Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

Fajna ta panorama, dom prezentuje się bardzo ładnie z tymi wszystkimi roslinami!! Na temat tego, co żre kosodrzewine się nie wypowiadam, bo nie mam pojęcia, pokaż to ogrodnikowi.

A pokażesz bliżej drewutnię? To od jakiegoś czasu bardzo interesujący dla mnie temat.

to nie jest typowa drewutnia. To jest domek "narzędziowy" z jakiegoś marketu, który ma z obu boczków przedłużony dach, od przodu tylko trochę i tam drzewo jak widać, a z drugiej strony mąż przedłużył daszek prawie do ziemi i tam jest taka mała zamknięta drewutnia. Wchodzą max 3m3 drzewa, w tym roku kupiliśmy 4 i mamy klęskę urodzaju :)

Ze zdjęcia trudno coą powiedzieć, ja bym zlała na ochojnika, za tydzień przeciwgrzybiczo, a po każdym preparacie (w tzw. międzyczasie) stale zraszała wodą, przędziorki tego nie znoszą, jak mają wilgotno to natychmiast się wynoszą.

Ewa z tą kosówką to o co chodzi????

Zadałam pytanie ze zdjęciem co może jej dolegać do forumowej Elfir...

i taką odo dostałam...

Przedziorek to pajączek i robi delikatne pajęczynki.

Chodzi tobie o wierzchołek wzrostu czy przebarwiające się igły?

Ewa z tą kosówką to o co chodzi????

Zadałam pytanie ze zdjęciem co może jej dolegać do forumowej Elfir...

i taką odo dostałam...

poszłam sama i dodałam dwa zdjęcia jeszcze.

Ale kiepsko to widzę, chyba miałam kosodrzewinę :(

Za to dziś miałam urodziny młodej i zrobiłam dania meksykańskie. Spuper, mogę dać przepisy, dostałam je od kolegi lekarza, który powinien zostać stanowczo kucharzem, jako lekarz jest tylko dobry, jako kucharz jest geniuszem :)

Oooo, od Ciebie to ja chętnie, bo pewnie nie będzie skomplikowane.

A nasionka, jeśli jest możliwość, to ze dwa bardzo chętnie przygarnę, a nuż coś wyhoduję! :D