braza 11.08.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Nie strasz mnie, nie wiem czy moja stara chałupa jeszcze poołożenie klimatyzacji wytrzyma:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 U nas już całkiem upał poluzował, mamy 20-23*C. chwilami nawet bluzy trzeba szukać! I codziennie pada przez krótki czas, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.08.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 w te największe upaly u Arni moczylismy się w jeziorze a dnia następnego odpalilysmy zraszacz, wskoczylysmy w koszulki i zrobilysmy zawody miss mokrego podkoszulka. Wiola wygrala w przedbiegach ale mokre koszulki fajnie nas chlodzily zdecydowanie lepiej niż na golasa :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.08.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Chyba dostałam uczulenie na pracę Ściślej mówiąc nie na pracę samą w sobie, ale na budynek. Pojechałam dziś do Instytutu i ledwie weszłam zaczęły mi łzy płynąć z oczu. Nie mogłam siedzieć przy komputerze, uciekłam o drugiej, bo i tak nie byłam w stanie nic zrobić. A w domu problemu nie ma Nic, dziś się spróbuję wyspać i zobaczę jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 słuchaj ja nie wiem co dziś jest za dzień, ja "placze" od rana i z nosa i z oczu. do tego temperatura. wzielam już proszki na uczulenie ale nie przechodzi, na pewno chora nie jestem i klimy dziś prawie nie wlaczalismy w samochodzie. normalnie pogrom, mogłabym wygrac z bassetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.08.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 U nas tak dzisiaj, Paweł oczy jak królik, goście zakrapiają i zastanawiają się, co się z nimi dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.08.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Ja mam spokój, króliczych oczu nie mam, za to czochram się jak małpa bo na rękach mam jakieś bąble. I to nie po komarach!!! A może to uczulenie na chłodek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.08.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 A to ciekawe. Dziś już było w porządku. O rany, jeszcze jutro i dzień wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.08.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 A w piątek do pracy???????? Jeśli tak to szkoda by było i tym bardziej, że długo.. Zapomniałam do tchibo zajrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.08.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 u mnie tez już dziś w porządku, wczoraj siostra tez miała to samo a mieszka zupełnie gdzie indziej, musiało być jakies duże stężenie albo jaki inny chemiczny ali zadzialal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.08.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 w piatek do spółki. I tak jestem w Łodzi, to choć coś zarobię. A co chcesz z tchibo? Oni są w necie przecież. W przecenach, nawiasem mówiąc, są też takie fajne getry rajstopowe przed kolano, które mogą być rozwiązaniem na lato pod spódniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.08.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Ten organizer do torebki bym obejrzała... Muszę do netu zajrzeć... ale mi się nie chce szukać.. na dziś mam dość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.08.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 http://www.tchibo.pl/organizery-do-torebki-2-sztuki-p400034618.html masz ale dobrze jest poczekać na darmową dostawę, co jakiś czas się pojawia, tylko pilnować trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.08.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 To z oczami doszło chyba dziś do mnie- mówią u nas,że jest w powietrzu dużo ozonu,ja nie znam się na tym ale oczy pieką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.08.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 no własnie, też o tym ozonie czytałam. Niby to bardzo nietrwała forma, szybko się staje tlenem, więc skąd by się go brało tak dużo? Ale coś, ozon czy nie ozon, musi być, bo znowu czuję oczy, choć już mniej, niż w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 A Sołtys dalej rano budzi się z oczami jak królik, czerwone paskudnie.Dzisiaj kupiliśmy mu Starazolin w aptece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.08.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 teraz to chiba bylica dymi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.08.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 p-alergiczne na to nie działają, chyba, ze ktoś ma 2 w 1. Sołtys nie jest pierwszy z czerwonymi oczami, dziś miałam pacjenta. Ja oczów czerwonych nie mam, ale mnie szczypią. Co za świństwo??? Mówią, zeby w domu siedzieć i nie wietrzyć :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.08.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 W 100 % bylica teraz pyli, bo ja na nią jestem baardzo uczulona.. Oczy mnie pieką, szczypią, swędzą, trę je, choć wiem, że to mądre nie jest, mam katar , że spać nad ranem już nie mogę.., przytyka mnie.. Już na lekach lecę..Do tego na bark i apteka w żołądku;) ...przestanie to świństwo pylić, będziemy żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts