lukass534 22.01.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Zastanawiam się nad projektem ARCHI-PROJEKT aps37. Czy ktoś buduje według tego projektu lub zastanawia się nad nim? Czekam na Wasze opinie.Pozdrawiamhttp://www.archi-projekt.com.pl/ramka.php?i=projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukass534 23.01.2006 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Naprawdę nikomu nie podoba się Aps37? Wyraźcie swoją opinię! Jakie są jego wady? Myślę, żeby (jeśli się zdecyduję na ten projekt) dodać wykusz w pokoju dziennym pod balkonem.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzmia 25.01.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Witam!Też mam problem z odpowiedziami na temat mojego projektu.Dom może się podobać chociaż w moim przypadku kotłownia musiałaby mieć dodatkowe wyjscie na zewnątrz (nie ma gazu i opalanie będzie węglem). Brak garażu nie jest minusem ale ja zdecydowałem że dom będzie z garażem, bo inaczej zginie na działce ( działkę mam 32 m szer.) Wszystkie APS-y mają funkcjonalne rozwiązania ale wydają się przy tym jako domy duże.Ja zastanawiam się nad APS 75 bo tam jest dodatkowo strych, który można przerobić na dodatkowy pokój. Dom musi mieć jakieś pomieszczenie na suszarnię, graciarnię, a w przypadku braku piwnicy tym pomieszczeniem jest strych. Nie załamuj się brakiem odpowiedzi, czytaj inne wątki na temat APS-ów i głowa do góry. Pozdr. K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukass534 29.01.2006 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Teraz jestem na etapie zastanawiania się nad aps 110. Jeśli chodzi o aps 37 to myślałem, żeby zrezygnować z kotłowni na parterze a wykonać popiwniczenie z kotłownią. U mnie też wchodzi w grę ogrzewanie węglem. Moja działka też ma 32m szerokości, więc podobna sytuacja. A tak w ogóle to mam mętlik w głowie, jeśli chodzi o wybór projektu. Co prawda mam jeszcze troche czasu, ale do wakacji powinienem już mieć projekt. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts