TAR 22.06.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 przylacze się do gratulacji matme, geografie, chemie i historie lubiłam. fizyki nie bardzo, nie rozumiałam, bo i w podstawówce i w sredniej kiepskich nauczycieli miałam, nie potrafili w zrozumialy i ciekawy sposób wiedzy przekazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.06.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 No to będziemy mieli dobrze liczącego lekarza:lol:... tylko nie wiem czy to dobrze czy źle:rolleyes: Gratuluję!!! Mój też dał radę, może nie jest taki genio... z matmy szczególnie:sick:... Tyle, że on niestety chodzi do takiej szkoły, w której sobie ocenami punktów nie napuka:rolleyes:. Suma sumarum ma prawie 140 punktów i myślę, że realną szansę na wymarzone LO:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.06.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Gratuluję pięknego wyniku! Jak dużo zależy od nauczycieli! Najciekawszy przedmiot można zarżnąć (w drugą stronę nie wiem, czy to działa, bo interesująca geografia gospodarcza to dla mnie oksymoron). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.06.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 No to będziemy mieli dobrze liczącego lekarza:lol:... tylko nie wiem czy to dobrze czy źle:rolleyes: Gratuluję!!! Mój też dał radę, może nie jest taki genio... z matmy szczególnie:sick:... Tyle, że on niestety chodzi do takiej szkoły, w której sobie ocenami punktów nie napuka:rolleyes:. Suma sumarum ma prawie 140 punktów i myślę, że realną szansę na wymarzone LO:D. No oceny... z matmy to ma 4 u nich mało piątek w klasie z tego przedmiotu, mimo wysokich punktów na egzaminie Ja się nie łudzę, w liceum będzie gorzej. A co do lekarza - póki walczymy, jest nadzieja... Najważniejsze, że mają szansę iść, gdzie zamierzali. Za zdrowie dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.06.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 G interesująca geografia gospodarcza to dla mnie oksymoron). możesz sobie wyobrazić, że miałam w LO kolegę, który się tym pasjonował????? Przeliczał te słupki, liczby ludności, wyciągał wnioski. Desperat, normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ja swego czasu bardzo lubiłam robić zestawienia statystyczne, niezwykle interesujące wnioski można było wyciągać, jeśli tylko się dobrze to zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 nie cierpiałam statystyki w liceum:sick: nuda, nuda, nuda:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.06.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Gratulacje dla Młodej. No to nowa szkoła, nowi nauczyciele, nowe towarzystwo. Bedzie ciekawie. Ja też lubię statystykę (oczywiście w podstwowym wydaniu), ale trzeba dobrze zmienne "obstawić", aby wyciągnąć co trzeba. No i uważam, że średnia jest przereklamowana. Dominanta lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.06.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 trzeba dobrze zmienne "obstawić", aby wyciągnąć co trzeba. No, podstawowe pytanie PRZED wyborem metody jest - jaki ma być wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.06.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 No, podstawowe pytanie PRZED wyborem metody jest - jaki ma być wynik Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.06.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Mówicie o statystyce w matematyce??? No to jej szczerze na studiach nie cierpiałam.. ale w gegrze to i owszem.. taki to proste.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 nie, ja mowie o przedmiocie statystyka, bo ja z racji kierunkowego liceum miałam taki przedmiot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.06.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 znaczy mówimy o dwóch rzeczach - o obliczeniach statystycznych to raz i o wynikach (np w geografii te częstości i inne) to dwa. W sumie jedno jest nudne a drugie... zawodne, choć lepszego nic nie wymyślono. Grzmi. Ciekawe, czy deszczu trochę będzie? ja ciepło lubię, ale ciepło bez komarów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.06.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Oooo to u nas komarów jest mnóstwo..Mugga nie wyrabia.. Do lasu za nic nie wejdę.. W domu wlatują i nie wiem jak. ale są i mnie kąsają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 u nas szalu z komarami nie ma, trochę tylko lata , meszki sa bardziej upierdliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.06.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 U mnie komary też grasują. Pryskam się offem, a i tak mam masę bąbli po ukąszeniach. Nawet na twarzy, co wygląda koszmarnie. Byłam ostatnio na ognisku i gospodyni przyniosła jakies spirale, które się zapala. Naprawdę działają, ale ciągle zapominam, aby je kupić. Można przy nich spokojnie na tarasie wieczorem posiedzieć. Nie wiem, jak się nazywają, bo nigdy się tym nie interesowałam. Jestem zacofana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.06.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 się odcofaj, bo jestem ciekawa ale przy tym nasileniu komarów już nawet mugga ich nie przeraża. Więc wątpię w spirale. One chcą nas zjeść!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.06.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Jutro się dowiem (właściwie dziś, ale teraz nie wypada dzwonić ), bo dużo tego w internecie, ale to mają być określonego producenta. Naprawdę działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ewa, gratulacje dla Córki Fiufiuuuu, taki piękny wynik z matmy - dla mnie mistrzostwo Mnie do dziś w koszmarach sennych śnią się macierze z analizy matematycznej i cholerne całki, których nigdy nie ogarnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2013 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Eeee, macierze to proste w sumie są. Całek jakoś nigdy nie miałam... Najbardziej to mi się podobała matematyka dyskretna, bo jest taka! Opisuje operacje na grafach, fajne. Analizy nie lubię jak cholera, zupełnie nie moja bajka. Najważniejsze, że Młoda ma piękny wynik i szanse na bardzo dobry zawód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts