EZS 18.04.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 zero wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 LOdnośnie czego, mianowicie? Bo ja jakichś wieści mogę dostarczyć ... A gerald to netbook Młodej:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.04.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 A ja walczę z torebką.. Umoczyłam, nie przeczytałam komentarzy:bash: Zamiast ładnej czerwonej skórzanej torebki ze zdjęcia dostałam brązowe sztuczne g... Oczywiście odesłałam, ale komentarze przeytałam dopiero potem i śmiem wątpić, czy kasę zobaczę. Raczej to naciągaczka jakaś a co bylo w opisie? Skorzana? Jaki kolor? Jesli produkt nie jest zgodny z opisem, to prawo po Twojej stronie chociaz postepowanie dowodowe moze byc dlugie ... Ale jesli torba kosztowala konkretne pieniadze, to z pewnoscia warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 A dlaczego akurat gerald? Lubi jakiegos aktora...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.04.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 http://republika.pl/blog_mm_4816301/7398820/tr/kciuki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.04.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 A, siedzę sobie w Bydgoszczy ale gadam jutro. Znaczy oficjalnie gadam, jutro, bo nieoficjalnir to cały dzię dzisiejszy i właściwie już z najważnieszymi obgadałam wszystko Fajna konferencja, mała i tematyczna. Idę sięprzejść, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.04.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Siemanko! Przejście było owocne??? Depsia, nie mam bladego pojęcia dlaczego akurat gerald???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.04.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 No, muszę się pochwalić. W zasadzie mój wyklad był chyba najlepszy na tej konferencji. Tylu starych profesorów mi gratulowało, z różnych krajów, że w zasadzie czuję się, że uroooosłam, ach jak urosłam Ciężka praca została doceniona! Tam były same ikony neurootologii, jej twórcy. I kiwali glowami z zainteresowaniem. Ech, jak ja to lubię, dla tych 15 minut warto pracować ciężko przez 2 tygodnie, a potem wyjść i mówić tak, jakby to było naturalne, ot takie zwykłe rzeczy :DWłasnie w tym tkwi sedno dobrego wykładu, musi być przemyślany, mieć konstrukcję. Choć muszę powiedzieć, że miałam dobrą nauczycielkę - moja szefowa też tak wyklada. Jestem z siebie zadowolona. No i tak przy okazji załatwilam Franiowi futreczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 :wave: Gratuluję Wiedziałam, że tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 A co to za furtka? Mówiłaś już Adze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.04.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Mówię, zobaczymy, czy zechce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Gratulacje! Chociaż u Ciebie to nie oczekiwałam absolutnie czegokolwiek innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.04.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Gratulacje! Chociaż u Ciebie to nie oczekiwałam absolutnie czegokolwiek innego. hmm, napisałaś tak, jak ja mówię do Zuzi, chyba zaczynam ją rozumieć :rotfl:wyciągnę wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.04.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 No ale tak jest: wiemy, że jeżeli coś robisz, to porządnie! I co? Nie mamy racji może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Ja wiedziałam, że tak bedzie .... Ja wiedziałam ...!!!! Gratuluję!!!! Ewcia, jak podciąć perukowca?? Jest duży, od dołu ma mnóstwo gałęzi, wolałabym drzewko w późniejszym terminie ... Mogę teraz go ciąć, jeszcze nie ma pąków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 A ruszyły już Wam perukowce...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.04.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Perukowce nie ruszyły a tnie się jesienią młode niezdrewniałe przyrosty. Bardzo podobno nie lubi, jak mu się po drewnie pojedzie. Ja swojego podcinałam, ale teraz mam zagwozdkę, bo jak mu nie dałam rosnąc w górę, to poszedł w boki i się mi już nie mieści. Chyba wolę, żeby już wzwyż rósł.... No, staram się, znaczy, porządnie Byłam w Ikei dziś. Kupiłąm sobie wreszcie szafkę na torebki. No, regalik po prostu, ale idealnie mi przypasował. No i na młodą kupę kasy wydałam, ale jak to jest, poszłyśmy do M&S, przeceny były miłe, coś tam niedrogiego wybrałyśmy a potem córcia mówi - ale jakąś białą bluzkę potrzebuje. No, fakt. Ale w rozsądnej cenie nie było. No i przymierzyła taką nierozsądną za 150 i tak ładnie wyglądała.... miałam dziecku żałować? No a potem jeszcze spódnica na egzamin, bo nie miała żadnej szkolnej a wychowawczyni sobie zażyczyła zero dzinsów. Do tego mąż dwa tłumiki i tysiąc na drewno. Cholera. poszło całe moje oszczędzanie na marme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2013 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 No niestety, tak to jest z oszczędzaniem często. Uff, dobrze, że nie ruszyły, bo już się zmartwiłam, że z moimi coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.04.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Uff, dobrze, że nie ruszyły, bo już się zmartwiłam, że z moimi coś nie tak. przeca to ..... podolskie, tam później wiosna chyba jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts