Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Honzki

Recommended Posts

:D ufff, myslałam że juz nie doczekam, bo normalnie padam na p...sk :wink: .

Fajnie to wszystko wygląda i bardzo mi sie podoba obudowa wanny :D .

Jest po prostu śliczniaście - BRAWO!!!

Tempo iście niesamowite. U mnie tak szybko nie było.

To czekam teraz na ciąg dalszy i szkoda, że dopiero po Świętach :( .

• Odpowiedzi 691
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Honzka przepiękne łazienki. Jestem pod wielkim wrażeniem.

Śliczna jest ta duża płytka w łazience z wanną. Powiedz mi proszę, jaki to producent i jaka nazwa płytki.

Pięknie gra z ciemną obudową wanny.

dzięki wielkie,

Sonika, ja mam wrażenie że troszkę się wykonawca bawił z tymi pracami, ale w sumie fakt było tam trochę dłubaniny, ale i tak mi się wydaje wolno, mam nadzieję że po świętach ruszą pełną parą :wink:

Tolu, duże płytki w łazience z wanną to Navona Lux Beige z firmy Porcelanosa.

Dziś znowu byłam na budowie, i jeszcze bardziej podoba mi się obudowa wanny :D :D :D

niestety :( ale nie mogłam nic innego znaleźć bo "trzymała" mnie podłoga, chciałam żeby jasne płytki były takie same jak na ścianie a jeszcze do tego musiałyby być ciemne w tym samym rozmiarze jak jasne, nie wiem czy się jasno wyrażam :o :o :o no i tylko te spełniały nasze kryteria :)

najśmieszniejsze jest to że jak kupiłam potem płytki do garażu i pralni nad umywalki, to Tata powiedzial że są prawie takie same jak te w łazience :wink: prawie robi wielką różnicę, zwłaszcza że te do pralni były 5 razy tańsze :evil: :evil: :evil:

... ja mam wrażenie że troszkę się wykonawca bawił z tymi pracami, ale w sumie fakt było tam trochę dłubaniny, ale i tak mi się wydaje wolno...

Honzka lepiej troszkę wolniej a dokładniej i solidnie.

mój chłopak bawi się trochę budowlanką. powiem, że czasami wydawało mi się, że z niektórymi pracami się "papra". ale jak zaczął mi wyliczać co dokładnie musiał zrobić wychodziło, że było ok. jest wiele rzeczy, których nie widać. sama mówiłaś, że glazurnik musiał poprawiać wylewki bo były krzywe i pewnie wiele innych rzeczy by się znalazło. ale to tak pisze na poprawe humorku :wink:

ale nie o tym chciałam. jestem pod WRAŻENIEM!!!. u ciebie wszystko takie przemyślane, dobrane, dopieszczone. po prosu pięknie.

jestem przerażona, ja chyba sobie nie poradze :cry:

czekam na dalsze nowości i zdjęcia. powodzenia. na prawdę jest ślicznie

Edittka, dzięki za pocieszenie, oczywiście masz całkowitą rację, lepiej wolniej a solidnie niż szybko i byle jak :wink: ja jestem bardzo zadowolona na razie z glazurnika, tak więc niech sobie robi w swoim tempie, na razie mi się nie spieszy, obiecał że jak wr,óci po świętach to do końca czerwca skończy i tylko na tym mi zależy, ale jak sie coś przesunie to też się nic nie stanie, tylko już się nie mogę doczekać kiedy będę tam mieszkać :wink:

cieszę się że Ci się podoba i dziękuję :oops: :oops: :oops:

a teraz pozdrowionka i lecę oglądać Twój domek, na pewno sobie dasz radę, ja też na początku nie miałam pojęcia jak co robić a teraz jakos samo przychodzi, a żebym była pewna to pomagał mi studencik architekcik :D

Honzka, dzięki :)

Szczęśliwych dni, dobrego nastroju, pięknej pogody w te Święta, pozdrowienia Rodzince

http://www.uszata.com/eksplorer/rabbit_day/wielkanoc/Smacz_jajka.jpg

• 2 weeks później...