TAR 11.07.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Potwierdze słowa Amber, bylam w Rzucewie na slubie/weselu przyjaciol. przepiękne miejsce, swietna kuchnia i dobra obsluga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.07.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ewa.. a możesz np.nie wiedzieć czy jest ubezpieczona... choć nie wiem czy e-wuś działa już dobrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.07.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 ewuś działa ale jest tam totalny bałagan...Ale lenia złapałam. Ani mi się nie chce nic robić, ani zacząć odchudzanie.. leń totalny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.07.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Ewa.. a po co Ty chcesz się odchudzać na same wakacje????Tam takie lody, gofry i inne dobroci czekają.. Od dziś znajomy rybak w Pobierowie zaczyna ryby wędzić.. dobrze wędzi... Mmmm I jak tu się odchudzać... ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.07.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 (edytowane) Amberka - jedziemy przez Polskę w tym wybrzeże, na północny wschód - Białowieża (przynajmniej takie mamy plany......) i myślałam o odpoczynku tam jakieś 2 nocki, miejsce wygląda na klimatyczne (nad samym morzem prawda?) i takie, gdzie można.... po prostu poczuć się dobrze i zrelaksować..... Naładować akumulatory. To jest nam teraz potrzebne. Jeszcze nie wiem czy tam dotrzemy, ale robię wstępne rozeznanie. Dzięki dziewczyny za opinie! Szukam też czegoś miłego, na sensownym poziomie (pensjonat, nieduży hotelik) w okolicy Kartuz, Kaszuby... może jakieś podpowiedzi? Rzecz w tym, że ja naprawdę odpoczywam w miejscach, które sprzyjają anonimowości (czy kogoś to dziwi? skoro sama robię to co robię ) - mam tu na myśli miłą, profesjonalna obsługę (a nie kontakt z gospodarzami), która jest, a jakby jej nie było, wnętrza są ładne i czyste a za oknem cisza, żeby rano pospać.. No i jakiś barek gdzie można wieczorkiem napić się wina. Wszystko. No i taka mam nadzieje, że na Kaszubach czy Kartuzach będzie jednak w sezonie mniej ludzi niz nad samym morzem, gdzie przeciez mozna podjechać na wycieczkę, choćby kolejką ( z niektórcyh miejsc, gdzie jeździ SKM). Edytowane 12 Lipca 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.07.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Gagata, fajne plany! Az Ci zazdroszcze Rzucewo jest fajne, klimatyczne o wysokim standardzie. Wychodzac z palacu-hotelu, zwanym malym Malborkiem niemal natychmiast schodzisz urwistym zejsciem na plaze. Brzeg jest niewielki (nie ma tam szerokiej plazy), ale baaardzo malowniczy. Dobrze mozna go obejrzec w ostatnim odcinku Usta Usta http://www.swiatseriali.pl/seriale/usta-usta-522/news-sprawdzian-uczuc,nId,282622 Pamietam, ze pierwszy raz w Rzucewie bylam jakies 13 - 14 lat temu i zawsze co 3 - 4 lata tam na pare dni wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.07.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Mam nadzieje, że uda nam się te plany zrealizować..... A jak się uda to co nieco napiszę Ewa - kiedy jesteś w Brazoczysku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.07.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 EZS-udanego wypoczynku,naczytaj Się za cały rok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.07.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Ewa.. gotowa jesteś?????Bo ja w połowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.07.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 też w połowie Czyli mam rzeczy na wersalce w salonie, żarcie w lodówce a buty w foliówkach. I mniej więcej wiem, co mam zabrać. Poza tym oglądam trasę i zastanawiam się, czy wierzyć w GPS czy w numery drogi, bo GPS mnie chce pchać takimi trzycyfrowymi i mówi, że szybciej będzie I sama nie wiem, przez Chodzież czy omijać tymi gorszymi? Poza tym, czy w Gnieźnie przy Katedrze jest jakis parking? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.07.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Do Włocławka jest autostrada (A1 na Gdańsk, to koło Ciebie).. w maju była jeszcze nie płatna.. nie sądzę żeby teraz była płatna choć u nas wszystko możliwe.. We Włocławku w lewo na Gniezno... Choć nie wiem.. W sumie na Poznań o godzinę krócej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.07.2013 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 (...) I sama nie wiem, przez Chodzież czy omijać tymi gorszymi? Poza tym, czy w Gnieźnie przy Katedrze jest jakis parking? W Gnieźnie jest parking pod samiuśką katedrą - bezpłatny . Moją trasę już Ci pisałem: Łódź -> Konin - autostradą A2 - koszt 9zł Konin -> Strzałkowo - droga 92 (na Poznań) Strzałkowo -> Gniezno - 260 Gniezno -> Margonin - 190 Margonin -> Chodzież -193 Chodzież -> Piła - 11 Piła -> Wałcz - 10 Wałcz -> Kołobrzeg - 163 Jechałem ostatnio w niedzielę, więc natężenie ruchu było niewielkie, ale chyba i w tygodniu powinno być dosyć spokojnie. Na odcinku Konin - Strzałkowo uważaj na fotoradary w mijanych miejscowościach. W/g Expressu Ilustrowanego: Za przejechanie A1 z Torunia do Gdańska (152km) prywatny zarządza drogi pobierze od nas 29,90 (stawka taka sama dla aut i motocykli). Jednak auto osobowe jadące z przyczepą, za tę samą trasę zapłaci 71 zł. Dobra wiadomość jest taka, że odcinek autostrady od Strykowa do Kowala jest jeszcze bezpłatny. http://pliki.regiomoto.pl/portal/jpg/autostrady_oplaty_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.07.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Jakie "Wałcz - Kołobrzeg"???? A Brazoczysko? Na szczęście Ewa nie zapomniała zrobić przerwę w podróży i nawiedziła nas tutaj. Ale fajnie się gadało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.07.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Yetuś.. ale późno ta traskę wkleiłeś... To ja zamelduję... Ewa z Córcią zajechały bezpiecznie... Są całe i zdrowe... Pogoda suuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.07.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Yetuś.. ale późno ta traskę wkleiłeś... (...) O północy wystartowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.07.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Ciekawe, czy zajedziesz w drodze powrotnej ....???? Zuzka zostawiła coś swojego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.07.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Ewa dzięki za wszystko :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.07.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 No, jestem Padnięta do bólu. Braza, miałam chęć zajechać i gdyby nie ta fatalna pogoda, to pewnie bym wpadła na godzinkę odpoczynku w drodze powrotnej, ale przy 35 st nie ryzykowałam, pchałam się najkrótszą drogą do domu, ja nie mam klimy w aucie. Przyjechałam ugotowana. Ale dziękuję bardzo, a jasiek - nie ma sensu wysyłać, niech zostanie, może się jeszcze przyda Bo my zrobiłyśmy podstawowy błąd - trzeba było Zuzi dać jej materac i pewnie byłoby dobrze, a tak spała na kocie i nie wytrzymała.. Ale cieszę się bardzo, że się poznałyśmy. I z Agdusią też.. Arnika, dojechałam i miałam dzięki Wam bardzo miły urlop, dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.07.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 (...)trzeba było Zuzi dać jej materac i pewnie byłoby dobrze, a tak spała na kocie i nie wytrzymała(...) ...a co na to kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.07.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Martwiłam się i zastanawiałam się, czy i jak dojechałyście... Ubrałaś się dziś na biało????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts