anieka 22.01.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Witam serdecznie wszystkich.Zamierzamy z mężęm kupić zmywarkę 60 cm, pod zabudowe, bez widocznego panela, maksymalnie do 2 tys zł. Po przeszukaniu internetu nasz wybór padł na zmywarkę Fagor LF 065 IT (cena w sklepie internetowym ok 1.900 zl) albo Mastercooka ZBI-3646 A (cena ok 1.400 zl). Funkcję prawie identyczne jedynie w Mastercooku brak wskazania czasu pozostałego do zakończenia zmywania (innych różnic niezauważyłam). Wiem że Fagor i Mastercook to jedna i ta sama firma a jednak różnica w cenie jest i to dość znaczna jak dla nas. No i właśnie mam prośbę do Was czy jest różnica pod wzgledem jakości między tymi dwoma zmywarkami? Czy ktoś ma którąś z tych zmywarek i może się podzielić się doświadczeniem z użytkowanie ww.? No i oczywiście którą wybrać? Domyslam się, że bedziecie doradzać Boscha jednak jak dla nas za ma on za wysoką cenę. Z góry dziekuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts