magi 29.01.2006 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 i jak po zakupach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 29.01.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 i jak po zakupach? na poniedziałek lub wtorek mają mi zrobić projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.01.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 To ja przebije Was wszystkich ukladali mi panele, przedpokoj, pokoj i kuchnie w jednym kawalki, tz bez progow.... pokoj jakos poszedl, ale przedpokoj byl tragiczny, bo nie dosc ze jest w U, to jeszcze wejscie jest po skosie a kolo wejscia przechodzi sie na wprost do malej otwartej spizarki, ktora jest juz na prosto ale zeby bylo lepiej to nie jest kwadratem tylko ma poscinana jedna sciane... tam jest caly szyb z elektryka. ale sie udalo, po czterech dniach na kolanach, bo musialam sprawdzac przeszlismy do kuchni. Mielismy juz polowe kuchni polozone i dla odprezenia poszlismy z majstrem na taras napic sie kawy...... a moj malz nielubiacy rozgardiaszu nie czekajac na pomoc, zaczal targac 2-u metrowa lodowe zeby wstawic ja juz na miejsce Lodowe postawil sobie na filcu i zaczal ciagnac, wszystko szlo sprawnie dopoki lodowka sie z filcu jedna "noga" nie zsunela i zrobila piekna 60 cm szrame na samym przejsciu miedzy pokojem a kuchnia Majster mowi to rwiemy panele..... tylko ze rwac trzeba bylo cala kuchnie az do 20 cm w pokoj. Bylam tak zmeczona, ze zrezygnowalam z rwania, bylo mi juz wsio rybka Na drugi dzien wzielam jeden panel zrobilam srobokretem szrame i poszlam do sklepu. Zazyczylam sobie wszystkie probki olowkow woskowych do naprawy paneli, ale przy mojej pini nie bylo takiego ktory byl by perfektyjny, wygladalo tragicznie obojetnie czym sie nie namazalo. Przyszlam do domu popatrzylam na szrame i stwierdzilam ze zdarla sie ta zalakierowana powloka, wzielam bezbarwny lakier do paznokci ale stwierdzilam ze jest za gesty, to wyciagnelam z lodowki utwardzacz ktory naklada sie na juz pomalowane pazury.... jest twardy jak wyschnie ale w konsystencji prawie wody, no i pedzeleczkiem zalakierowalam szrame. Wyglada jak nowe jedynie jak sie halogeny gorne w kuchni zapali to z boku mozna zauwazyc bardziej lsniaca nitke szramy. Co to czlowiek z lenistwa nie wymysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 29.01.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 bezbarwny lakier do paznokci ale stwierdzilam ze jest za gesty, to wyciagnelam z lodowki utwardzacz ktory naklada sie na juz pomalowane pazury.... jest twardy jak wyschnie ale w konsystencji prawie wody, no i pedzeleczkiem zalakierowalam szrame. Wyglada jak nowe jedynie jak sie halogeny gorne w kuchni zapali to z boku mozna zauwazyc bardziej lsniaca nitke szramy. Co to czlowiek z lenistwa nie wymysli grunt to dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 31.01.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Dopiero mieszkam od listopada zeszłego roku, jeszcze nie wszystko mam zrobione w domu nie mówiąc na zewnątrz a już najchętniej zrobiłabym remont generalny. Czy to jest normalne? Może mam jakiś stan depresyjny - pobudowlany albo zimowy raczej zimowy....moja rada : siądź sobie spokojnie i poczekaj aż ten stan Ci przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 31.01.2006 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Dopiero mieszkam od listopada zeszłego roku, jeszcze nie wszystko mam zrobione w domu nie mówiąc na zewnątrz a już najchętniej zrobiłabym remont generalny. Czy to jest normalne? Może mam jakiś stan depresyjny - pobudowlany albo zimowy raczej zimowy....moja rada : siądź sobie spokojnie i poczekaj aż ten stan Ci przejdzie... próbowałam ... i nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 31.01.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 próbowałam ... i nie pomaga mnie tez nie - muszę dziaałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.02.2006 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 próbowałam ... i nie pomaga mnie tez nie - muszę dziaałać Że też ja o tym nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 06.02.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 przeczytałem wasze posty i się normalnie ZAŁAMAŁEM !!! ludzie, ja jestem w trakcie wykończeniówki i już marzę o tym aby się raz spokojnie wyspać w nowym i świeżym domku. a wychodzi na to, że po budowie to czas na remont mohag - masz rację - przebiłaś wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts