Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Honzki

Recommended Posts

już coś oglądam, bo jak coś się bardzo spooba to kto wie :p

pozdrawiam,

polecam allegro. Twoje wnętrza są nowoczesne i myślę, że pasowałby do nich akryl, lub akryl+olej. :lol:

ha ha, tam też oglądałam :p są tego typu obrazy, ale nie moge sie na razie zdecydować na wzór, bo jest ich bardzo dużo, nic nie podoba mi się aż tak bardzo, żebym to już chciała, jak nic nie znajde to pewnie tam coś wybiore :wink: niestety mój mąż nie pomaga mi w wyborze, mówi żebym sama wybrała o on powiesi :p :p :p Gohna, znasz mój gust i wnętrza, jak sie na coś natkniesz daj znać, może będzie mi łatwiej :roll:

• Odpowiedzi 691
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

na razie znalazłam coś do jadalni, ale zastanawiam się czy to będzie fajnie wygladało na tej ścianie po prawej stronie co jest teraz kwiatek

http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Dom/domek005.jpg

coś takiego

http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Dom/210925921.jpg

http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Dom/210925921_1.jpg

co Wy na to???

Honzko mimo, ze to nie mój styl (jak zapewne zauważyłas) to i tak mi się podoba :wink: :) ...fakt, ze bije troszke chłodem, ale wiem z doświadczenia ze nie od razu Rzym zbudowali i latami udomawia się domostwo :) obrazy, dodatki i samo zycie ociepli wnętrza ...

przy okazji mam pytanko o uzytkowanie i impregnację skóry, czekamy obecnie na reazliacje zamówienia, komplet kość słoniowa i tak chciałam podpytać czy tez obowiązuje u ciebie zasada najlepsze szare mydło?? czy masz inne dobre sprawdzone rady?? :D

dziekuje i pozdrawiam :)

ps. Adas ma przeuroczy pokoik, słodki jak on sam :lol:

przy okazji mam pytanko o uzytkowanie i impregnację skóry, czekamy obecnie na reazliacje zamówienia, komplet kość słoniowa i tak chciałam podpytać czy tez obowiązuje u ciebie zasada najlepsze szare mydło?? czy masz inne dobre sprawdzone rady?? :D

ja mam skóre ekologiczną i myje ją szarym mydłem ale niezbyt często, tak mi wychodzi, pewnie jak Adaś zacznie być wszędzie to i kanapy będę myła częściej, ale szarym mydłem podobno najlepiej :p

pozdrawiam

na razie znalazłam coś do jadalni, ale zastanawiam się czy to będzie fajnie wygladało na tej ścianie po prawej stronie co jest teraz kwiatek

http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Dom/domek005.jpg

coś takiego

http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Dom/210925921.jpg

co Wy na to???

Hej Honzka,

ten jest super, pasuje do wnętrza. A czy zastanawiałaś się nad złamanie dominujących kolorów w Waszych wnętrzach? Ciepły pomarańcz, beż albo lepiej kawa z mlekiem. Byłby to akcent przyciągający wzrok. Ale to tylko moje sugestie (wiesz, że lubię te same kolory co Ty) :wink:

ja mam skóre ekologiczną i myje ją szarym mydłem ale niezbyt często, tak mi wychodzi, pewnie jak Adaś zacznie być wszędzie to i kanapy będę myła częściej, ale szarym mydłem podobno najlepiej :p

pozdrawiam

czyli potwierdza się to mydełko :wink: ...słyszałam jeszcze o nawilzaniu zwykłą oliwką dzieciecą, ale nie kazdy mi to poświadcza ze jest skuteczne :-? :)

sama jestem ciekawa jak to bedzie gdy Marcelka i Wasz Adaś zacznie raczkować :lol: :wink:.... :roll:

pozdrawiam

czyli potwierdza się to mydełko :wink: ...słyszałam jeszcze o nawilzaniu zwykłą oliwką dzieciecą, ale nie kazdy mi to poświadcza ze jest skuteczne :-? :)

sama jestem ciekawa jak to bedzie gdy Marcelka i Wasz Adaś zacznie raczkować :lol: :wink:.... :roll:

no będzie sie działo jak dzieci wkroczą do akcji i swymi malutkimi łapeczkami wszystkiego będą dotykać :p moje kanapy mają już 3 lata więc nie szkoda ale Twoje takie nówki, żal będzie patrzeć na początku, potem podobno się człowiek uodparnia :wink:

Hej Honzka,

ten jest super, pasuje do wnętrza. A czy zastanawiałaś się nad złamanie dominujących kolorów w Waszych wnętrzach? Ciepły pomarańcz, beż albo lepiej kawa z mlekiem. Byłby to akcent przyciągający wzrok. Ale to tylko moje sugestie (wiesz, że lubię te same kolory co Ty) :wink:

no no! dobry pomysł, pomarańcz bardzo lubię, ale czy beż lub kawa z mlekiem u mnie złamią dominujące kolory, przecież u mnie dominuje bęż i brąz...

nawet na allegro jak oglądałam to dużo podobało mi sie właśnie w pomarańczach, ale myślisz że to powinny być takie abstarkcyjne mazaje, że nie wiadomo co to jest czy coś konkretnego???

nakręciłaś mnie na te obrazy :wink: ostatnio tak troche oglądałam ale teraz mnie naprawde naszło, tylko naprawde nie mam pomysłu, nie umiem wybrać :evil:

pozdrawiam serdecznie,

pozdrawiam

no będzie sie działo jak dzieci wkroczą do akcji i swymi malutkimi łapeczkami wszystkiego będą dotykać :p moje kanapy mają już 3 lata więc nie szkoda ale Twoje takie nówki, żal będzie patrzeć na początku, potem podobno się człowiek uodparnia :wink:

no podobno, ale ciekawe jak to jest w rzeczywistości, za którym razem działa znieczulenie :p :lol: :wink:

no no! dobry pomysł, pomarańcz bardzo lubię, ale czy beż lub kawa z mlekiem u mnie złamią dominujące kolory, przecież u mnie dominuje bęż i brąz...

nawet na allegro jak oglądałam to dużo podobało mi sie właśnie w pomarańczach, ale myślisz że to powinny być takie abstarkcyjne mazaje, że nie wiadomo co to jest czy coś konkretnego???

nakręciłaś mnie na te obrazy :wink: ostatnio tak troche oglądałam ale teraz mnie naprawde naszło, tylko naprawde nie mam pomysłu, nie umiem wybrać :evil:

pozdrawiam serdecznie,

Honzka,

ten pomarańcz, to była taka sugestia, nie wiedziałam jak zareagujesz, więc ta kawa z mlekiem (która jest neutralna jeśli chodzi o Twoje wnętrza).

Nie mam pojęcia, czy powinna to być abstrakcja, czy coś innego. Tu wybór powinien zależeć tylko od Ciebie. Chodzi o uzyskanie takiego efektu, żebyś po latach z przyjemnością patrzała na ten obraz - może nie jest to łatwe, ale jakoś nie wątpię w Twój gust :lol: i myślę, że dokonasz dobrego wyboru. :lol: