TomKa 29.08.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 uff! przeczytałam całe 10 stron Twojego dziennika! warto było! Gratuluję pomysłów i ich realizacji. Jest na prawdę pięknie. Tradycyjnie na koniec pytanie: czy jesteś zadowolona z białej stolarki? Czy drzwi zewnętrzne i garażowe bardzo się brudzą? Czy drugi raz też zdecydowałabyś się na biel? Pozdrawiam Ciebie i synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 29.08.2007 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 uff! przeczytałam całe 10 stron Twojego dziennika! warto było! Gratuluję pomysłów i ich realizacji. Jest na prawdę pięknie. Tradycyjnie na koniec pytanie: czy jesteś zadowolona z białej stolarki? Czy drzwi zewnętrzne i garażowe bardzo się brudzą? Czy drugi raz też zdecydowałabyś się na biel? Pozdrawiam Ciebie i synka dzięki co do drzwi zewn. i bram to u mnie mało sie brudzą, ale to dlatego, że dom mam daleko od ulicy, ja bym zrobiła ponownie, ale nie wiem jakby było jakbym miała ulice blisko... pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Dzięki Honzko, masz cierpliwość do mnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 31.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam, ja również jestem pod wrazeniem wystroju wnetrz oraz domu - wyglada na olbrzymi Mam tez pytanie. Co masz położone jako listwa przypodłogowa? Nie wyglada to na zwykły cokół ceramiczny ani na drewno ? Mozesz wstawić jakieś zdjęcie zbliżenie? Z góry dziękuję Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 02.09.2007 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Witam, ja również jestem pod wrazeniem wystroju wnetrz oraz domu - wyglada na olbrzymi Mam tez pytanie. Co masz położone jako listwa przypodłogowa? Nie wyglada to na zwykły cokół ceramiczny ani na drewno ? Mozesz wstawić jakieś zdjęcie zbliżenie? Z góry dziękuję Aga. szczerze mówiąc nie wiem z czego są te listwy, albo z drewna albo z jakiegoś rodzaju płyty czy coś w tym stylu i pomalowane na wybrany kolor postaram sie zrobić zdjęcia z bliska, ale to w tygodniu podrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.09.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 wszystko pięknie... Ale te schody to poprostu mnie powaliły... Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 03.09.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 05.09.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Honzka piękny dom, piekne wnętrza - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 05.09.2007 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Honzka piękny dom, piekne wnętrza - gratuluję dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 10.09.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 witaj honzko co u ciebie? jak adaś się miewa?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 10.09.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Honzka czy moge sie niesmialo przypomniec o zdjecia cokolików w salonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 11.09.2007 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Honzka czy moge sie niesmialo przypomniec o zdjecia cokolików w salonie ? przepraszam, ale ciągle coś tak wyglądają listwy z bliska, kupowałam je na Bartyckiej ale nie pamietam, w którym pawilonie... http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Dom/inne001.jpg pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 11.09.2007 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 witaj honzko co u ciebie? jak adaś się miewa? pozdrawiam edittko, u mnie wszystko OK, Adaś ma się świetnie, rośnie jak na drożdżach, waży już 7,5 kg!!! wszystko chętnie je, jest grzeczny, wesoły, spi całe noce, nie marudzi, po prostu jest wszystkim co mamy:) chodzimy na rehabilitacje, bo trzeba mu troszke pomóc w niektórych sprawach, ale jest badrzo dzielny i daje sobie rade czasu mało, bo dzień kręci się wokół karmienia, spacerków, zabawy itd, ale są to wspaniałe chwile, dlatego tez na forum zagladam sporadycznie, widziałam, że u Ciebie pracy ruszyły, ale co teraz w planach??? ostatnio znowu chyba był przestój, nie wiem czy dobrze pamiętam pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vg-m 11.09.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 pieknie tu u Ciebie a zapytam, masz pania do sprzątania? wszystko na błysk Dzidzia miodzio! a jaki ma ogród do biegania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 11.09.2007 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 pieknie tu u Ciebie a zapytam, masz pania do sprzątania? wszystko na błysk Dzidzia miodzio! a jaki ma ogród do biegania dzięki pani do sprzątania nie mam, ale nie powiem przydałaby sie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 11.09.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Hej Honzka, śliczny masz ten domek... ech i ta trawka przed... A Adaś rośnie jak na drożdżach, może uraczysz nas jakimiś aktualnymi fotkami Adasia. pozdrawiam bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.09.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Honzko świetnie, że u was wszytko dobrze. to prawdziwy skarb mieć taką pociechę. niech zdrowo rośnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 11.09.2007 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Hej Honzka, śliczny masz ten domek... ech i ta trawka przed... A Adaś rośnie jak na drożdżach, może uraczysz nas jakimiś aktualnymi fotkami Adasia. pozdrawiam bardzo serdecznie Gohna dzięki my chyba sie musimy jakoś spotkać a to zdjęcia Adasia http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Adasio/Ada040.jpg http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Adasio/Ada054.jpg http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Adasio/Ada178.jpg http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Adasio/Ada002.jpg http://i203.photobucket.com/albums/aa191/adas_album/Adasio/Ada019.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.09.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Honzka, patrząc na te zdjęcia, mi też gębula śmieje się szeroko prześliczne dzieciątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 12.09.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Hej Honzka, śliczny masz ten domek... ech i ta trawka przed... A Adaś rośnie jak na drożdżach, może uraczysz nas jakimiś aktualnymi fotkami Adasia. pozdrawiam bardzo serdecznie Gohna dzięki my chyba sie musimy jakoś spotkać quote] Honzka, jak mogłaś ukrywać taką słodycz przed nami a spotkać się bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts