Arnika 09.05.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Łał.. ale masz wiosnę A karagany nie powinno się mocniej ciąć? Uwielbiam pigwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.05.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 ja jej wcale nie tnę..... nawet nie pomyślałam. mam jeszcze jedną i tantą chyba muszę. Kiedy to się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Wiosną.. ale teraz to chyba za późno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.05.2013 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 po pierwsze - coś je moją kosodrzewinę. [ATTACH=CONFIG]188213[/ATTACH] opryskała ją przeciw grzybom ale czy to grzyby? dzwoń do Mirka L., albo wrzuć do Depesi, ja jak nie pomacam to nie wierzę ale to chyba szkodnik jakiś poczytaj:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 ...nie przędziorek????Ale ja to się nie znam... Podkradnę zdjęcie i popytam dziewczyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.05.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 poczytałam i nie wiem, czy jestem mądrzejsza. Muszę uciąć taki porażony pęd i sekcję zrobić, co tam w środku siedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Fajna ta panorama, dom prezentuje się bardzo ładnie z tymi wszystkimi roslinami!! Na temat tego, co żre kosodrzewine się nie wypowiadam, bo nie mam pojęcia, pokaż to ogrodnikowi.A pokażesz bliżej drewutnię? To od jakiegoś czasu bardzo interesujący dla mnie temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.05.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 to nie jest typowa drewutnia. To jest domek "narzędziowy" z jakiegoś marketu, który ma z obu boczków przedłużony dach, od przodu tylko trochę i tam drzewo jak widać, a z drugiej strony mąż przedłużył daszek prawie do ziemi i tam jest taka mała zamknięta drewutnia. Wchodzą max 3m3 drzewa, w tym roku kupiliśmy 4 i mamy klęskę urodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ewa nie tnij,, najprawdopodobniej to przędziorek.. to pajączki które jak będziesz lała na nie silnym strumieniem wody znikną , ale są i preparaty na to też można psiknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.05.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 .... najprawdopodobniej to przędziorek..... raczej osutka(grzyb) albo ochojnik(robal), ale też się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ze zdjęcia trudno coą powiedzieć, ja bym zlała na ochojnika, za tydzień przeciwgrzybiczo, a po każdym preparacie (w tzw. międzyczasie) stale zraszała wodą, przędziorki tego nie znoszą, jak mają wilgotno to natychmiast się wynoszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.05.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 czymś zlałam. na grzyby mi dali w sklepie, bo to z daleka mi na grzyby wyglądało. Ale z bliska pewna nie jestem. jaki musi być odstęp między pryskaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Tą samą grupą .. znaczy na grzyba.. .. to chyba co najmniej tydzień.. Tak myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2013 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Nie miała baba kłopotu to sobie roślinki nabyła:D Powodzenia w walce i dzięki za wyjasnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.05.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Braza, jak chcesz zobaczyć "profesjonalną" drewutnie, to poszukaj w dzienniku Majkiego. Bardzo ładną sobie zmajstrował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.05.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Ewa z tą kosówką to o co chodzi???? Zadałam pytanie ze zdjęciem co może jej dolegać do forumowej Elfir... i taką odo dostałam... Przedziorek to pajączek i robi delikatne pajęczynki. Chodzi tobie o wierzchołek wzrostu czy przebarwiające się igły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Obejrzałam drewutnię Majkiego, no ma się chłopak czym pochwalic, faktycznie!!!! Dzięki za namiar!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.05.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Ewa z tą kosówką to o co chodzi???? Zadałam pytanie ze zdjęciem co może jej dolegać do forumowej Elfir... i taką odo dostałam... poszłam sama i dodałam dwa zdjęcia jeszcze. Ale kiepsko to widzę, chyba miałam kosodrzewinę Za to dziś miałam urodziny młodej i zrobiłam dania meksykańskie. Spuper, mogę dać przepisy, dostałam je od kolegi lekarza, który powinien zostać stanowczo kucharzem, jako lekarz jest tylko dobry, jako kucharz jest geniuszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Ja poprosze o te przepisy, z kuchni meksykańskiej umiem robic tylko chili con carne - mojej rodzinie nawet smakuje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2013 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Oooo, od Ciebie to ja chętnie, bo pewnie nie będzie skomplikowane. A nasionka, jeśli jest możliwość, to ze dwa bardzo chętnie przygarnę, a nuż coś wyhoduję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts