Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

Agduś lubi zimę, bo jeździ. Ci jeżdzący mają taką optykę spaczoną, bo im śnieg potrzebny :)

Ja chcę wiosnę.

I chcę schudnąć, bo jakoś mi ostatnio nie wychodzi... kurka, chleb chyba muszę przestać piec, słodycze nie zjem ale chleb z ziarnem, z Anety mąką (;)) i miodem mnie gubi... gubiiii i d rośnie...

No, ja też chcę schuść, ale na razie na "chcę" się kończy.

Owszem, mam spaczony gust i lubię zimę. Dzięki temu nie jestem nieszczęśliwa przez 1/4 roku tylko z powodu pogody. Ale mam fajnie! Za to latem, kiedy jest w okolicach 30 st. jestem nieszczęśliwa, chyba że nie muszę z domu wychodzić albo mogę się bez ograniczeń moczyć w jakiejkolwiek czystej wodzie. Jeżeli przy tym jeszcze mam cień, w którym mogę się schować po wyjściu z wody, to już jest mi całkiem dobrze. No i w Uroczysku jest mi dobrze bez względu na pogodę.

A ja uwielbiam gdy wieje i leje .... gdy mogę siedziec w domu:yes: I najlepiej się czuję w temp. około +30 stopni, wychodzi mi, że w poprzednim życiu byłam salamandrą.

Brazoczysko oferuje wszystko: cień, słońce, kominek, stok narciarski (chociaż nie za wysoki), wodę (w sensownym oddaleniu), stolik, na którym można ułożyć zmęczone nóżki ..... Czego do szczęścia potrzeba .... :)

łoł

Braza, jak to jest, ty na poczatku (z dziennika wynika) nastawiałaś się na jakiś rodzaj agroturystyki. Ale jak patrzę na twój dom, to chyba miejsca na gości nie masz.. Czyli co, zrezygnowałas czy sprolongowałaś?

Nie rezygnuję, ale od samego początku mowa była tylko i wyłącznie o jakims osobnym domku dla gości. Nie umiałabym z nieznanymi osobami żyć pod jednym dachem ... Prywatni goście to prywatni, to już zupełnie inna bajka, a z Agdusiami i Gagatami to my już prawie jak rodzina.

Podsumowując pewnie kiedyś coś tam będzie, ale kiedy .... i sam diobeł nie wie!

Napiszę to w obu komentarzach, bo już mi się wszystko pomyliło... U Ewy piszecie o domku dla gości w Brazoczysku, a u Brazy o stolicznych podbojach kursowych Ewy... normalnie mętlik mam:rolleyes::rolleyes:

:lol2::lol2::lol2:

Cześć Dziewczynki i Chłopaki:)

Ps. Ewa, jeśli jeszcze masz ten kurs, to zatrzymaj się u mnie, a nie kursuj tak tam i we wte:yes:.