Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

No to będziemy mieli dobrze liczącego lekarza:lol:... tylko nie wiem czy to dobrze czy źle:rolleyes:;)

Gratuluję!!!

Mój też dał radę, może nie jest taki genio... z matmy szczególnie:sick:...

Tyle, że on niestety chodzi do takiej szkoły, w której sobie ocenami punktów nie napuka:rolleyes:.

Suma sumarum ma prawie 140 punktów i myślę, że realną szansę na wymarzone LO:D.

No to będziemy mieli dobrze liczącego lekarza:lol:... tylko nie wiem czy to dobrze czy źle:rolleyes:;)

Gratuluję!!!

Mój też dał radę, może nie jest taki genio... z matmy szczególnie:sick:...

Tyle, że on niestety chodzi do takiej szkoły, w której sobie ocenami punktów nie napuka:rolleyes:.

Suma sumarum ma prawie 140 punktów i myślę, że realną szansę na wymarzone LO:D.

No oceny... z matmy to ma 4 ;) u nich mało piątek w klasie z tego przedmiotu, mimo wysokich punktów na egzaminie :)

Ja się nie łudzę, w liceum będzie gorzej. A co do lekarza - póki walczymy, jest nadzieja...

Najważniejsze, że mają szansę iść, gdzie zamierzali. Za zdrowie dzieci :)

G interesująca geografia gospodarcza to dla mnie oksymoron).

możesz sobie wyobrazić, że miałam w LO kolegę, który się tym pasjonował????? Przeliczał te słupki, liczby ludności, wyciągał wnioski. Desperat, normalnie :)

Gratulacje dla Młodej. No to nowa szkoła, nowi nauczyciele, nowe towarzystwo. Bedzie ciekawie. :)

Ja też lubię statystykę (oczywiście w podstwowym wydaniu), ale trzeba dobrze zmienne "obstawić", aby wyciągnąć co trzeba. No i uważam, że średnia jest przereklamowana. Dominanta lepsza.;)

znaczy mówimy o dwóch rzeczach - o obliczeniach statystycznych to raz i o wynikach (np w geografii te częstości i inne) to dwa. W sumie jedno jest nudne a drugie... zawodne, choć lepszego nic nie wymyślono.

Grzmi. Ciekawe, czy deszczu trochę będzie? ja ciepło lubię, ale ciepło bez komarów!!!

U mnie komary też grasują. Pryskam się offem, a i tak mam masę bąbli po ukąszeniach. Nawet na twarzy, co wygląda koszmarnie.

Byłam ostatnio na ognisku i gospodyni przyniosła jakies spirale, które się zapala. Naprawdę działają, ale ciągle zapominam, aby je kupić. Można przy nich spokojnie na tarasie wieczorem posiedzieć. Nie wiem, jak się nazywają, bo nigdy się tym nie interesowałam. Jestem zacofana.

Ewa, gratulacje dla Córki :)

Fiufiuuuu, taki piękny wynik z matmy - dla mnie mistrzostwo :)

Mnie do dziś w koszmarach sennych śnią się macierze z analizy matematycznej i cholerne całki, których nigdy nie ogarnęłam

Eeee, macierze to proste w sumie są. ;)

Całek jakoś nigdy nie miałam...

Najbardziej to mi się podobała matematyka dyskretna, bo jest taka!

Opisuje operacje na grafach, fajne.

Analizy nie lubię jak cholera, zupełnie nie moja bajka.

Najważniejsze, że Młoda ma piękny wynik i szanse na bardzo dobry zawód! :D