EZS 05.06.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Amfibia mi potrzebna Dziś jechałam do pracy w wodzie do drzwi. Rura wydechowa robiła bul-bul... Koszmar jakiś. I do tego ludzie jakoś jeździć nie potrafią, wiadomo, że jak się ktoś w takiej wodzie zatrzyma, to raczej nie ruszy a panienka przede mną co i rusz hamowała przerażona. Ona miała terenówkę, mogła jechać a robiła sztuki... Na szczęście ten najgłębszy odcinek przejechała jednym ciągiem i zahamowała zaraz.. .. za. Przewidziałam to. Nie wjechałam w wodę póki nie miałam miejsca na wyjazd. Mimo, że za mną jakiś palant trąbił. Jakbym wjechała i musiała zahamować - już bym tam została. A tak został trzeci samochód za mną - też niski, nie wiedział, że to trzeba jednym ciągiem i obroty na maksa- i się utopił Szczerze współczułam wysiadania z samochodu w wodę za kolana, ciekawe ile mu się wlało do środka Kiedy będzie jaka taka pogoda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.06.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 kurka to az tak was zalalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Kurde, współczuje... Prognozę przed chwilą oglądałam - cały tydzień co najmniej ma być burzowo, w niedzielę nawet 60% dali, że trąba powietrzna wystąpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.06.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 jak nie urok to przemarsz wojska. zatopione są tylko te ulice, w których kanalizacja nawala. U nas Arek odgarnia smieci bo mamy działkę ze spadkiem. Ale tem, gdzie mieszkańcy mają w d... to ulice zalało, a jeszcze jak jadę do Zgierza, to mam po drodze dołek pod mostem. tam się utopił samochód Przemarsz wojska był w postaci alarmu bombowego. Pół śródmieścia zatrzymali bo ktoś torbę jakąś do urzędu miasta podrzucił. Ale był cyrk. Na szczęście ja jechałam w przeciwną stronę, ale jak patrzyłam na te korki, to szczerze współczułam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.06.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 w 2007 r. kiedy Gdansk zalalo tez korytem "rzeki" jechałam, najgorsze były wystrzeliwujące denka od studzienek, miałam farta mnie nie trafilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 To widzę, że u nas lajcik! Kałuże pokonuję na rowerze i patrzę z wysokości siodełka na biedaków skikających jak zające po chodnikach. No inna sprawa, że oni mają parasole, a ja wyglądam jak topielica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 A nie masz płaszcza przeciwdeszczowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.06.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 no, w płaszczu przeciwdeszczowym właśnie wygląda się jak topielica Ja chcę już urlooop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.06.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 ja tez a dopiero w sierpniu, choć dziś zawodowo tak się odkulam, ze szef z pocalowaniem raczki chyba by mi dal jakbym wnioskowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 No ja też połowa lipca i kawałek sierpnia dopiero...A kiedy ta Uć ma być?No i u nas też zalane ulice i pod mostami jak jest nawałnica.. później jest OK Wczoraj Zielonogórska to tak połowę długiej ulicy było zalane.. miałam sporego starcha nią jechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.06.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Mam kurtkę przeciwdeszczową, ale w kapturze nie lubię jeździć, bo ogranicza pole widzenia. Na rowerze najbardziej mokną spodnie na kolanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.06.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 urlop mam w II połowie lipca, pewnie całe 2 tygodnie i jadę nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.06.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 wiesz, ze moja wiocha po drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 A wiesz, że ja też tam będę... A gdzie jedziesz? zdecydowałaś już?Bo np w Pustkowiu też są fajne prywatne ogrodzone pola namiotowe.. takie małe rodzinne... nie spęd, tylko kilka/kilkanaście namiotów/przyczep... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Dębki w tym roku zobaczyłam - jak tam pieknie! Wieeeelka szeroka plaża, malutka "promenada", czysta woda - fantastyczne miejsce latem musi to być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.06.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A wiesz, że ja też tam będę... A gdzie jedziesz? zdecydowałaś już? Bo np w Pustkowiu też są fajne prywatne ogrodzone pola namiotowe.. takie małe rodzinne... nie spęd, tylko kilka/kilkanaście namiotów/przyczep... no, ja własnie na Pustkowie się zasdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ooo to służę wszelką pomocą.. Odnośnie lokalizacji pól namiotowych po to gdzie dobrze i tanio i codziennie świeże zjeść obiady. Jak znajomych tam do tej jadłodajni kierujemy to nie mogą się nadziwić, że tak tanio i tak dużo można dzisiaj jeszcze zjeść...No to o jajcówkę się postaram... No i mam nadzieję, że mówimy o Pustkowiu pomiędzy Pobierowem a Trzęsaczem gmina Rewal...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.06.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 chyba tak, choć nie wiedziałam, że to tak daleko. Ale w sumie szczecin można w razie nudów odwiedzić i Kołobrzeg (Budzistowo jako atrakcja) itd...i Braza jest po drodze. Choć nie wiem, Yetek ją rozpuścił, co ja zrobię, jak będzie chciała rano śniadanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 udawaj, ze spisz wlasnie wrocilam z debek, co prawda bylam w zarnowcu ale stwierdzilam, ze jak juz jestem to swiat sie nie skonczy jak pol godzinny spacer nad morze sobie zrobie, slonko pieknie swiecilo, okolica cudna, spacer udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Braza po drodze? Chyba nie bardzo..A myślisz przed czy po podjechać na kawę? bo przed to może byśmy razem zajechały w odwiedziny, z tym, że ja na zorganizowany turnus jadę to mnie czas gonił będzie... I drogę Ewa masz bajeczną.. autostradą A2 , do Gorzowa tylko z A2 kawałek zwykłymi drogami i później do Szczecina z Gorzowa znów droga szybkiego ruchu... Dlatego ja tam jadę bo dobra droga.. na Ustkę się nie wybieram w tamte okolice bo 11 bitych godzin za kółkiem bym nie zniosła... a powiem, że Poddąbie mnie się bardzo podobało... ale.. młody się chciał urwać i nudził się przeokropnie... Może na następny rok w okolice 3miasta albo Kąty się wybiorę.. droga też dobra... podoba mi się coraz bardziej..Ostatnio od TARci jechaliśmy 5,5 godziny.. No jakby kawałek dalej było to też nie dramat...A do Pustkowia jadę ok 8 godzin.. to też nie jest źle.. a Ty masz do pokonania autostradami tylko 5,4 godzin za kółkiem.. Bajka normalnie... Stąd można nad Turkusowe jeziorko, do żubrów, do Międzyzdroje, Świnoujście, w Rewalu w amfiteatrze zawsze coś się dzieje.., Kołobrzeg, ale już kawałek, z resztą Świnoujście też kawałek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts