Honzka 14.02.2006 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 glazurnik ma się zorintować ile to będzie kosztowało, ja też się zorientuję, ale nie miałam ostatnio czasu, a jak myślisz tam gdzie robili mi schody powinni wycianć też tą piłą wodną, bo jak nie to nie mam pojęcia gdzie się o to dowiedzieć... w niedzielę kupiliśmy jeszcze płytki do pralni i garażu, drzwi do kotłowni itd, a wczoraj przyjechał moj ulibiony robotnik, ktory dużo już u nas zrobił bardzo tanim kosztem, tata tylko mu mówi co ma robić i jak i się robi teraz zakrywa akrylem szpary między ścianą a sufitem na piętrze, potem będzie gruntował ściany, i pomoże tacie ułożyć w pralni i garażu płytki, no a potem wejdzie glazurnik do cięższej roboty, której moj tatuś z racji wieku i zdrowia już się nie podejmie, i tak szkoda mi go to tego garażu i pralni, ale chce pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.02.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Nie wiem czy kamieniarz ma taką piłę, bo schody robił Ci kamieniarz, prawda? Może poszukaj googlem. Z tego co piszesz, to bardzo dużo się u Ciebie dzieje - super. To kiedy zaczyna glazurnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 14.02.2006 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 chyba kamieniarz... glazurnik mam nadzieję że zacznie w połowie marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 15.02.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Witaj Honzka Widzę, że nie strudzenie pracujesz nad domem. Zazdroszczę ci zdecydowania w działaniu. Wszystko bardzo mi się podoba, będę tu wpadać na inspekcję. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 16.02.2006 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Witaj Honzka Widzę, że nie strudzenie pracujesz nad domem. Zazdroszczę ci zdecydowania w działaniu. Wszystko bardzo mi się podoba, będę tu wpadać na inspekcję. pozdrowionka super, bardzo się ciesze i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 16.02.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Witajcie Ojej, ojej - era wielkich domów nastała. A ja mam taki malutki... pozdrawiam ja tez z tych mniejszych maluchy rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1719500247 18.02.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 ciąg dalszy łazienki takie będą umywalki http://www.kolo.com.pl/graf/pliki/katalog_2003/ceramika/punto_quadro/lazienka_punto_quadro_0212_002_pd.jpg jeśli mógłbym wiedzieć z jakiej firmy są te umywalki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 19.02.2006 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 [quote=]ciąg dalszy łazienki takie będą umywalki http://www.kolo.com.pl/graf/pliki/katalog_2003/ceramika/punto_quadro/lazienka_punto_quadro_0212_002_pd.jpg jeśli mógłbym wiedzieć z jakiej firmy są te umywalki??? umywali PUNTO z KOŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 19.02.2006 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 wczoraj w końcu przywieżli mi wannę, umywalkę i WC, oczywiście jednej umywalki ni przywieźli i przycisku do spłuczki... wczoraj Tata z pomocnikiem zaczął układać gres w pralni, jutro chyba skończą, jest też już prawie pomalowane na gotowo, za tydzień będą zdjęcia projekt małej łazienki też już prawie powstał, tylko nie wiemy jakie plytki, nic nam się nie podobało, jak będę miała gotowy szkic projektu to wkleję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 21.02.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 WITAM Honzka.......hmmm.........dom super!! Wykończenia już ci zazdroszcze. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.02.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 wczoraj w końcu przywieżli mi wannę, umywalkę i WC, oczywiście jednej umywalki ni przywieźli i przycisku do spłuczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 21.02.2006 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 wczoraj w końcu przywieżli mi wannę, umywalkę i WC, oczywiście jednej umywalki ni przywieźli i przycisku do spłuczki... i nadal nie mam, mieli dzwonić wczoraj, nie zadzwonili, ja dzwoniłam, nadal nie ma, mieli dzwonić dziś, nie zadzwonili, ja już nie dzwonię, mam ich dosyć, miałam robić tam dalej zakupy, bo doradzić doradzą ale jak już się zapłaci to dramat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Współczuję, tylko się niepotrzebnie denerwujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.03.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Honzko i jakie nowości w sprawie dostawy?Dowieźli to czego brakowało? Aaaa i co w sprawie podłogi, zaczęłaś już kładzenie płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 02.03.2006 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 umywalka była już w tamtym tygodniu do odbioru, ale czekam jeszcze na przycisk do WC, pewnie to odbiorę sama w sobotę, bo jkabym miala czekać na to aż mi to przywiozą, to bym się nie doczekała... teraz Tata z pomocnikiem układa gres w garażu, bardzo się z tego cieszę, że najpierw będzie skończony garaz, bo z doświadczenia wiem, że jak sie o zostawi na później,to zawsze jest coś innego do zrobienia a garaż nieważny w pralni jest już podłoga ułożona, też zasługa Taty, pomalowane, ogólnie prawie gotowe nic tylko wstawiać pralkę dziś rozmawiałam z wykonawcą i najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu już przyjedzie, a miał w połowie marca, także dobrez się zapowiada jka chce przyjechac wcześniej a nie później, przynajmniej to się nie przesunie projekt małej łazienki też jużprawie gotowy, chyba w weekend kupimy płytki i ceramikę Sonika, mam do Ciebie jeszcze pytanie, czy nie wiesz czy tą fugę epoksydową można kłaść jak jest ogrzewanie podłogowe? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.03.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 To same dobre wiadomości , wyobrażam sobie jak się cieszysz. Jesli chodzi o fugę, to nie mam pojęcia, ale wydaje mi się że powinna się nadawać. Sama mam ogrzewanie podłogowe w kuchni i w jednym z pokoi, ale jakoś nie przyszło mi do głowy o to pytać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 02.03.2006 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 i na podłogówce masz tą fugę? wykonawca nie nie mówił, to pewnie się nadaje... a mogę spytać jakiej firmy masz płytki te bezowe co sa takie zygzaki przy schodach? bo tam też jest ta jasna fuga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.03.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Wszędzie gdzie mam jasny gres mam tę fugę. Dla mnie najważniejsze było aby się nie brudziła, a chciałam jasną, bo inna mi nie pasowała.Wykonawca nic nie mówił, że się nie nadaje na podłogówkę. Musisz jednak pamiętać aby zrobić dylatacje, bo inaczej płytki Ci popękają jak zaczniesz grzać. Te jasne płytki są chińskie, a te bordowe z Nowej Gali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 02.03.2006 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 myślałam że właśnie te jasne też są z nowej gali, bo ja mam z NG i wtedy doradziłabyś jaki kolor fugi najbardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Jak dobierałam fugę, to tylko w kolorze "jaśmin" pasowała do moich gresów. Zresztą nie było jakiś wielkich niuansów w odcieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts