Gagata 15.02.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 I wcale nie koliduje to z kominkiem i naleweczką PO nartach. Tylko u Brazy stoku z wyciągiem nie ma... Może ten kominek być gdzie indziej? Ale po co gdzie indziej? Zrezygnuję ze stoku i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Ja nie lubię rezygnować, ograniczać się, wybierać, iść na kompromisy... Ja chcę wszystko mieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.02.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Agduś - na pewno nie chcesz wszystkiego. Zastanów się kobieto.. Np. ja NIE CHCĘ JUŻ ZIMY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.02.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Agduś lubi zimę, bo jeździ. Ci jeżdzący mają taką optykę spaczoną, bo im śnieg potrzebny Ja chcę wiosnę. I chcę schudnąć, bo jakoś mi ostatnio nie wychodzi... kurka, chleb chyba muszę przestać piec, słodycze nie zjem ale chleb z ziarnem, z Anety mąką () i miodem mnie gubi... gubiiii i d rośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No, ja też chcę schuść, ale na razie na "chcę" się kończy.Owszem, mam spaczony gust i lubię zimę. Dzięki temu nie jestem nieszczęśliwa przez 1/4 roku tylko z powodu pogody. Ale mam fajnie! Za to latem, kiedy jest w okolicach 30 st. jestem nieszczęśliwa, chyba że nie muszę z domu wychodzić albo mogę się bez ograniczeń moczyć w jakiejkolwiek czystej wodzie. Jeżeli przy tym jeszcze mam cień, w którym mogę się schować po wyjściu z wody, to już jest mi całkiem dobrze. No i w Uroczysku jest mi dobrze bez względu na pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ja tam lubię każdą porę roku, tylko nie lubię jak leje i wieje. Nie jeżdżę, więc nie mam spaczonej optyki! Zima jest fajna i potrzebna, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 A - cieszę się, że chlebek na mące smakuje, szkoda, że nie odchudza - łączę się z Tobą w bólu, bez kitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 A ja uwielbiam gdy wieje i leje .... gdy mogę siedziec w domu:yes: I najlepiej się czuję w temp. około +30 stopni, wychodzi mi, że w poprzednim życiu byłam salamandrą. Brazoczysko oferuje wszystko: cień, słońce, kominek, stok narciarski (chociaż nie za wysoki), wodę (w sensownym oddaleniu), stolik, na którym można ułożyć zmęczone nóżki ..... Czego do szczęścia potrzeba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 I jeszcze miejsce na ognisko, punkt łączności po modrzewiem, las do spacerowania, a nade wszystko towarzystwo Brazy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.02.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 łołBraza, jak to jest, ty na poczatku (z dziennika wynika) nastawiałaś się na jakiś rodzaj agroturystyki. Ale jak patrzę na twój dom, to chyba miejsca na gości nie masz.. Czyli co, zrezygnowałas czy sprolongowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Nie rezygnuję, ale od samego początku mowa była tylko i wyłącznie o jakims osobnym domku dla gości. Nie umiałabym z nieznanymi osobami żyć pod jednym dachem ... Prywatni goście to prywatni, to już zupełnie inna bajka, a z Agdusiami i Gagatami to my już prawie jak rodzina.Podsumowując pewnie kiedyś coś tam będzie, ale kiedy .... i sam diobeł nie wie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 A pytałaś go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.02.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 No przeca że pytałach, ale nie wie łachudra jedna !!! A tak się przechwalał!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.02.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 No tak, dobrze, ze mam namiot Jak ci się nie che budować domku, to może pole namiotowe otwórz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Pole namiotowe wymaga kibelka i jakiejś kuchni, takoż bez wydatków się nie obejdzie. Poza tym kasa z jednego łba na polu mniejsza, więc więcej łbów by trzeba upchnąć w Uroczysku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.02.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Ewa,mam już normalny net, ale nie mam nóg młodego -pojechały razem z młodym do babci ale o fotce pamiętam i jak tylko nogi wrócą obfocę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 A to nowa moda jakaś na nogi .... swoje i Córci też mam obfocić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.02.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 a masz na nich kolorowe plasterki? to dawaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.02.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Napiszę to w obu komentarzach, bo już mi się wszystko pomyliło... U Ewy piszecie o domku dla gości w Brazoczysku, a u Brazy o stolicznych podbojach kursowych Ewy... normalnie mętlik mam:rolleyes: :lol2: Cześć Dziewczynki i Chłopaki:) Ps. Ewa, jeśli jeszcze masz ten kurs, to zatrzymaj się u mnie, a nie kursuj tak tam i we wte:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts