malka 12.06.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ja bym wybrała z pokrzywa.. bo mszyce umyje, a roślinka ma nawóz dolistny... Pokrzywy zgniłe takie zerwane i zalane wodą zostawione w wiadrze są super nawozem.. i śmierdzą na całą okolicę, a pojemnik w którym gniją jest do wywalenia, bo nie ma szans smrodu się pozbyć. Niemniej nawóz zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 madra ja kiedyś dostala worek pokrzyw od koleżanki, ciepnela ten worek gdzies w garażu żeby nawoz przygotować i zapomniala tak szybko jak wrzucila, najdroższy przypadkiem odnalazł szukając zrodla smrodu i niebacznie otworzyl. smrod to mało powiedziane, ugotowane pokrzywy w worku to jest to:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.06.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 :rotfl: Też nieźle... ale nawóz już był.. i to jako koncentrat... A mnie odrzucało w garażu coraz bardziej jakiś smrodek.. co wysiadam z auta to śmierdzi.. z dnia na dzień coraz bardziej,, ale nie tak jak pokrzywy TARci.. Dziś wyjechałam kosiarkę.. skosiłam .. i look pod kosiarkę.. a tam mokra zbita trawa z pleśnią... No to już wiem co mi tak capiło w garażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.06.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 usiłowałam kupić mydło u ogrodnika, nie mają.chyba też w necie zamówię. Choć jakby dziś mniej tego świństwa latało... No i nie padało. Wcale!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.06.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 A ja w zwykłym ogrodniczym nabyłam. Czosnkowe. Innego nie było.Teraz czekam na dzień bez deszczu, żeby użyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2013 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Fakt, smród pokrzywy jest porażający, ale działanie zbawienne. Muszę dzisiaj coca colę kupić, wczoraj wypryskałam resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.06.2013 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 DPSia masz środek ogólnie dostępny i popularny przynajmniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.06.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Wkładasz ramkę od zewn strony,okno się otwiera do śrokda ale ma na dole ramy okapniczek,2,5- 3cm i przy zamykani wypchnie ramkę ...a nie możesz na okres letniej owado-plagi zdjąć po prostu te okapniczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.06.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Yeti-niby mogę,ale one sa przyklejone,nie przykręcane.Patrze na uszczelki,wolę:nie:)Zrobimy pewnie dół z baskinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 A ja zapomniałam o to mydło zapytać i pewnie też w necie zamówię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.06.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Może jutro popryskamy, jeżeli pogoda pozwoli, to opiszę wieczorem wrażenia. Spektakularne nie będą, bo żadnej wielkiej inwazji nie mamy - ot, trochę mszyc na porzeczkach (na razie im odpuścimy, bo owoce dojrzewają właśnie), różach i czarnym bzie. Mszyce mało widowiskowo umierają. Nie to co zielone gąsieniczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.06.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 czytam i śmieję sie w głos. Moze na stan mojego ducha wpływa końcówka wina Arniki? Dooobre to wino, dlaczego się nie rozmnaża? Lepiej już nic nie będę pisać, bo wino okazało się być mocne. Niespodziewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 a jakie masz? mi zostało trochę białego i czerwonego. ale potwierdzam dobre i uderza do glowy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.06.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 czerwone kończy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 wyślij zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.06.2013 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 A może by Ewa przyjechała???? Najgorsze jest to, że balon 40 litrów , albo i więcej tego było..., nie chce się też i u nas rozmnożyć...A nie mówiłam.. wino rozgrzewa i jest mocne.. jedna/dwie lampki i dość.. noo chyba, że można i więcej.. Nie czuje się go jak się pije.. gorzej wstać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.06.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Oj, też to winko z rozrzewnieniem wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2013 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 I ja wino Arni piłam, baaaaardzo przyjemny wieczór wtedy mieliśmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 A może by Ewa przyjechała???? Najgorsze jest to, że balon 40 litrów , albo i więcej tego było..., nie chce się też i u nas rozmnożyć... A nie mówiłam.. wino rozgrzewa i jest mocne.. jedna/dwie lampki i dość.. noo chyba, że można i więcej.. Nie czuje się go jak się pije.. gorzej wstać... Po dwóch lampkach, króre G serwuje, to ja bym tydzień nie wstała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.06.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Nieee DPSia.. Ty piłaś z białych winogron.. to nie jest to wino czerwone.. Tamto było z 2011r , a to jest z 2012r. Noo Malcia.. wcale nie jest tak źle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts