Zochna 20.09.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ewa, powieś zasłonkę A na jakim BBC ten super serial ? BBC just BBC - czy jakieś tam BBC seriale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.09.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 serial jest na BBC HD. Nie wiem, czy na "bez HD" też jest ale wniosek, ze to zwykłe BBC. Jutro coś koło południa są zaległe dwa odcinki z poprzednich serii Agduś, piec jest od połowy ściany do, powiedzmy, 7/8 a nad nim rura. Niezbyt urodziwa. Czyli wolę do sufitu. Oczywiście, ze pd piecem planuję półki i z boku mam miejsce na szczotki. Zainspirowały mnie te przesuwne, tylko muszę pomacać, czy dojście będzie po zsunięciu do właściwych miejsc przy piecu. Trzeba by jakiś patent wymyślić, żeby móc je łatwo wystawić w całości, jakby do rur trzeba było dojść. Ja to bym najbardziej chciała takie 4 prostokąty ale z papierem ryżowym zamiast żaluzji i ten papier piórkiem pomalować na modłę chińską, ale to nietrwałe i przy wodzie niepraktyczne. Oglądam i myślę, myślę.. a powinnam do pracy się brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.09.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 to teraz kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.09.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 (edytowane) Tu są jedne z chińskimi znakami. http://www.drzwi.fsl24.pl/#!prettyPhoto Edytowane 20 Września 2013 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Mam wrażenie, że jednak suwane .... Moga być z płyty, w sieci od groma różnych naklejek, mozna nimi fajnie ozdobić fronty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.09.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Amalfi, numer 23 mi się podoba. Ale tam nie ma miejsca na "złamanie' ich. Chyba suwane. albo te p... harmonijkowe. Ten numer 23 jako przesuwne..? No nic, na razie temat zawieszam, może coś samo przyjdzie albo mnie oświeci. Dziś był u mnie punkt zbiorczy dla Arniki i Rasi Jak fajnie mieszkać w centrum Polski. Ba, w środku nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Nooo ba.. ta Twoja Uć nie jest taka zła .. i jaka lokalizacja:) Dzięki Ewacia za gościnę Aleśmy ruchu i szumu narobili.. mąż nie był przerażony??? Pozdrowienia dla Córci i mężulka i pogłaszcz Lunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.09.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Mąż przerażony był o tyle, że nic nie wiedział aż do twojego telefonu.. Bo jakbym mu powiedziała wcześniej, to od 7 rano by chałupę sprzątał a ja się chciałam wyspać. Nie było posprzątane, trudno. Ale się wyspałam, zjedliśmy bez stresu śniadanie i.... dopiero wtedy wpadł w panikę pt "goście za 15 minut" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.09.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ewcia! Ale fajnie było Was poznać! :D Prochy Wiolki zadziałały ... mogę tańczyć. Buziaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ja też chcę takie prochy, po których się tańczy!!!Bo ja nie umiem (wada genetyczna), a mojny umie i lubi. I cierpi, bo nie może z żoną zatańczyć. To ja poproszę o te prochy na tańczenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.09.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 to najpierw zafunduj sobie taki ból, że nie będziesz mogła chodzić. Jak przejdzie, to nie będziesz zastanawiać się, czy umiesz czy nie Ale może lepiej jednak nie tańczyć wcale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.09.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Agduś... Może jednak nie chciej tych prochów... Z Rasią wyglądałyśmy super.. Ją lędźwiowy, mnie szyjny i jak paralityki oby dwie.. z tym, że ja prochy łykam od dawna więc wyglądałam raczej kwitnąco, chody to ja mam dobre, nawet baaardzo, nie bolą mnie.. ale szyją ledwie co skręcam, właściwie całą sobą skręcam aby spojrzeć za siebie.. Ewa jak nic .. "wiagra " by się przydała jak w tym kawale, .. bo tu nas je.bie, tu nas je.bie... No to dobrze, że nie by przerażony,,,.. i dom nasz super, super klimat i ciepełko.. i wcale nie było bałaganu, było posprzątane... I dobrze że się wyspałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Przez chwilę krótką miałam nadzieję, że Rasia i Arni wpadły do Ciebie po drodze .... do mnie ... i o mały włos rzuciłabym się do ogarnięcia chałupy:) Ale nie, qurde, dalej będzie bajzel ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.09.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.09.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Ładne. Obrazki znaczy, bo nie o metodzie zdobywania prochów na tańczenie piszę. Ja myślałam, ze to inne prochy, takie weselsze... Jakieś z tej roślinki albo podobnie działające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.09.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 ale ładnie ktoś w krzaczki roślinkę użytkową wkomponował Tylko tak na serio, to ja nie umiem jej przerobić, więc u mnie by się zmarnowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Oj tam! W necie byś wiedzę stosowną znalazła. Inna sprawa, że szukając, podpadłabyś pewnym służbom. Ja już pewnie jestem na celowniku, bo w wyszukiwarkę wpisałam stosowne hasło, coby to zdjęcie znaleźć. Takoż uważajcie, co do mnie piszecie!!! PS Palić byś mogła, bo umiesz palić (ja nie). Ja za to mogłabym upiec ciasteczka z zielem. Podobno też działają. Ktoś gdzieś pisał, że upiekł takie i podał na babskim posiadzie starszych pań. Bawiły się doskonale. Podobno. Ale może to legenda miejska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.09.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Ja też nie umiem palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Zostają nam ciasteczka, ale te znów tuczące są zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts