy jest na scianie w salonie? dziekuje p.s. bardzo fajne wnetrza farby flugera ale nie pamiętam jaki numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 10.07.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 na razie znalazłam coś do jadalni, ale zastanawiam się czy to będzie fajnie wygladało na tej ścianie po prawej stronie co jest teraz kwiatek http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Dom/domek005.jpg coś takiego http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Dom/210925921.jpg co Wy na to??? Hej Honzka, ten jest super, pasuje do wnętrza. A czy zastanawiałaś się nad złamanie dominujących kolorów w Waszych wnętrzach? Ciepły pomarańcz, beż albo lepiej kawa z mlekiem. Byłby to akcent przyciągający wzrok. Ale to tylko moje sugestie (wiesz, że lubię te same kolory co Ty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 10.07.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 przy okazji mam pytanko o uzytkowanie i impregnację skóry, czekamy obecnie na reazliacje zamówienia, komplet kość słoniowa i tak chciałam podpytać czy tez obowiązuje u ciebie zasada najlepsze szare mydło?? czy masz inne dobre sprawdzone rady?? ja mam skóre ekologiczną i myje ją szarym mydłem ale niezbyt często, tak mi wychodzi, pewnie jak Adaś zacznie być wszędzie to i kanapy będę myła częściej, ale szarym mydłem podobno najlepiej pozdrawiam czyli potwierdza się to mydełko ...słyszałam jeszcze o nawilzaniu zwykłą oliwką dzieciecą, ale nie kazdy mi to poświadcza ze jest skuteczne sama jestem ciekawa jak to bedzie gdy Marcelka i Wasz Adaś zacznie raczkować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hamfrej 10.07.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Gdzie znajdujesz takie cudne obrazy?! Ja szukam i znaleźć nie mogę.Dom bardzo ładny, moje kolory. Wcale nie jest surowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 10.07.2007 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Gdzie znajdujesz takie cudne obrazy?! Ja szukam i znaleźć nie mogę. Dom bardzo ładny, moje kolory. Wcale nie jest surowo. dzięki ,na allegro znalazłam, ale nie jestem przekonana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 10.07.2007 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 przy okazji mam pytanko o uzytkowanie i impregnację skóry, czekamy obecnie na reazliacje zamówienia, komplet kość słoniowa i tak chciałam podpytać czy tez obowiązuje u ciebie zasada najlepsze szare mydło?? czy masz inne dobre sprawdzone rady?? ja mam skóre ekologiczną i myje ją szarym mydłem ale niezbyt często, tak mi wychodzi, pewnie jak Adaś zacznie być wszędzie to i kanapy będę myła częściej, ale szarym mydłem podobno najlepiej pozdrawiam czyli potwierdza się to mydełko ...słyszałam jeszcze o nawilzaniu zwykłą oliwką dzieciecą, ale nie kazdy mi to poświadcza ze jest skuteczne sama jestem ciekawa jak to bedzie gdy Marcelka i Wasz Adaś zacznie raczkować .... no będzie sie działo jak dzieci wkroczą do akcji i swymi malutkimi łapeczkami wszystkiego będą dotykać moje kanapy mają już 3 lata więc nie szkoda ale Twoje takie nówki, żal będzie patrzeć na początku, potem podobno się człowiek uodparnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 10.07.2007 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Hej Honzka, ten jest super, pasuje do wnętrza. A czy zastanawiałaś się nad złamanie dominujących kolorów w Waszych wnętrzach? Ciepły pomarańcz, beż albo lepiej kawa z mlekiem. Byłby to akcent przyciągający wzrok. Ale to tylko moje sugestie (wiesz, że lubię te same kolory co Ty) no no! dobry pomysł, pomarańcz bardzo lubię, ale czy beż lub kawa z mlekiem u mnie złamią dominujące kolory, przecież u mnie dominuje bęż i brąz... nawet na allegro jak oglądałam to dużo podobało mi sie właśnie w pomarańczach, ale myślisz że to powinny być takie abstarkcyjne mazaje, że nie wiadomo co to jest czy coś konkretnego??? nakręciłaś mnie na te obrazy ostatnio tak troche oglądałam ale teraz mnie naprawde naszło, tylko naprawde nie mam pomysłu, nie umiem wybrać pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.07.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Jaki pięęęękny domek, wszystko mi się tutaj podoba, bez wyjątku . Jak Ty to robisz, że wszystko tak lśni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 10.07.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 przy okazji mam pytanko o uzytkowanie i impregnację skóry, czekamy obecnie na reazliacje zamówienia, komplet kość słoniowa i tak chciałam podpytać czy tez obowiązuje u ciebie zasada najlepsze szare mydło?? czy masz inne dobre sprawdzone rady?? ja mam skóre ekologiczną i myje ją szarym mydłem ale niezbyt często, tak mi wychodzi, pewnie jak Adaś zacznie być wszędzie to i kanapy będę myła częściej, ale szarym mydłem podobno najlepiej pozdrawiam czyli potwierdza się to mydełko ...słyszałam jeszcze o nawilzaniu zwykłą oliwką dzieciecą, ale nie kazdy mi to poświadcza ze jest skuteczne sama jestem ciekawa jak to bedzie gdy Marcelka i Wasz Adaś zacznie raczkować .... no będzie sie działo jak dzieci wkroczą do akcji i swymi malutkimi łapeczkami wszystkiego będą dotykać moje kanapy mają już 3 lata więc nie szkoda ale Twoje takie nówki, żal będzie patrzeć na początku, potem podobno się człowiek uodparnia no podobno, ale ciekawe jak to jest w rzeczywistości, za którym razem działa znieczulenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 11.07.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 no no! dobry pomysł, pomarańcz bardzo lubię, ale czy beż lub kawa z mlekiem u mnie złamią dominujące kolory, przecież u mnie dominuje bęż i brąz... nawet na allegro jak oglądałam to dużo podobało mi sie właśnie w pomarańczach, ale myślisz że to powinny być takie abstarkcyjne mazaje, że nie wiadomo co to jest czy coś konkretnego??? nakręciłaś mnie na te obrazy ostatnio tak troche oglądałam ale teraz mnie naprawde naszło, tylko naprawde nie mam pomysłu, nie umiem wybrać pozdrawiam serdecznie, Honzka, ten pomarańcz, to była taka sugestia, nie wiedziałam jak zareagujesz, więc ta kawa z mlekiem (która jest neutralna jeśli chodzi o Twoje wnętrza). Nie mam pojęcia, czy powinna to być abstrakcja, czy coś innego. Tu wybór powinien zależeć tylko od Ciebie. Chodzi o uzyskanie takiego efektu, żebyś po latach z przyjemnością patrzała na ten obraz - może nie jest to łatwe, ale jakoś nie wątpię w Twój gust i myślę, że dokonasz dobrego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts