rimsky 22.01.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 witam serdecznie,zostalo mi z tej jesieni 44 paczki styropianu felcowanego (pioro - wpust) Austrothermu EPS 70-040 gr 15 cm. w paczce jest 0,225 m3 (jesli dobrze mysle, to producent podaj 1,5 m2)zdecydowana wiekszosc - mysle ponad 90% styropianu jest czysciutka, reszta ma przubrudzone opakowanie foliowe. w jednej paczce ulamane jest troche tzw"pioro"przechowywane w ogrzewanym domu w Pyskowicach kolo Gliwic.jedyny problem to brak mozliwosci transportu, chyba, ze bliziutko, to moze poprosze moich pracownikow.moj tel 0 660 467 990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rimsky 23.01.2006 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 to jeszcze dodam, ze styropian zostal kupiony w Oświecimiu za cene hurtowa 130 zl brutto i dlatego nie moge oddac tego, co mi zostalo.jest tego dokladnie 9,9 m3 i proponuje cene 900 zł za caloscwyjdzie 90,9 zl za m3pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rimsky 06.02.2006 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 850 ?rany julek, nikt nie potrzebuje styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rimsky 27.03.2006 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 szanowni Państwo, drobna informacja; oferty typu "zaplace 850 ale 600 to transport do mnie, bo mieszkam daleko" sa dla mnie nie do zaakceptowania Ciesze sie, ze mieszkaja Panstwo poza lšskiem, ale nie zaplace Panstwu za to..Oferta dka tych, ktorzy mieszkaja blisko Gliwic ew. max 20 km od Pyskowic (tyle moge dowiezc) lub - nieograniczony dystans, jesli przewieziecie go Panstwo sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rimsky 05.04.2006 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 w zwišzku z tym, że styropian był wielokrotnie przenoszony po budowie obłamały się w większoci felce zatem styropian niestety nie może być sprzedanypozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts