Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

A ja walczę z torebką.. Umoczyłam, nie przeczytałam komentarzy:bash:

Zamiast ładnej czerwonej skórzanej torebki ze zdjęcia dostałam brązowe sztuczne g... Oczywiście odesłałam, ale komentarze przeytałam dopiero potem i śmiem wątpić, czy kasę zobaczę. Raczej to naciągaczka jakaś :bash:

a co bylo w opisie? Skorzana? Jaki kolor? Jesli produkt nie jest zgodny z opisem, to prawo po Twojej stronie chociaz postepowanie dowodowe moze byc dlugie ... Ale jesli torba kosztowala konkretne pieniadze, to z pewnoscia warto!

A, siedzę sobie w Bydgoszczy ale gadam jutro. Znaczy oficjalnie gadam, jutro, bo nieoficjalnir to cały dzię dzisiejszy i właściwie już z najważnieszymi obgadałam wszystko :) Fajna konferencja, mała i tematyczna. Idę sięprzejść, pa

No, muszę się pochwalić. W zasadzie mój wyklad był chyba najlepszy na tej konferencji. Tylu starych profesorów mi gratulowało, z różnych krajów, że w zasadzie czuję się, że uroooosłam, ach jak urosłam :) Ciężka praca została doceniona! Tam były same ikony neurootologii, jej twórcy. I kiwali glowami z zainteresowaniem. Ech, jak ja to lubię, dla tych 15 minut warto pracować ciężko przez 2 tygodnie, a potem wyjść i mówić tak, jakby to było naturalne, ot takie zwykłe rzeczy :DWłasnie w tym tkwi sedno dobrego wykładu, musi być przemyślany, mieć konstrukcję. Choć muszę powiedzieć, że miałam dobrą nauczycielkę - moja szefowa też tak wyklada.

Jestem z siebie zadowolona.

No i tak przy okazji załatwilam Franiowi futreczkę :)

Ja wiedziałam, że tak bedzie .... Ja wiedziałam ...!!!!:D Gratuluję!!!!

Ewcia, jak podciąć perukowca?? Jest duży, od dołu ma mnóstwo gałęzi, wolałabym drzewko w późniejszym terminie ... Mogę teraz go ciąć, jeszcze nie ma pąków?

Perukowce nie ruszyły a tnie się jesienią młode niezdrewniałe przyrosty. Bardzo podobno nie lubi, jak mu się po drewnie pojedzie. Ja swojego podcinałam, ale teraz mam zagwozdkę, bo jak mu nie dałam rosnąc w górę, to poszedł w boki i się mi już nie mieści. Chyba wolę, żeby już wzwyż rósł....

No, staram się, znaczy, porządnie :cool:

Byłam w Ikei dziś. Kupiłąm sobie wreszcie szafkę na torebki. No, regalik po prostu, ale idealnie mi przypasował. No i na młodą kupę kasy wydałam, ale jak to jest, poszłyśmy do M&S, przeceny były miłe, coś tam niedrogiego wybrałyśmy a potem córcia mówi - ale jakąś białą bluzkę potrzebuje. No, fakt. Ale w rozsądnej cenie nie było. No i przymierzyła taką nierozsądną za 150 i tak ładnie wyglądała.... miałam dziecku żałować? No a potem jeszcze spódnica na egzamin, bo nie miała żadnej szkolnej a wychowawczyni sobie zażyczyła zero dzinsów. Do tego mąż dwa tłumiki i tysiąc na drewno. Cholera. poszło całe moje oszczędzanie na marme