EZS 28.04.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Wiem już gdzie... spojrzałam na mapę... I to całkiem niedaleko... Dziękuję za zaproszenie, ale nie będziemy przeszkadzać, tym bardziej, że jedzie ze mną mąż i Emil i Inka... więc prawie cała rodzina.. Starszak w domku będzie.... Czy Twój samochód jest srebrny?? czy czerwony??? Stawiam na srebrny... czerwony ja serio mówie, jakbyście odsapnąć chieli to adres masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Nie oglądałam Rancza.. bo chłopaki jakiś inny film na innym kanale oglądają... To jest jeden z nielicznych filmów , który mogę oglądać... innych się np boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Ale jajcoka nie mam.. i przepisu Dzięki za zaproszenie... Jakby co to fona mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.04.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Też oglądam Ranczo. Jedyny serial, jaki oglądam... Pewnie się wszystko, jak to w Ranczu, dobrze skończy. W życiu niekoniecznie tak bywa. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Uwielbiam Ranczo, cała goła prawda o Polsce i Polakach!! Ewa, nie waż sie jeździć niesprawnym autem:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.04.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Bardziej koło południa.. może przed.. Mąż musi na chwilę jeszcze popracować i w drogę.. jak od nas wyjedziemy to w Ł jesteśmy koło 11-12.00 a może i później, lub wcześniej,.... To właśnie od ślubnego zależy.. Bo ja po 2 kawach, śniadaniu mogę jechać... Młody to pewnie o 6.00 wstanie i będzie gotowy.. do szkoły to wstać nie może... Koło południa, to się przez Ł nie jeździ! Odbija się w Rz w lewo i jedzie do Y na lokalny przysmak rodzinny - pizzę . Następnie z pełnymi brzuszkami kontynuuje się podróż przez K i Zg, aż do samego G lub zostaje się u mnie, mocząc kilka dni kije i oszczędzając paliwo, i wraca się wypoczętym do B :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Ooooo Yetek się znalazł... Gdzie byłeś jak Ciebie nie było... To Ty mi karzesz przez Rzeszów jechać, potem na Zgorzelec... ? O jejku.. ależ by była wycieczka... Ja po drodze Ciechocinek mam .... i tężnie chcę młodemu pokazać I koło południa łódź nie jest straszna.. Wszyscy co mieli dojechać do pracy, na zajęcia, do szkół dojechali.. ale jeszcze nie wracają.. Z drugiej strony regulują światłą... NOoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.04.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 No, dojechałam i wróciłam. Nowy pasek będzie jutro a dziś stary był uprzejmy nie pęknąć. W sumie jestem zaprawiona w bojach, mój pierwszy samochód (własny) miał urwaną dzwignię skrzyni biegów, nawet złodzieje nie umieli go ukraść porządnie Założyłam spór na allegro i nie wiem, co dalej. Ta idiotka, co mi zamiast przysłać czerwoną torebkę, przysłała jakieś brązozwe g... odesłała mi je znowu!!! Ja jej wysłałam a ona odesłała. Czy ona jest normalna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.04.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Nie spodziewaj się wiele po "sporze". Też kiedyś założyłam i NIC z niego nie wynikło. Kompletnie NIC! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.04.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 No to mnie pocieszyłaś. chyba jej dla własnego samopoczucia negatywa wyatwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Pisałam Ci.. oddaj sprawę na Policję.. za oszustwo internetowe.. PG się nią zajmie... Napisz tylko paniusi co by wiedziała, że to zamierzasz zrobić, jeśli nie otrzymasz pieniędzy.I koniec... Spór sporem... Nic allegro w sumie nie może zrobić.. bo niby co jej zrobi... Panowie niebiescy mają co robić.. będą przesłuchiwać kilka/kilkadziesiąt osób... i może spodziewać się w sumie wyroku sądu... Bo skoro miała już czerwone kartki.. to łatwo jej nie przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.04.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 A ma już negatywy? Jeżeli tak, to się kolejnym nie przejmie. Pewnie liczy na to, że o takie drobiazgi nikt nie będzie walczył ostro i na policję nie pójdzie. Może spróbuj jakoś do kogoś z Allegro pisać? Oni niby jakieś zabezpieczenia transakcji zapewniają, ale, szczerze mówiąc, nie wiem na jakiej zasadzie. Poczytaj regulamin, czy cóś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Na pewno poinformuj paniusię, że zgłaszasz sprawę na Policję jeśli jeszcze raz odeśle Tobie z wrócony towar i nie prześle pieniędzy na konto (lub inną drogą) w ciągu 5 dni roboczych!!!!! Informacje prześlij wraz z ponownym zwrotem towaru, za potwierdzeniem odbioru.Allegro samo g...o zrobi, oni nie są wyrywni tylko wybiórczo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.04.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Co do tej policji, to szczerze mówiąc po prostu mi się nie chce. Wysyłaćw nieskończoność też nie bardzo., każde wysłanie to 8 zł, ile można płacić za jedną torebkę? Mogę, co najwyżej jeszcze raz odesłać i włożyć liścik o zamiarze zawiadomienia policji, ale samego zawiadomienia to raczej nie będzie, bo to strata czasu ogromna a zysk niepewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.04.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Na allegro jest program ochrony kupujących, nie stracisz pieniędzy, przynajmniej 50% jest do odzyskania (jeśli towar znacznie odbiega od opisu) poczytajhttp://poznaj.allegro.pl/pok/?utm_source=allegro_internal&utm_medium=m_rha_top_right_top_420_270&utm_campaign=pok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.04.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 dzięki, malka, to mogę zrobić. Choćby dla zasady i może pogonią panienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.05.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 dzińdybry :)jak ja se weszłam na allegro z jednym w spór, to on zamknął konto i chyba se nowe otworzy, ale nie doszłam jakie ......ona morze już nie mieć takich torebek jak chcesz i dlatego tą samą wysyła wszyscy wyjechali a ja sobie zakładam kolonie turkuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.05.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 no, ja też myślę, że ona nie ma ale to niech kasę odda. Pewnie też już nie ma Co to znaczy kolonia turkuci? Siedzisz i jesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.05.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 o nie jedzenie porzuciłam , tę czynność wykonuje sporadycznie , jak mi się przypomni ...no chyba, że ktoś zakupi nieopatrznie tartę owocową Hrabia od 3 dni podrzuca pod co może , wszystkie iglaki ,dynie , truskawki ..... róże i jeszcze inne moje sierotki .....owoce defekacji sąsiadowych koni szlachetnej półkrwi mimo moich protestów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.05.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 A to dobrze przecież. Ja też podrzucałam, ale nie mam sąsiadów szlachetnych, więc musiałam iść do sklepu i zakupić "owoce defekacji krów" w granulkach. I też podrzucałam. Jedynie na truskawki mam mieszane uczucia, bo ja nie wiem, co to za krowy... Ale moze zanim zaczną owocować, to te g.. się już spłucza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts