EZS 26.03.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 jamles, wysłałeś? Ja dopiero wieczorem będę w domu, to obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.03.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 jamles, wysłałeś? ...... chociaż, prośbę o emajlę wystosowałem, bo w PW chyba z kompa zdjęć się nie da wysłać, a do jakiegoś albumu jakoś mi nie po drodze z przesłaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.03.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 no przecież wysłałam emalię... może sprawdź czy nie masz pełnej skrzynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.03.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 skrzynka nie jest przepełniona, ale nie doszło ..... ach ta poczta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 profanacja Absolutna!!!!! Ewa, siostro forumowa!!!! Kawaę piję w masakrycznych ilościach i o każdej porze dnia i nocy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.03.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 A ja niedawno czytałam o jakiejś kobiecie, która piciem herbaty w potwornych ilościach wpędziła się w ciężką chorobę. Nie pamiętam tylko, ile tej herbaty piła.Kawę piję ostatnio tylko z ekspresu i z mleczkiem najczęściej. Ostatecznie rozpuszczalną z braku czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Dałabys sobie spokój z tym mlekiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.03.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 A ja niedawno czytałam o jakiejś kobiecie, która piciem herbaty w potwornych ilościach wpędziła się w ciężką chorobę. Nie pamiętam tylko, ile tej herbaty piła. herbata byla tylko nosnikiem prawdziwej przyczyny. Fluor ... to fluor ja tak zalatwil http://www.dailymail.co.uk/health/article-2297068/Woman-loses-teeth-develops-rare-bone-disease-drinking-TEA.html A jak kawa to tylko z mlekiem Wlasnie przepijam ostatnie lyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 No pewno, że z mlekiem, czarna jest fuj! Jak ktoś żłopie jakieś dwa wiadra jakiegokolwiek napoju na fluoryzowanej wodzie - co dziennie! - no to nie widzę mozliwości, żeby się nie pochorował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Bluźnicie Kobiety!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 I wcale się tego nie wstydzimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.03.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Jeszcze raz piszę - teina i kofeina mają bardzo podobne działanie.... Tylko do teiny jesteśmy bardziej przyzwyczajeni... ale... nie darmo więźniowie pili czaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.03.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Bluźnicie Kobiety!!!!! Braza - złówik http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTQ5r9qinTQU13l4RNHTqENADzGe4WB3B-KACa5OoNEhpPDOLciqQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.03.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Braza - złówik mogę dołączyć przeciw bluźnierczyniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Ależ ja Wam mogę podać kawę light.. bez mleka.. i parzoną i z ekspresu i rozpuszczalną.. jaką kto sobie życzy.. A dla Tych bardziej wymagających to podam z mleczkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Ja, jak Arnika, podaję każdy rodzaj kawy: z ekspresu, parzoną, rozpuszczalną każdą w wersji kofeinowej lub bezkofeinowej, z mlekiem zagęszczonym, zwykłym i ze śmietanką. Przy odrobinie wysiłku może być latte macciato (tak się to pisze?). Takoż sama piję każdy rodzaj kawy i nie wybrzydzam, jeno kofeinowej unikam po południu. No chyba, że latte macciato w kawiarni zamówię, bo słabe jest i zasypiam po nim. Fluor nie jest z wody, tylko z samej herbaty. Kiedy byłam dzieckiem, tłoczono nam do głów, że trzeba pić herbatę dla zdrowych zębów. "Krzew herbaciany w trakcie swojego życia absorbuje fluor zarówno z powietrza jak i gleby. Pierwiastek ten akumulowany jest głównie w liściach rośliny w postaci kompleksów z glinem. Im dłużej roślina żyje, tym wyższe jest stężenie fluoru w jej liściach. Człowiek spożywający herbatę z wysoką zawartością fluoru może narazić się na przewlekłe zatrucie. Warto wspomnieć, że zawartość fluoru w herbacie różni się pomiędzy typami herbat. Regułą jest, że im starszy jest liść, tym wyższej zawartości fluoru możemy oczekiwać. Jednak zdobycie informacji na ten temat od plantatora graniczy z cudem." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.03.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Hm, niekoniecznie. Drogie herbaty są (podobno) robione z młodych pędów. Kupiłam kiedyś taką - były całe listki, nieduże po namoczeniu. Przypuszczam, że im taniej, tym starzej... A w najgorszych to już pewnie kora mielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 No właśnie.. Dlatego zgrozą jest kupowanie herbat w torebkach ( ja mam wrażenie, ze papier czuję, a herbata tam jest z tego co halę zamiotą) ...Jeśli kupuję herbatę to z jak największych liści.. zielona dobra to ganpauder.. ze sklepów z herbatami... Emil kupuje namiętnie papierowe wynalazki.. bleee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ewuś ja troszkę wczesniej ale chcę się wyrobic. Wesołych Świąt. Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ewa.. nie bądź dziś okrutna i nie znęcaj się nad psem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts