Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

Nie pytam o to dlaczego nie kwitną, tylko dlaczego uciekają przede mną w stronę jądra Ziemi? :evil: Ktoś to wyjaśniał?

Choinki widziałem. Do piękności to im jeszcze daleko, ale już się chyba nie poddadzą. Rób zdjęcia, bo za 10 lat nikt nie uwierzy, że takimi rachitami były :lol2:

...a , no i nie chcę, żebyś się rozczarowała, ale to nie są niestety sosenki :(:

;):D;)

no wiem, że nie sosenki tylko świerk klujący . Ma igły to sosenka :)

Jak zrobić, żeby ta płaska została taka płaska?

yetek, jak jesteś związany emocjonalnie, to może byś kiedyś odwiedził podopiecznych? Świerki oczywiście...

Arnika, szukam zdjęcia kominka i nie mam, Wcieło w czeluści kompa. Muszę fotkę zrobić a w tym celu muszę posprzątać bajzel na płycie więc chyba nie dziś ;)

Masz w dzienniku wersję prawie skończoną, doszła tylko taka metalowa siatka pod okapem, żeby rurę zasłonić.

Edytowane przez EZS

No, ale to zależy od stylu mieszkania. Nie wszystko ci będzie pasowało. Ja mam na staroświecko, więc oglądałam pałacowe. Ale jak masz nowoczesne wnętrze, to ci niejako kominek narzuca. Musisz sobie po prostu pooglądać, co kto ma i wybrać ;)

wiecie, ja to rozumiem. Znaczy to zwlekanie i kombinowanie. Szybko położyliśmy płytki w łazience. Na biegu wręcz. No ale ja nie doczytałam i nie wiedziałam, że można bez tych plastikowych listew! A "fachowiec" się nawet nie zająknął. I teraz jak patrzę na moje płytki, to mam .. ni, nie to, zeby mi się nie podobały, ale mam zgrzyt... Piekarnik dokupiłam, zlew wymieniłam, kran też. teraz zastanawiam się, jak zmywarkę zepsuć... Wszystko, co było na szybko i bez przemyślenia teraz mi nie pasuje, no, przyjemność psuje :) A to, co kupiłam wybrane, zastanowione - to lubię

Dziś kupiłam 2 hortensje - vanilia coś tam i magic purple czy jakoś podobnie. Wsadziłam. Zobaczymy!

I tu masz rację! Niektórych swoich pomysłów na początku tez nie przemyslałam i tylko miałam dodatkową robotę z przerabianiem tego wszystkiego! Dlatego teraz nadal jest u mnie troche zbyt "sterylnie" jasno i pusto bo ciągle mam wątpliwości czy to dobry pomysl ten, na który akurat teraz wpadłam ...