Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

A gdzie śpirytus do tej nalewki..?

No chyba , że to miałby być light dla dzieci.. znaczy ta nalewka...

No przecie jak piszę, żeby zalała, to chyba oczywiste, że nie wodą.

Potem dopiero ma dodać syrop z cukru i wody.

My na razie mamy duży zapas wina jabłkowo-gronowego (różowe wyszło). Sąsiedzi koleżanki cierpieli strasznie na nadmiar jabłek i wciskali każdemu, kto chciał i kto nie chciał. Coby się nie zmarnowały, poszły do baniaka. A nadmiar winogron miała koleżanka, która nas w jabłka wrobiła, więc czego sie nie dało zjeść, to się w baniak wrzuciło.

Są wyniki egzaminu gimnazjalnego :)

Ciszę się, bo wynika, że gdyby młoda nawet tej olimpiady nie napisała, to i tak by się dostała do "Jedynki", ma ponad 150 punktów. Matematyka na 97%, z tego jestem dumna. Mniej z przyrodniczych, popłynęła na geografii :cool:. No to idziemy do liceum. Hmmmmm

dziękuję w imieniu młodej.

Ja się czepiałam i będę czepiać. Fizyka i matematyka to podstawa myślenia abstrakcyjnego i rozumienia świata. A właśnie myślenie nas odróżnia od zwierząt :) No, dodajmy troszkę biologii i odrobinę psychologii ;)

A ja kochałam geografię i na nią poszłam.,.. do dziś jeżdżę bez GiePeeSów.. tylko mapa w ręku.. , a po technikum jestem laborantką analitykiem (specjalizacje spożywcza) A socjologię, psychologię i filozofię bardzo lubiłam na studiach, natomiast w laboratorium robiłam analizy całej grupie, na końcu swoją.. Super doświadczenie;)

Biologia to mnie rajcowała jedynie w wydaniu Vitusa Droschera (i jego książek). Super pisane, polecam, teraz już zaraziłam młodą. W ciąży kazali mi miesiąc leżeć. Zgromadziłam wszystkie jego książki i ... leżałam. Byłam chyba najbardziej karną pacjentką, wręcz z łóżka mnie nie mogli ściągnąć, pełnia szczęścia, nic nie musiałam robić - tylko leżałam i czytałam :)

A z geografii lubiłam wszystko, oprócz gospodarczej. To dopiero były nudy!