Agduś 27.02.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Edb to edukacja dla bezpieczeństwa - takie nowocześnie nazwane PO.Nie ma "puli" dobrych ocen, ale "miejsc na pudle" jest kilka. Nie może być dwudziestu najlepszych w klasie. Wszystko zależy od nauczycieli, którzy mogą po prostu chcieć mieć dwudziestu świetnych uczniów, a mogą chcieć wybrać pięciu i na nich się skupić przygotowując do olimpiady. A o takich "konkursach" słyszałam. I żeby się załapać do tej piątki trzeba walczyć. Dlatego nie tylko tzw. "poziom" szkoły się liczy, ale też i atmosfera w niej. Z drugiej strony dobrze, że ludzie, którzy będą nas za parę lat leczyli, podchodzą do tematu tak poważnie już w wieku lat nastu. To nam dobrze wróży. Naprawdę.Bo o ile do bycia dziennikarzem, dizajnerem czy innym artystą wystarczy "iskra boża" poparta radośnie zdobywaną wiedzą ogólną, o tyle w zawodach "ścisłych" trza pracy, pracy i jeszcze raz rzetelnej pracy popartej "iskrą bożą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ewa jaką chcesz tą torebkę.. do rai, na ramię , do noszenia jak listonoszkę, dużą bardzo dużą, średnią, małą, a może lekarską...?Podlinkuję Ci kilka, bo kilka ostatnich tyg śledziłam torebki.. tylko w sumie ze skóry i tańsze o co najmniej 100zł niż w realu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.02.2013 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 ładną aaa i tanią i skórzaną nie wiem, jaką i tak kupię nie taką, jak chcę.... a serio to szukam takiej w kolorze camel albo czarnej (bo nie mam ani takiej ani takiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.02.2013 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 jak coś istnieje to znajdziesz to na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 U mnie masz linki z torebkami.. i czy chcesz do ręki czy na pasku i czy mała czy duża???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 jak coś istnieje to znajdziesz to na allegro A jeśli nie ma na Allegro to znaczy, że nie istnieje:) Wieczór dobry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.03.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Podobno ja nie istnieję, bo nie mam konta na FB... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.03.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Ja też nie mam... Przygotowuję trzy wykłady na raz. Ledwie zipię... Żeby ten tydzień już się skończył A jak się skończy, to.... zacznę przygotowywać następny wykład Ale za ten nastepny przynajmniej mi coś zapłacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Jak płacą za jeden z czterech wykładów, to... pomyśl o zmianie pracy, Ewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 a może oni za ten jeden płacą tak jak za 10 innych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.03.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Jeżeli za 10 innych płacą zero, to lepiej, żeby za ten jeden nie płacili tak samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 No właśnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 eee no.....nie to miałam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.03.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 O, moje komenty żyją? Za jeden płaca dobrze a reszta dla sławy i chwały. Ten jeden, co płacą jest co prawda po angielsku, ale temacik lajtowy a mówienie to czysta przyjemność. Reszta to tematy od zarąbania i przyjemność żadna, w dodatku darmo... Dziś wzięłam urlop i ogarnęłam najwazniejszy wykład, popchnęłam doktorantkę na właściwą drogę, przygotowałam ten mniejważny i ledwo żyję. Wczoraj usiłowałam pracować w pracy. To jest niemożliwe! Nie miałam pacjentów zapisanych a mimo to 4 mi wlazło do pokoju zanim zamknełam drzwi na klucz. Ale jak zamknęłam, to rozdzwonił się telefon. Jak głupi. Telefonu wyłaczyć nie mogłam, bo szefostwo mogło coś chcieć. Jak się na końcu dnia dowiedziałam, że dziś mam być na radzie naukowej, to... poszłam na urlop i WRESZCZIE mogłam POPRACOWAĆ. Czy to nie paranoja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A masz gdzieś sklep gdzie sławą i chwałą można płacić ? Bo jeśli tak, to spytaj czy satysfakcje też przyjmują, bo muszę dziecku buty na wiosnę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.03.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ha ha, niestety, czasem trzeba się zareklamować za darmo, to się inwestycja nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Jeśli inwestycja procentuje,to chwała inwestorowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Pracować na urlopie:eek: Czy to normalne ...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Byle tylko skórka była warta wyprawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.03.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Sama nie wiem.Ale jak powiedziałam A to muszę zasuwać dalszy ciąg alfabetu...Likier kawowy sobie zaserwowałam po całym dniu. Wreszcie mi nerwy odpuściły, bo ostatnie 3 dni siedziałam ze ściśnietym żołądkiem ze strach, ze nie zdażę. Teraz jestem przygotowana, jutro na szlif to i bać się przestałam. Dziecko dzis miało konkurs a angielskiego. Coś mało zadowolona... ja mam jeszcze nadzieję. Prywatną. Bo jak myślę, że ją jeszcze przez miesiąc mam gonić do nauki, to mi niedobrze. A tak to już egzamin by nic nie robił i szlus. Ciiii, wyniki w poniedziałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts