Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

serial jest na BBC HD. Nie wiem, czy na "bez HD" też jest ale wniosek, ze to zwykłe BBC. Jutro coś koło południa są zaległe dwa odcinki z poprzednich serii :)

Agduś, piec jest od połowy ściany do, powiedzmy, 7/8 a nad nim rura. Niezbyt urodziwa. Czyli wolę do sufitu. Oczywiście, ze pd piecem planuję półki i z boku mam miejsce na szczotki.

Zainspirowały mnie te przesuwne, tylko muszę pomacać, czy dojście będzie po zsunięciu do właściwych miejsc przy piecu. Trzeba by jakiś patent wymyślić, żeby móc je łatwo wystawić w całości, jakby do rur trzeba było dojść.

Ja to bym najbardziej chciała takie 4 prostokąty ale z papierem ryżowym zamiast żaluzji i ten papier piórkiem pomalować na modłę chińską, ale to nietrwałe i przy wodzie niepraktyczne. Oglądam i myślę, myślę.. a powinnam do pracy się brać :)

Amalfi, numer 23 mi się podoba. Ale tam nie ma miejsca na "złamanie' ich. Chyba suwane. albo te p... harmonijkowe. Ten numer 23 jako przesuwne..?

No nic, na razie temat zawieszam, może coś samo przyjdzie albo mnie oświeci.

Dziś był u mnie punkt zbiorczy dla Arniki i Rasi :) Jak fajnie mieszkać w centrum Polski. Ba, w środku nawet :)

Mąż przerażony był o tyle, że nic nie wiedział aż do twojego telefonu.. Bo jakbym mu powiedziała wcześniej, to od 7 rano by chałupę sprzątał a ja się chciałam wyspać. Nie było posprzątane, trudno. Ale się wyspałam, zjedliśmy bez stresu śniadanie i.... dopiero wtedy wpadł w panikę pt "goście za 15 minut" :rolleyes:

to najpierw zafunduj sobie taki ból, że nie będziesz mogła chodzić. Jak przejdzie, to nie będziesz zastanawiać się, czy umiesz czy nie :rolleyes: Ale może lepiej jednak nie tańczyć wcale....

Agduś... Może jednak nie chciej tych prochów...

Z Rasią wyglądałyśmy super.. Ją lędźwiowy, mnie szyjny i jak paralityki oby dwie.. z tym, że ja prochy łykam od dawna więc wyglądałam raczej kwitnąco, chody to ja mam dobre, nawet baaardzo, nie bolą mnie.. ale szyją ledwie co skręcam, właściwie całą sobą skręcam aby spojrzeć za siebie..

Ewa jak nic .. "wiagra " by się przydała jak w tym kawale, .. bo tu nas je.bie, tu nas je.bie...;)

No to dobrze, że nie by przerażony,,,.. i dom nasz super, super klimat i ciepełko.. i wcale nie było bałaganu, było posprzątane...

I dobrze że się wyspałaś :)

Oj tam! W necie byś wiedzę stosowną znalazła. Inna sprawa, że szukając, podpadłabyś pewnym służbom. Ja już pewnie jestem na celowniku, bo w wyszukiwarkę wpisałam stosowne hasło, coby to zdjęcie znaleźć. Takoż uważajcie, co do mnie piszecie!!!

PS Palić byś mogła, bo umiesz palić (ja nie). Ja za to mogłabym upiec ciasteczka z zielem. Podobno też działają. Ktoś gdzieś pisał, że upiekł takie i podał na babskim posiadzie starszych pań. Bawiły się doskonale. Podobno. Ale może to legenda miejska.