Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

Wiem już gdzie... spojrzałam na mapę... I to całkiem niedaleko...

Dziękuję za zaproszenie, ale nie będziemy przeszkadzać, tym bardziej, że jedzie ze mną mąż i Emil i Inka... więc prawie cała rodzina.. Starszak w domku będzie....

Czy Twój samochód jest srebrny?? czy czerwony???

Stawiam na srebrny...

czerwony :)

ja serio mówie, jakbyście odsapnąć chieli to adres masz.

Bardziej koło południa.. może przed..

Mąż musi na chwilę jeszcze popracować i w drogę.. jak od nas wyjedziemy to w Ł jesteśmy koło 11-12.00 a może i później, lub wcześniej,....

To właśnie od ślubnego zależy..

Bo ja po 2 kawach, śniadaniu mogę jechać... Młody to pewnie o 6.00 wstanie i będzie gotowy.. do szkoły to wstać nie może...

Koło południa, to się przez Ł nie jeździ! Odbija się w Rz w lewo i jedzie do Y na lokalny przysmak rodzinny - pizzę :lol2:. Następnie z pełnymi brzuszkami kontynuuje się podróż przez K i Zg, aż do samego G lub zostaje się u mnie, mocząc kilka dni kije i oszczędzając paliwo, i wraca się wypoczętym do B :p:rotfl:

Ooooo Yetek się znalazł...

Gdzie byłeś jak Ciebie nie było...

To Ty mi karzesz przez Rzeszów jechać, potem na Zgorzelec... ?

O jejku.. ależ by była wycieczka...

Ja po drodze Ciechocinek mam .... i tężnie chcę młodemu pokazać;)

I koło południa łódź nie jest straszna.. Wszyscy co mieli dojechać do pracy, na zajęcia, do szkół dojechali.. ale jeszcze nie wracają.. Z drugiej strony regulują światłą... NOoooo :yes:

No, dojechałam i wróciłam. Nowy pasek będzie jutro a dziś stary był uprzejmy nie pęknąć. W sumie jestem zaprawiona w bojach, mój pierwszy samochód (własny) miał urwaną dzwignię skrzyni biegów, nawet złodzieje nie umieli go ukraść porządnie :)

Założyłam spór na allegro i nie wiem, co dalej.

Ta idiotka, co mi zamiast przysłać czerwoną torebkę, przysłała jakieś brązozwe g... odesłała mi je znowu!!! Ja jej wysłałam a ona odesłała. Czy ona jest normalna???

Pisałam Ci.. oddaj sprawę na Policję.. za oszustwo internetowe.. PG się nią zajmie...

Napisz tylko paniusi co by wiedziała, że to zamierzasz zrobić, jeśli nie otrzymasz pieniędzy.

I koniec...

Spór sporem... Nic allegro w sumie nie może zrobić.. bo niby co jej zrobi...

Panowie niebiescy mają co robić.. będą przesłuchiwać kilka/kilkadziesiąt osób... i może spodziewać się w sumie wyroku sądu... Bo skoro miała już czerwone kartki.. to łatwo jej nie przejdzie...

A ma już negatywy? Jeżeli tak, to się kolejnym nie przejmie. Pewnie liczy na to, że o takie drobiazgi nikt nie będzie walczył ostro i na policję nie pójdzie. Może spróbuj jakoś do kogoś z Allegro pisać? Oni niby jakieś zabezpieczenia transakcji zapewniają, ale, szczerze mówiąc, nie wiem na jakiej zasadzie. Poczytaj regulamin, czy cóś.

Na pewno poinformuj paniusię, że zgłaszasz sprawę na Policję jeśli jeszcze raz odeśle Tobie z wrócony towar i nie prześle pieniędzy na konto (lub inną drogą) w ciągu 5 dni roboczych!!!!! Informacje prześlij wraz z ponownym zwrotem towaru, za potwierdzeniem odbioru.

Allegro samo g...o zrobi, oni nie są wyrywni tylko wybiórczo!!!!

Co do tej policji, to szczerze mówiąc po prostu mi się nie chce. Wysyłaćw nieskończoność też nie bardzo., każde wysłanie to 8 zł, ile można płacić za jedną torebkę? Mogę, co najwyżej jeszcze raz odesłać i włożyć liścik o zamiarze zawiadomienia policji, ale samego zawiadomienia to raczej nie będzie, bo to strata czasu ogromna a zysk niepewny.

Na allegro jest program ochrony kupujących, nie stracisz pieniędzy, przynajmniej 50% jest do odzyskania (jeśli towar znacznie odbiega od opisu)

poczytaj

http://poznaj.allegro.pl/pok/?utm_source=allegro_internal&utm_medium=m_rha_top_right_top_420_270&utm_campaign=pok

o nie :eek: jedzenie porzuciłam , tę czynność wykonuje sporadycznie ,:) jak mi się przypomni ...no chyba, że ktoś zakupi nieopatrznie tartę owocową :bash:

Hrabia od 3 dni podrzuca pod co może , wszystkie iglaki ,dynie , truskawki ..... róże :eek: i jeszcze inne moje sierotki .....owoce defekacji sąsiadowych koni szlachetnej półkrwi :) mimo moich protestów :rolleyes:

A to dobrze przecież.

Ja też podrzucałam, ale nie mam sąsiadów szlachetnych, więc musiałam iść do sklepu i zakupić "owoce defekacji krów" w granulkach. I też podrzucałam. Jedynie na truskawki mam mieszane uczucia, bo ja nie wiem, co to za krowy... Ale moze zanim zaczną owocować, to te g.. się już spłucza..