Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

w te największe upaly u Arni moczylismy się w jeziorze a dnia następnego odpalilysmy zraszacz, wskoczylysmy w koszulki i zrobilysmy zawody miss mokrego podkoszulka. Wiola wygrala w przedbiegach :D ale mokre koszulki fajnie nas chlodzily :) zdecydowanie lepiej niż na golasa :D:D:D

Chyba dostałam uczulenie na pracę ;) Ściślej mówiąc nie na pracę samą w sobie, ale na budynek. Pojechałam dziś do Instytutu i ledwie weszłam zaczęły mi łzy płynąć z oczu. Nie mogłam siedzieć przy komputerze, uciekłam o drugiej, bo i tak nie byłam w stanie nic zrobić. A w domu problemu nie ma :confused:

Nic, dziś się spróbuję wyspać i zobaczę jutro...

słuchaj ja nie wiem co dziś jest za dzień, ja "placze" od rana i z nosa i z oczu. do tego temperatura. wzielam już proszki na uczulenie ale nie przechodzi, na pewno chora nie jestem i klimy dziś prawie nie wlaczalismy w samochodzie. normalnie pogrom, mogłabym wygrac z bassetem ;)

w piatek do spółki. I tak jestem w Łodzi, to choć coś zarobię.

A co chcesz z tchibo? Oni są w necie przecież. W przecenach, nawiasem mówiąc, są też takie fajne getry rajstopowe przed kolano, które mogą być rozwiązaniem na lato pod spódniczkę :)

no własnie, też o tym ozonie czytałam. Niby to bardzo nietrwała forma, szybko się staje tlenem, więc skąd by się go brało tak dużo? Ale coś, ozon czy nie ozon, musi być, bo znowu czuję oczy, choć już mniej, niż w poniedziałek.

p-alergiczne na to nie działają, chyba, ze ktoś ma 2 w 1. Sołtys nie jest pierwszy z czerwonymi oczami, dziś miałam pacjenta. Ja oczów czerwonych nie mam, ale mnie szczypią. Co za świństwo??? Mówią, zeby w domu siedzieć i nie wietrzyć :confused::confused:

W 100 % bylica teraz pyli, bo ja na nią jestem baardzo uczulona..

Oczy mnie pieką, szczypią, swędzą, trę je, choć wiem, że to mądre nie jest, mam katar , że spać nad ranem już nie mogę.., przytyka mnie..

Już na lekach lecę..Do tego na bark i apteka w żołądku;)

...przestanie to świństwo pylić, będziemy żyć;)