braza 28.05.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Yetek, a skąd wiesz??? Może Arnika też schodzi do "podziemi" ... Depsia, to ja taka ekologiczna jestem??? No super, moje krety tez tak uważają ale teraz jestem absolutnie pewna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.05.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Nie pytam o to dlaczego nie kwitną, tylko dlaczego uciekają przede mną w stronę jądra Ziemi? Ktoś to wyjaśniał? Choinki widziałem. Do piękności to im jeszcze daleko, ale już się chyba nie poddadzą. Rób zdjęcia, bo za 10 lat nikt nie uwierzy, że takimi rachitami były ...a , no i nie chcę, żebyś się rozczarowała, ale to nie są niestety sosenki : ;)no wiem, że nie sosenki tylko świerk klujący . Ma igły to sosenka Jak zrobić, żeby ta płaska została taka płaska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ciąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ależ to groźnie zabrzmiało!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ale że te jądra ciąć? Może być trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ewa.. proszę pokaż mi swoją kozę-kominek.. bo swój kominek muszę w karton obudować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.05.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 jest w dzienniku ale wersja nieostateczna. Ostateczną wstawię wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.05.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) W razie czego wyjaśnię tylko, że jestem z nimi silnie związany emocjonalnie... (...ze świerkami zresztą też ) Edytowane 28 Maja 2013 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.05.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Tylko emocjonalnie? Ja też ekologicznie krety traktuję - znaczy nie traktuję ich wcale, tylko kretowiska rozgrabiam. No, czasem zaklnę, kiedy kretowisko wyrośnie pod truskawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.05.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) yetek, jak jesteś związany emocjonalnie, to może byś kiedyś odwiedził podopiecznych? Świerki oczywiście... Arnika, szukam zdjęcia kominka i nie mam, Wcieło w czeluści kompa. Muszę fotkę zrobić a w tym celu muszę posprzątać bajzel na płycie więc chyba nie dziś Masz w dzienniku wersję prawie skończoną, doszła tylko taka metalowa siatka pod okapem, żeby rurę zasłonić. Edytowane 28 Maja 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Dzięki Ja dumam nad obudową u siebie.. ale ja mam wkład kominkowy a nie kozę;... Myślałam , że u Ciebie też jest wkład... Trzeba będzie dumać nadal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.05.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 wiesz, to zależy od stylu. My, jak dumaliśmy, to oglądaliśmy pasjami kominki w zamkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Mnie się ta koza podoba, bardzo.. ale mamy wkład i postawić muszę jakiś karton... Musi być prosto.. bo jak udziwnię to już nic z tego nie zrobię... No i ja sama nie wiem czego chcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.05.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 No, ale to zależy od stylu mieszkania. Nie wszystko ci będzie pasowało. Ja mam na staroświecko, więc oglądałam pałacowe. Ale jak masz nowoczesne wnętrze, to ci niejako kominek narzuca. Musisz sobie po prostu pooglądać, co kto ma i wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Taaaa... ja mam i stare i nowe.. i to i to mi się podoba... Sama nie wiem, więc sam wkład stoi już dwa lata nieobudowany.. chyba dość czasu stoi i nabrał mocy urzędowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 No to w końcu co ciąć, jądra czy sosenki, bo się pogubiłam .... Arni, popatrz sobie na moją obudowę na przykład, może Cię olśni (musiałam, no musiałam ....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Ja się nie wysilałam, nabyłam marketową obudowę zwykłą i zadowolona jestem, szybko, bezproblemowy samodzielny montaż, też estetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.05.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 wiecie, ja to rozumiem. Znaczy to zwlekanie i kombinowanie. Szybko położyliśmy płytki w łazience. Na biegu wręcz. No ale ja nie doczytałam i nie wiedziałam, że można bez tych plastikowych listew! A "fachowiec" się nawet nie zająknął. I teraz jak patrzę na moje płytki, to mam .. ni, nie to, zeby mi się nie podobały, ale mam zgrzyt... Piekarnik dokupiłam, zlew wymieniłam, kran też. teraz zastanawiam się, jak zmywarkę zepsuć... Wszystko, co było na szybko i bez przemyślenia teraz mi nie pasuje, no, przyjemność psuje A to, co kupiłam wybrane, zastanowione - to lubię Dziś kupiłam 2 hortensje - vanilia coś tam i magic purple czy jakoś podobnie. Wsadziłam. Zobaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 I tu masz rację! Niektórych swoich pomysłów na początku tez nie przemyslałam i tylko miałam dodatkową robotę z przerabianiem tego wszystkiego! Dlatego teraz nadal jest u mnie troche zbyt "sterylnie" jasno i pusto bo ciągle mam wątpliwości czy to dobry pomysl ten, na który akurat teraz wpadłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Czyżbyś przestała być spontaniczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts