EZS 16.09.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 mają, ale nie takie, jak ja chcę. Nawet ci z netu mają jakiś plastik z drewnianym malunkiem, a nie drewno. Poza tym w Łodzi nie znalazłam nawet tego. A ja chcę egzotyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.09.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 To będziesz miała trudno.. a w DLH patrzyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Nie mam pojęcia o co chodzi, ale przyszłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.09.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 ja się ostatnio mało udzielam, bo na BBC serial zobaczyłam i od soboty co dzień waruję o 18 żeby bieżące odcinki zobaczyć a potem w necie oglądam wsteczne. Tak mnie złapało! To o ten chodzi http://www.youtube.com/watch?v=KoKzMMppyDk Praca leży, dom się pławi w brudzie a ja oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.09.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Praca leży, dom się pławi w brudzie a ja oglądam o, tak lubię obejrzałam kawałek, na który uprzejmie moja przepustowość internetowa mi pozwoliła - i też bym lubiła ! Ale mam tylko BBC News - a to jest na tym głównym BBC ? Może się zmobilizuję, żeby zmienić pakiet - bo w tym co mam to zasadniczo nic nie oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.09.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Jak Braza nie wiem, o co biega. Powiem więc tylko "dobry wieczór" i spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.09.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ewa, a nie myślałaś o takim rozwiązaniu jak TAR proponowała wcześniej? Czyli drzwi ażurowe? Chyba poręczniejsze niż wertikale, które spadają z listwy, plączą się sznurki i z czasem się krzywią. Coś w ten deseń: http://www.jasnoshutters.pl/images/stories/albums/Inspiration/MyWindowtypes/Closets/rbpcloset06-340x500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ooo Amalfi.. o takich drzwiczkach i ja myślałam.. takie z drewna są do kupienia w różnych rozmiarach w casto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.09.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Mnie też się bardzo podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.09.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Jak się nazywają takie żaluzjowe wstawki w okna jak na zdjęciu? To dom aktorki Ewy Gawryluk. http://www.jasnoshutters.pl/images/stories/albums/Inspiration/Look-inside/Dom/rblookinsidedom07-630x500.jpg Oglądałam kiedyś ten odcinek Dekoratorni i nie pamiętam jak na te drzwiczki mówili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.09.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 wyszłam na chwilę z serialu sęk w tym, że nie mam miejsca na otwieranie takich drzwi. Musiały by być wielokrotnie łamane, żeby po złożeniu miały się gdzie schować, czyli wracamy do harmonijkowych. A ja właśnie harmonijkowych nie lubię Verticale zsuwają się na bok i zajmują mało miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.09.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 (edytowane) A do góry się nie mogą podciągać?Rolety wszelkiej maści w w różnych kolorach są chyba łatwiej dostępne niż wertikale.Albo takie łamańce: http://www.zaluzjedrewniane.pl/?q=Produkty&q2=Wewn%EAtrzne+okiennice+drewniane+Shutters Edytowane 19 Września 2013 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.09.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ewa a w wersji przesuwnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.09.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 No właśnie. Może takie łamane na ścianę? http://www.katowiceinfo.pl/dom-i-ogrod/okna-drzwi-podlogi/oferuje/katowice-drzwi-skladanelamane-majster-dopasowane-do-futryny-u-klientamontaz-od-470-oferuje.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.09.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 te azurowe lamane tez by swietnie wygladaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.09.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Teraz rozumiem, drzwi .... o matko, nie zazdroszczę konieczności wyboru:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.09.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 chyba narysuję poglądowo całkowita szerokość łazienki na wejściu i w końcu jest 114 cm. Czyli mało. Mało jest też miejsca na odsunięcie tych ewentualnych drzwi. A żaluzja nie zda egzaminu, bo do pieca potrzebny jest łatwy dostęp, tak, żeby go włączyć, wyłączyć, sprawdzić ustawienia itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.09.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 hmm Ewa a moze zrobic 4-czescowa. czesc pod piecem zaadoptowac na jakies polki/szuflady na wszelkie przydasie przy tym drzwiczki mozna zrobic suwane, a wyzej zrobic jakby druga czesc o np. tak (patrząc na wprost pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.09.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Mnie tam pasują drzwi łamane na ścianę kabinową. Na przykład takie z żaluzją w ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.09.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 A ten piec to tak do samego sufitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts